239

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 268 "В болница са 2000 човека на 6 млн. население. Не е важно колко са заразените а колко са в болница." Знаеш ли колко лекари имаме, които могат да лекуват тези тежки случаи. Явно 2000 души са много малко според някои. Между другото, заради такива призиви като твоя лекарите в България стават все по-малко. На образованите и интелигентни хора им писна троловете като теб да им определят условията на работа или съдбата.

238

да

преди 2 години

Задължителна отговорност лично от този, ако някой задължен да се ваксинира сдаде багажа!

237

Анонимен

преди 2 години

В болница са 2000 човека на 6 млн. население. Не е важно колко са заразените а колко са в болница. Обесете го тоя бе.......................................

236

Анонимен

преди 2 години

Стойчо нали събра имунолози,епидимиолози и т.н на сбирка и какво стана,има ли становище никой не разбра.Не може да прехвърля топката на доц.Кунчев да е между *** и наковалнята и да чака наготово.Туристически сезон,ваканции,лято всеки шапка на тояга.Единственото според мен е да се стигне контрола,защото мерки има но не се спазват.Няма смисъл от затваряне ,а повече отговорност.РЗИ са с ограничен състав не могат да обхванат,но има общинска полиция и допълнителни кадри,най вече контрол който закъсн

235

Анонимен

преди 2 години

Една част от ваксинираните не развиват антитела.За да са наясно е добре след месец-два от 2-ра доза да се изследват.Също част от ваксинираните се смятат за недосегаеми и неглижират мерките.Зависи в кой момент са заразени,ако е непосредствено след 2 доза когато имунинета е слаб.Израел казаха ,че много възрастните с придружаващи заболявания нямат антитела,защото имунната система вече е компрометирана,а заразените ваксинирани по млади с били в период преди да образуват антитела.

234

Bili

преди 2 години

кой му подава репликите на тоа...?къде е хранилката...?евереите кат ги питат що не са се бунтували през 30те на миналия век..."ами всичко стана много бавно, постепенно...когато ни накараха с жълти звезди да излизаме...се замислихме"...влиза БАВНО...

233

Анонимен

преди 2 години

Еиий, браво бе. Ти надмина, Кунчев. Не разбра ли, че вирус, нема. Не-***.

232

Анонимен

преди 2 години

Отвратен, ходи в Курило, може да ти помогнат

231

Aнонимен

преди 2 години

Ходете. Протестирайте. Тъкмо вирусът ще му още по-добре. Това е вирус, който се предава по въздушно-капков път. Болестта може да не е толкова смъртоносна, колкото чумата, и да е по-малко смъртосен вирус от други вируси, но само фактът, че се разпространява толкова лесно, а е много по-смъртоносен от грип, вече го правят опасен. Мога да умрат много хора. Какво сте се замислили само за себе си?

230

Отвратен

преди 2 години

Вижте ги как се гаврят с вас бе! И с децата ви се гаврят бе! Що за хора сте вие бе? Хора ли сте изобщо? Какво чакате бе? Защо не сте на жълтите павета? Сам ли да отида? Какво ще постигна сам?

229

до 244

преди 2 години

Защото отдавна е известно,че ако се трвожиш или плашиш от нещо ръсиш кортикостероиди,а те намаляват имунитета.Значи ромите постъпват правилно и живеят правилно и затова са здрави.

228

Aнонимен

преди 2 години

Аман от тоя кокошарник. То пък и едно доверие в политиците, дето се чудят как да угодят на кокошарника.

227

Анонимен

преди 2 години

Да започнем с това,че дори президентът не го показаха да се ваксинира.Макрон,Байдън се ваксинираха публично. У нас антиваксърството е на мода.И управляващите ни са такива-с малки изключения-Борисов. Е, може би защото сега е в опозиция.

226

Aнонимен

преди 2 години

Страг, та страх... Далеч по-страшно от ваксината е да си затворен, болен, и без пари. То вирусът няма да спре с крякане и врява. Вирусът е 10 000 пъти по-страшен от ваксината за него. А ако някой разчита, че вирусът няма да мине през него, или че ще мине леко със сигурност, си прави сметката без кръчмар. Питахте ли го как ще мине през вас?

225

мед сестра

преди 2 години

Нагъл лъжец за много пари!

224

Една

преди 2 години

Плащам си данъците върху всички доходи. Обиждащият никога не може да мечтае за някакъв интелект.

223

Една

преди 2 години

Плащам си данъците върху всички доходи. Обаждащият никога не може да мечтае за някакъв интелект.

222

Анонимен

преди 2 години

Конституцията е за хора. Не за животни. Не съм животно. И е време вече да падат маските.

221

един

преди 2 години

До ЕднаА данъци плащаш ли от частните уроци? А здравни осигуровки? Аман от даскалици с мозък на патици

220

Анонимен

преди 2 години

Мрачните данни от Израел за COVID предполагат, че само ваксините няма да спрат пандемията. Newsweek От ED BROWNE 25.08.21 В 12:29