522

Анонимен

преди 2 години

До Борисов 4 все ще е така.

521

пияница мистик

преди 2 години

*** :))) ТАка и не разбрахте, че гея Славуца НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ДА УПРАВЛЯВА! Той искаше да е в опозиция, да не носи отговорност, но да плюе тези дето управляват. Това е най-сладката работа. Имаш привилегията на политиците - заплати, далавери, Мерцедеси, но нищо не правиш. Само критикуваш тези, които управляват и взимат решения. Та той и свястни хора дори не можа да предложи за кабинет, какво ли пък да управлява. От АутоКюто да се чете и плюе е най-лесно и най-сладко. И парите са супер

520

USA

преди 2 години

РАЗБРА СА МАСКИ ДОЛЕ ! МАРШ МАРШ НАПРЕД !

519

USA

преди 2 години

САСИБАМА ВИКАТ СИЧКИ ! АИДЕ ЗАЕДНО ! ЧАЛГОЦАРА И ТИКВОЦЕЗАРА ВЛАДЕЯТ РОДИНАТА !

518

USA

преди 2 години

Е ТАКА ШЕ Е ЧАЛГАР ПУЖАРНИКАР ЧАЛГАР ПУЖАРНИКАР СЕ СМЕНЯТ ЧАЛГА СУЖУК ФАФЛА ЧАЛГА СУЖУК ФАФЛА ЧАЛГА СУЖУК ФАФЛА !

517

Щирлиц

преди 2 години

Нали всички сте бивши ДРУГАРИ,какво се напъвате,все едно сте вода ненапита.Ще видим и следващата ваша бодра смяна,спокойно.

516

ББ

преди 2 години

пътник е отвсякъде...предаде ни...това е истината...опити да връща гроб!!!...Избори!!!

515

ББ

преди 2 години

Гроб внасят паника и страх...изборите били...мали нещо страшно...ама за тях...и итн...май,България е оцеляла срещу империи мой бедни духом...толкова сте бедни...че имате само ...пари,нищо драматично...Италия...Белгия...и призовавам прокуратурата да се сезира...аз също ще ги сезирам...застрашават Националната ни сигурност...служби и обслужващи ги ***...та Избори братя...и плюйте на 50 лв...с който купуват животите на децата ви...50...ограбени от вас хиляди пъти!!!

514

Анонимен

преди 2 години

Герберюги, сега Радев още 3 месеца ще ви чегърта. Кеф, нали?

513

Xaxa

преди 2 години

Ама Слави и ИТН взети заедно или по отделно?

512

Анонимен

преди 2 години

Боке ке се върне

511

Зозо

преди 2 години

Рундю е пътник

510

Анонимен

преди 2 години

Утре ще го видите колко струва вашия Слави, първо интервю надявам се да е наживо да може да се самоизчегърта публично, който каквото повика, като се изказваш без да ти мине как директно обиждаш хората гласували за друг победител в България нямаш бъдеще.

509

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от БСП/ДС, сготвиха Слави барабар с патерицата.

508

Истукан

преди 2 години

Ами какво да ви кажа, хората видяха колко струва Слави Трифонов и си оттеглиха подкрепата към него. Става само за шоумен и телевизионен водещ. Не му е мястото в политиката.

507

Северозападняк

преди 2 години

Абе, къде се скриха тези с изчегъртването ???

506

Анонимен

преди 2 години

За да се върнат ГЕРБ на власт или трябват 100 депутатски места в коалиция с ДПС, или 121 депутатски места. В момента ГЕРБ имат 60, не виждам никакъв вариант, да се върнат на власт. ГЕРБ приключи, с времето ще оредяват и те много добре го знаят. Минете на печелившата страна, по-навреме.

505

АУууууу...ЩО ТАКА,БЕ

преди 2 години

...ТАКА ЛИ ВЕЧЕ СА НАРЕДЕНИ МАШИНКИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ.....НЕ Е ЛИ ОЩЕ РАНО ,БЕ...??!

504

Мдаа

преди 2 години

Жипко чекмеджето ще изяде брамбалото. Пак. Почакайте и ще видите, как след изборите ще гледа с влажния очакващ поглед на настъпена жаба.

503

МНЕНИЕ

преди 2 години

Рано Пиле рано Пее и Рано го Колят - ИТН още не са пеяли , другите Партиици проглушиха Държавата че искат Корупцията да се настани Законно в България .