6

Анонимен

преди 2 години

Лош маркетинг :) Напротив ако един турист дойде в България и се разболее защото сме скрили информация повече няма да стъпи тук. Туристическия ни бранш е на мнение, че ден година храни, тъжно. Да не се сравняваме с Дания - там разпускат мерки, защото има достатъчно съзнание в хората и са се ваксинирали, икономиката им ще тръгне. При нас още чакаме страничните ефекти да видим, може и още един век да ги чакаме...

5

Солигорск

преди 2 години

Какво още искате? Цяло лято си вихрите коня и заболеваемостта скочи 100 пъти буквално! И това е именно заради вас хотелиери! Заради отворените граници със страни, за които се знаеше, че върлува делтата, за което настоявахте вие и заради масовото неспазване на мерките и то с ваше знание във вашите обекти. Ама ден година храни, дори и с цената на трупове, отново го казвам буквално. Така че затваряй и глобявай!

4

До 3

преди 2 години

Дърта дърта ама се озърта !!

3

Анонимен

преди 2 години

абе що не сложите една снимка на едра млада монокиня, ами тази дебела дърта трътка.

2

Анонимен

преди 2 години

Голям фарс и смях са мерките, които предприемат властите! Всеки си прави каквото си иска, а властите ги е страх и от сянката им!

1

123

преди 2 години

Що пък да не може да срутите хотелите??? На 50 и повече процента са за срутване. Бетонирахте всичко, *** до *** и космически цени! ДГД ухате!