17

анонимна

преди 2 години

До маркиз... - с какви права доминирали жените? Я по-сериозно - избройте ми премиери, президенти, директори на важни предприятия, всякакви престижни длъжности - къде видяхте само жени? Основно са мъже, така, че меко казано, сте манипулатор. По целия свят командвате вие и - то войни, нескончаеми конфликти, беднотия до шия, преселения и място няма да стигне да изброявам........

16

анонимна

преди 2 години

Како Събо, за такива знаете ли какво е унижение - да няма кой да му сложи едва ли не в устата да яде и да му държи дрехите, като ги облича. В миналото жените им са им миели краката буквално. Чугунените им мозъци няма да промените. Та затова пищи и плещи гл.упости.

15

анонимен

преди 2 години

Сега имат права, така че това е в известна степен излишно и би трябвало да се направи в ислямските страни. Действително преди години са нямали право на собственост и след омъжването собствеността им минавала директно в съпруга, нещо, което, признавам си, и аз не бих приел. Сега нямат право да протестират, поне тук. Мъжете също трябва да спрат да хленчат как лошо се грижели за тях, но пък затова са виновни майките им най-вече.

14

Кака Съба

преди 2 години

До Дедо НеможкоВърни се да живееш в 17 век.

13

Кака Съба

преди 2 години

Талибаните властите в Саудитска арабия, ОАЕ и Йордания не харесват това!

12

Дедо Неможко

преди 2 години

Унищожаването на работещия мъж, неговото унижение, липсата на нормално семейство е в основата на всичко, което се вихри в момента! Който разбрал, разбрал!

11

анонимен

преди 2 години

Спор за правата не трябва да има, защото който иска жена без никакви права, може да си намери много бързо, даже и тук, защото има доста дето ги мързи и да станат, тъкмо ще стоят в къщи и ще имат време и да се научат на домашна работа. Като не изкарват пари, права - 0. Ако пък и в къщи нищо не вършат, хайде, чао. Която пък иска да работи, ето по-долу този господин, търси такава жена. Просто трябва нещата да са ясни в началото, а не после еди-какво си.

10

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбирам, какво право на избор да им се даде? Те си го имат и е така от 100г в Европа. Кой е казал на Мария че трябва да ходи в офиса да работи? Или че Мария трябва да има 2 деца. Жените си правят каквото искат, никой не им е господар, никой не ги заставя сутрин да стават за работа с насочена двуцевка. Те сами си избират пътя всеки ден. Стига ала бала, глупости.

9

анонимен

преди 2 години

До доктор Сън - не ми стана ясно за права ли сте, май не сте. Аз пък не искам такава, дето само ще стои и ще готви и едно изречение няма да може правилно да скалъпи и ще направи децата ми подобни. Буда е казал - най-правилният път е средния - сега не е толкова трудно, както миналото и има хиляди начини за намаляване на домашната работа, така че, ако иска, да работи.

8

ДДРОнег

преди 2 години

Нима в ЕС мъжете и жените не са равноправни, че се налагат такива "срещи" ??!!?!...........Ако не са равни, то сакциЙ до дупка за този сегрегационен дискриминационен, нацистки, фашистки, сексистки и т.н. ЕС !!!...............Ако пък са равни правата на мъжете и жените, за ЧИЙ са такива "срещи" ???!!!?!?!?

7

анонимна

преди 2 години

Аз също мисля, че единственият начин е да има право на избор всяка жена, иначе се връщаме в средните векове. Ако някой си мисли, че поне една част от жените ще си стоят и ще викат ура, ако им се отнемат правата, много се заблуждава. По мои наблюдения, около половината и отгоре биха си стояли в къщи, ако има кой да ги осигури и биха отгледали повече деца.

6

Доктор Сън

преди 2 години

Срещата трябваше да е в Кабул, там добре знаят за правата на жените :)

5

анонимна

преди 2 години

Жените повече правя просто нямат. Тези приказки са само за женомразци. При всички разведени, а те не са малко, децата са изключително при жената, така че, се спрете. Що се отнася за прословутите женски права аз мисля, че единственият начин е да имат избор - ако иска, да седи в къщи и да я хранят, но да боде така добра да отгледа повече деца, а не да виси по кафенетата, а ако не - да работи, ще отгледа едно - две. ХАЙДЕ СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ЖЕНИТЕ ИЛИ ПЪК ОБРАТНО - МЪЖЕТЕ, ЗАЩОТО ИМА ВСЯКАКВИ.

4

Анонимен

преди 2 години

Кажете ми какви права има мъж които жена няма?

3

маркиз дьо саП

преди 2 години

В Европа и САЩ жените отдавна доминират що се отнася до правата. За скандинавските страни да не говорим. Там при развод независимо от вината, на мъжа му смъкват и кожата от гърба. А за ислямския свят, по пет срещи годишно да правят, и не в Италия ми ако ще на Марс - все тая!

2

Веселинъ7112136860

преди 2 години

Незабавно! Обща единна Держава на всички нас-Галите! България,Франция,Белгия,Италия,Ирландия,Уелс,Шотландия! Обща армия ! Отмъщение веднага! Братя и сестри от Велик Галски Квебек,моля Ви върнете се в Родината си! Всички Велики Келти в Царство България за защита от идеща окупация! Бой до изтребление на фараоните!

1

Анонимен

преди 2 години

Има ли и гости от талибанската опозиция?