42

Анонимен

преди 2 години

До 39 Ами не знам, на други места как е, но в нашия клас покрай пролетната вълна 7 или 8 деца бяха на дистанционно по желание на родител и така си завършиха годината.

41

1234

преди 2 години

"Децата в предучилищните групи и детските градини ще са без маски по време на учебния процес в зелена зона. Ако минем в жълта, червена зона, всички ще са с маски."- ти нормален ли си бе?! Кой и как ще наложи на деца от 3 до 7г да стоят с маски по цял ден?В градините се спи на обяд - и в спалните ли ще са с маски?По време на закуските и обяда, предполагам няма да дишат, за да не излиза вирусът от тях!Олигофрения до шия!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Който не иска тестване да си стои дома и да си гледа детето. Ама после да не ревете че нямало кой да ви гледа децата, защото една част гледате да пратите децата на училище само и само някой да ви гледа цял ден децата.

39

до 41

преди 2 години

Абе кой ще те пита бе медузо - щом си даваш детето на училище, училището ще предприеме всякакви мерки да защити децата и учителите, пък квото искаш си прави ти. Като не ти оттърва "ходи пеша бе" и ходи си обучавай детето сама в къщи.

38

Не

преди 2 години

няма да се тестват....При това положение няма да се ходи присъствено на училище...

37

Садисти!

преди 2 години

Вие си бъркайте с тия шишове там където не изгрява слънце. Аз моето дете не давам да го тормозят. Ония глупендари даскалите ни заразяват децата, а тях ги карате да страдат.

36

Анонимен

преди 2 години

Днеков - първо трябва да се тестват родителите на децата за психични антиваксърски отклонения, защото всичко започва от родителя - радател на безотговорността и разхайтеността.

35

Румен Владимиров

преди 2 години

Абе нещо много калпави се оказаха служебните кадри на Фигуранта? Алчни, некадърни и обслужващи антинационални интереси, иначе рейтингови. Според контролираните медии. При лошия и корумпиран Бойко това дали щеше да се случи, а?

34

Анонимен

преди 2 години

Фашизма го прокарвате ВИЕ антиваксъри, ВИЕ които сте против всякакви мерки и превенция, ВИЕ радателите за свободА, ВИЕ промитите мозъци от конспирации и дезинформации!

33

Анонимен

преди 2 години

Кой казва,че образованието и цивилизацията носят напредък.Точно обратното,свободата изчезва ,а нашите деца биват осакатявани чрез образованието. Цивилизацията и образованието са враг на свободата.

32

до 32

преди 2 години

Проблемът е, че МОН нямат учители за двата вида обучение. Нямат и в резервната банка учители. Списъка в резервната банка на МОН е от пенсионирани учители. Те няма да рискуват да влязат-да заместват болните учители. А са на възраст, където много малко от тях имат готовност да си правят уроци за онлайн. За един онлайн урок отнемаше по 6 ч. първите дни да се приготви.Хората се научиха.Напреднаха и в момента има учители за 2 ч. си правят онлайн подготовката.Но колко са те никой не знае.Няма учители.

31

до 33

преди 2 години

Ако се иска присъствие, няма такъв вариант с молба детето ти да не ходи. Вариантът е да се тръгне към самостоятелна или неприсъствена форма на обучение, но това е друга процедура. Ако при този темп на ваксинация и засегнато деца се иска присъствие, МОН ще го отнесе сериозно за всяко тежко заразено дете. Така, че още преди 15-ти ще си вържат гащите. А тези новини с тестове, местове са за публиката и да кажат после: Направихме всичко възможно на недоволните.

30

Живко

преди 2 години

Денков, ти се дискредитира напълно. Продал си се на Бигфарма. Вижда се от 100 км., защото прокарваш медицински фашизъм и ваксърски политики в образованието. Ти си една противна отрeпка, която не заслужава дори да бъде заплюта в лицето. Социалният експеримент с маските в клас е позор за българските родители, които го допускат! Долу ръцете от българските деца!

29

Анонимен

преди 2 години

До 26 Нали има вариант детето да е на дистанционно обучение по желание на родителите? Пусни си молба и действай, кво го мислиш. А който иска нека да ходи присъствено. Не виждам какъв е проблемът.

28

Анонимен

преди 2 години

Абе михлиузи едно време не ни питаха дори за ваксините - идва в часа училищния доктор с една кофа с спринцовки и набоцква всички от класа, а родителите някои и дори не разбираха ако не им каже детето. Сега за едни тестове се опъвате като магарета. Пр-озд народ ей, мнО, ама мноО крост

27

Анонимен

преди 2 години

Кои родители искат присъствено обучение щото аз не познавам такива. Всички които познавам а те хич не са малко искат онлайн обучение. Тези сеяндури правили ли са допитване до хората или си взимат рещенията по свое усмотрение. Децата в момента карат летен грип който е с гърлобол разтройство и температура до 37.8 градуса. Това за Корона вирус ли ще го пишат. Минава им точно за три дни. Ако отидат в училище там ще има такива деца които са ходили по Гръчко а там заразата е огромна и ще стане страшно

26

Денков да каже

преди 2 години

Какъв е химическият състав на ваксините.

25

Анонимен

преди 2 години

Вместо да ги тестват какво са научили по математика, те ще ги тестват за ковид. Извратена работа.

24

Анонимен

преди 2 години

До номер 2 Училището е задължително и ако някой насила задължава учениците да са присъствено, точно по време на пик, когато вируса е опасен точно за децата, тогава ще има НАРОДЕН СЪД!!! Ще има и протести, защото това е гавра със здравето и живота на деца, насила да ги заразяват присъствено, нарича се ГЕНОЦИД!! Онлайн уч. година, особено за големите, точка!!

23

как кой

преди 2 години

До Анонимен 16 Който плаща в момента ваксините