177

гневен мъж

преди 2 години

Имам въпрос към Вас г-да,от ИТН: Вие нормални ли сте?

176

До 187

преди 2 години

Живеем си както преди.Само на вас,герберугите ви секна кранчето.

175

Българин007

преди 2 години

Май Бойко ще излезне, че си е по-добре от тез ...

174

Анонимен

преди 2 години

Явно такава им е била целта.Просто да си влязат в парламента и да си получават заплатки и субсидии,за да могат да си издържат кабеларката и състава и.

173

Данко Харсъзина

преди 2 години

И на кого са опозиция чалгарите? На партиите в народното събрание? Ако е така защо председателите на парламента и на 8 от най-важните парламентарни комисии са от тяхната партия? На служебния кабинет на Фигуранта? Ако е така те нямаше още преди две седмици да обявят, че го подкрепят за втори мандат. Пълна шизофрения! Но не вярвам дори Тошко Африкански искрено да смята, че са нечия опозиция. Както се казва: "Нейсе, лаф олсун, я дай една лула тютюн".

172

Анонимен

преди 2 години

Той е само един прроосст лъжлив пропаднал Чалгар но народа го въздигна нависоко само за да го пусне оттам, да може веднъж завинаги да изчезне това недоразумение селенддууррссккоо!

171

Анонимен

преди 2 години

Как е живеете ли по-добре :)

170

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

169

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ПОСТЛА ЧЕРВЕНАТА ПЪТЕКА ДО БАНКЯ И ЗА КОЛКО069

168

Анонимен

преди 2 години

Цял пропаднал живот Чалгара е правил едно, да плюе. Беше ясно а гллууппаацциитте сега разбраха, че да управлява не може, защото там се иска акъл!

167

Анонимен

преди 2 години

ИТН ясно и категорично показаха , че нито имат капацитет да управляват , нито искат .В такъв случай е редно избирателите да им помогнат да влязат в ролята си . Или да ги оставят извън парламента , или 4-ти , 5-ти . Да си хулят на воля , да се подиграват , да си предлагат всеки ден мажоритарни избори , да се подиграват отново с епидемичата обстановка и т.н .Толкова им са силите

166

до българин

преди 2 години

Нов бардак със стари "пеперудки" не се прави!!!

165

глупендър

преди 2 години

Радев раздили народа и сега ще клекне на малцинствата.Задължително 3-ти мандат се дава на 3-та сила. не реднао да дава на АТАКА.

164

Любо Чукчето

преди 2 години

Влизам в Политиката! И ще печеля здраво! Заедно със Стъки и Кобрата - Ще мачкаме! Който НЕ слушка. Ще "*** ушички" с ъглошлайфа!

163

Хаштаг

преди 2 години

Самоизчегъртайте се ИТН

162

Кобрата

преди 2 години

Аз ще съм следващият Премиер! Андреа - Новата Министерша на Културата, Златко Баретата - Министър на Вътрешните работи , Любо *** - Министър на Правосъдието , Багата - Министър на Спорта , Стъки - Вице Премиер , Братя Галеви - Министри на Външните работи , защото и без това са за вечни времена НАВЪН ..... Ще са Министри от някоя Държава , която НЕ екстрадира!!! ........ Като гледам "АКЪЛА" на така наречения " БЪЛГАРСКИ НАРОД" и за кого - "Гласува"! КАТО НИЩО ДА ИМАМЕ ТАКЪВ КАБИНЕТ !!!!!!

161

Българин

преди 2 години

Ееех, нов играче, нов играче, появи се нов играче, призоваваме те се появиш, нов играче, ела появи се да ни освободиш от смъртоносната прегрука в която ни е хванал комунистическия откопод, ех нов играче!

160

Анонимен

преди 2 години

Няма абсолютно никакво значение дали новата патерица на Доган ще влиза или не в каквито и да било разговори за съставяне на кабинет.

159

Анонимен

преди 2 години

ИТН са много противни мижитурки. Същите като избирателите си.

158

ДжапанкЪ

преди 2 години

Така ще е, докато не се появи нов "Играч" на сцената, който да получи доверието на обществото и да спечели 51% от вота на избирателя! За съжаление не виждам такава личност, тъй че ще продължим да я караме на силно разнороден парламент и на съмнителни коалицийки!!!