102

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Възраждане е единствената партия на протеста, за която си струва човек да гласува. ИТН прати един журналист и се писа служебно за партия на протеста, непочтенно и нагло според мен. Възраждане бяха там и се бориха, имат и добра програма, няма какво да губим като гласуваме за тях, иначе пак ще гледаме същото за трети път.

101

Даа!

преди 2 години

До Новият играч!?...Киро Канадеца е в пъти ПО от колибарите от ГЕРБ , защото тяхното време вече е ФЪФ Историята !От селянин гражданин става , но от колибар не става гражданин , ГЕРБ го доказаха с ПРИМИТИВНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ !

100

Анонимен

преди 2 години

На следващи или последващи избори партията на Кирил Петков ще спечели 60 процента. Чекмеджан - 5 процента римляни

99

Новият играч!?

преди 2 години

Ако новият играч е партията на Радев,с председател Кирил Петков, това ще е сериозен удар срещу ДБ! Към момента Киро Канадеца се води човек на ДБ и техните модератори в социалните мрежи му помпат яко имиджа!

98

Анонимен

преди 2 години

Де жа вю! Липсва само царската корона и сигъънско жълтото.

97

Анонимен

преди 2 години

Киро харварда с менте гражданството щял да прай нов проект и ша ви упрай за емнайсе дни, тез вече са толкова жалки, че чак дрънкат. От 100 километра си личи, че ония ще са патерица на Дай българия, белким се съберат достатъчно продажници, че да направят антибългарско мнозинство

96

Чичо

преди 2 години

На идните избори и за всеобщо щастие ще спечелят ГЕРБ и всичко ще тръгне по старо му. Новите, измислени партии се видя, че за нищо не стават (при това - на два пъти).

95

Анонимен

преди 2 години

Моля да се попитат университетите Оксфорд и Харвард как са се финансирали Асен и Кирил. Мисля, че от това ще стане ясно всичко. Ако са със собствени средства, значи са деца на ония дето избягаха след фалити на банките през 90те. Нали не вярвате че беден соц човечец ще отиде в чужбина и за 20 г ще стане милионер? А ако е станал да каже как. Другия вариант е да са финансирани от фирми и НПОта. И ние имаме право да знаем кои, защото те изискват договор да се работи за тях срещу тези пари.

94

Край

преди 2 години

Много си е добре Райчев. Всяка хвалба за някой му е платена всяка плювня също.Голф игрище не се прави с непоръчкови социологически проучвания.Притеснява го само че народа се усети и не ще да им ходи на нагласените избори да им гласува за нагласените им "харизматици".Мислех че народа ще им наложи промяна на правилата на играта с възстание - оказа се че ще е с бойкот.

93

Анонимен

преди 2 години

Тиквата активира чакалите си.ГЕРБ ще саботират Държавата до последно.

92

българин

преди 2 години

Радев ще бъде победител и никой друг!-:)))

91

КОМЕНТАР

преди 2 години

ДО СЕГА МАЛКО ЛИ ВРЕДИ СИ НАНЕСОХМЕ ТА ИСКАТ ДА НИ ПРОБУТАТ НОВИ САЛФЕТКИ !!АМА КАТО СМЕ ТЪ..ПИ И СИ СЕДИМ НА РАКИЙКА ИСАЛАТКА ПО ДОМОВЕТЕ ЩЕ Е ТАКА!!

90

Анонимен

преди 2 години

За Асен знае ли се дали е изплатил милионите, които се е договорил да изплати за да не влезе в затвора за интелектуална кражба? И от къде са се взели тези милиони, ако ги е платил? Проверка в съдебната система на Великобритания?!

89

Асан

преди 2 години

Всички са пумияри за суджук... Само Черепа е шейх дубайски :)))

88

Анонимен

преди 2 години

88 а за Кирето какво мислиш? Мислиш ли, че човек който се подигра с Конституцията на България уважава тази държава? Той е знаел, че я нарушава. Крил е 4 месеца с надеждата че Слави ще направи правителство и никой няма да разбере, че е излъгал народа. Това е долно. А подписа договори за милиони с някакви албанци. Та какво мислиш за такъв човек. Вярваш ли, че щом е нарушил Конституцията ще се спре пред всеки друг закон?

87

Опааа...

преди 2 години

Райко Балалайко пак се уля....

86

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя взе ли си документите от Румъния? Защо не ни показва документа, че да видим от коя дата вече не е канадец. То верно че пътя до Румъния минава през пустини и ледници, че се бориш с лъвове и тигри за да стигнеш до границата, ала все пак вече трябваше да е стигнал до там, че да си вземе заветния документ. Та, от коя дата Кирил не е канадец? Някой знае ли?

85

Мут Лабен

преди 2 години

асенчо и кирето ли са новия играч? Първия обвиняем за кражба на чип, а другия дори не е български гражданин. И двамата са издънкаджии. Тези ли са новия морал- чисти и неопетнени. райчев не си добре!

84

Край

преди 2 години

Само как ни промива социолага му. Собственик на голф игрище с къщи и хотел на него.Нови играчи, нови проекти ни продава.Следващите избори ако не се праменят правилата на играта ще са при 30% избирателна активност - демек който и да ги спечели ще управлява 5-6 месеца и после ще го возят с бял автобус.Всичката тая тиня се оттича в канала с мажоритарни избори в 2 тура.

83

Някой

преди 2 години

Небойте се другари! Каквото и да става, пак ние от БКП, рамо до рамо с верните ни другари от ДС ще продължим да управляваме. Ще продължим да грабим и безчинстваме безнаказано, както го правим от 1944г. до сега. Ще ни се наложи да сменим някои от артистите, но престъпленията ни няма да спрат.