82

0_0

преди 2 години

Хемус ходи да се лекуваш, докато е време.

81

Кал-Ел

преди 2 години

Никога не позволявайте на ушите си да повярват на това което на са видели очите ви - Омар Хаям.

80

До 77

преди 2 години

Излезни от филма и конспирации те и цитира истински данни, а не измишльотините на болния ти мозък. Живея в Испания и всичко това което казваш е лъжа

79

Знаещ

преди 2 години

Почуствайте гнева

78

Чанчи Изчанчев

преди 2 години

Да, така е няма лечение за този грип ама хората си въобразяват и фантазират, че получават някакво чудодейно лечение с незнайни чудотворни несъществуващи медикаменти веднага щом ги настанят в болница и легнат там да пъшкат. Всички се бутат за болници и заемат местата на хората, които са наистина болни от сериозни болести, а не просто от някакъв грип и настинка.

77

Очевидно дърт

преди 2 години

Някога нямаше паник-атаки. Имаше невроза. Лекува се с шамар. То и с паник атаката е така. Може да се наложи втори. Нямаше корона, имаше настинки. Вируса си е един и същ. Лечение няма. Чайче, супичка, при усложнение антибиотик. Както и сега. Какво се случи напоследък за мен е мистерия.

76

Спокоен

преди 2 години

Ама естествено, че сигналите ще растат! Вие още малко проповядвайте че идва 4-та, 5-та, 8-*** вълна. Хипохондрика това си чака! Страшното е, че хипохондрията е като епилепсията - не е смъртоносно, но на тоя етап няма лечение.

75

Шубадура Мадура

преди 2 години

БОНУСИ по 1000 лева ще хвърчат банкноти и ще се раздават на бялата мафия.

74

Хемус

преди 2 години

И какво трябва да видя човек!?От 13 март 2020 съм спрял да ви забелязвам!Много съм добре!Не веднъж съм го споменавал под формата на коментар в сайта!Кучето ми е в пъти по-интелигентно от вас!Утре съм на мач!Ще бъдем 20000 парчета нещо да кажеш!?Пак ще ви надживея!

73

Анонимен

преди 2 години

До 80: Ти пък за кой друг се интересуваш освен за себе си? За комшията ли? *** големи светци се изкарвате пропагандаторите. С.мешки.

72

Анонимен

преди 2 години

До Хемус - егоистите като теб е ясно, че не виждат по-далече от носа си и не ги интересува нищо, освен собственият им търбух. Нямаше нужда да си правиш труда да ни обясняваш очевидното.

71

Религията е спасение

преди 2 години

Сега застудява и със мазовата ПСИХОЗА кой как настине КОРОНА!

70

Хемус

преди 2 години

Човече знаеш ли как ме боли х// дали съм Балкански!Бъркам се в джоба и живея!

69

Ник

преди 2 години

Статията за Испания /Ел Паис/ обявява, че 100% от починалите с Ковид над 80 годишна възраст от ковид през последната седмица са били двойно ваксинирани. И 97% от починалите с Ковид в групата от 70 до 79 годишни, са били двойно ваксинирани.Пак им спряха посещенията в старческите домове и т.н. ограничения. Всички в домовете за възрастни са инжектирани. В някои домове имат 14 случая на починали с Ковид през последния месец. Нищо лично. Статистика. "Ваксините" работят по предназначение.

68

До Да 69

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен. Животът си тече. В момента съм на морето. Маски не се носят никъде. Особено от чужденците. Никой не е болен. Изпратихме още един чудесен летен ден. Разбираме за някаква си четвърта вълна на нещо си само ако пуснем телевизора. Едно нещо обаче е ясно-някой хора направиха луди пари от измислената пандемия. Някои хора с огромни ресурси, огромно влияние и огромна власт в световен мащаб. Най-вероятно едни хора с едни малки кръгли шапчици върху теметата.

67

мунчо

преди 2 години

Аплодисменти за героите - съучастници в ковидиадата. Времето ще покаже кой крив, кой прав, кой кум, кой сват и кой на булката брат.

66

Глъм

преди 2 години

Усещат 1200лв на глава докато те карат да пиеш една седмица парацетамол за 3лв.

65

Анонимен

преди 2 години

До Хемус - пълнете търбуха, г-н Балкански, че може да ви е за последно, като гледам интелектуалното Ви ниво.

64

Анонимен

преди 2 години

Циркът почна миналата година с аплодисменти в девет вечерта. И с Бонасера. Още ме е яд, че се вързах. Дебелокожи и.з.вратеняци.

63

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"82-годишна жена, с доказан Ковид-19. Оплакванията са втрисане и изпотяване" леле делта вълната ни залива, давим се! Хрема, температура, болки в гърлото! Дръжте се, дано оцелеем от тая страхотия!