102

Анонимен

преди 2 години

Шокираща новина. Направо НЕ мога да повярвам. >_>

101

Разбрал

преди 2 години

От сичко тва разбрах че за да се заразиш и пу.неш трябва да се ваксинираш . Така даже може да влезеш и в новините.

100

анонимен

преди 2 години

Стига с подвеждащи заглавия! Трима се били заразили! А колко от неваксинираните се заразяват, боледуват тежко, умират? После защо страхливците не били искали!? Защо не подчертахте, че от починалите миналата седмица 133 само трима са ваксинирани, и то с многобройни заболявания, така че е доста трудно да се каже от какво точно са починали? И много други подобни! Като сте антиваксъри, използувайте поне честни методи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

Гиб Мелсън

преди 2 години

Както казах и преди ваксинирането срещу ковид и естественото преболедуване може да се сравни като изрусената жена и естествено русата жена. Почти същото е, но не е същото. Не очаквайте чудеса от една ваксина, която всъщност имитира нещо друго.

98

K

преди 2 години

Лелеко станало дупка на морето Голям Праз.Да са питали първо не да се боде и да се чуди.

97

АНОНИМЕН

преди 2 години

Май ще спра да следя сайта, нещо доста пожълтя, некъв човек вече седмица пуска статии за пробиви във ваксините. Баце що не пуснеш нещо за тия дето го карат за 2-3 дни или изобщо не го лепват щото овреме са се ваксинирани. Докторите го казаха - тая вълна е вълната на неваксиниралите се и непреболедувалите. В нашето семейство всички са ваксинирани, и възрастните и лелите и чичовците, кой каквото хвана, така си живеем нормално и пазим малките деца. Сара на 41 от не знам си къде, не я мисля :)

96

Анонимен

преди 2 години

Статията само потвърждава че ваксините не работят изобщо и трябва да се спрат веднага и всички мерки. Добре че има честни журналисти да изнесат тази истина!

95

Ва

преди 2 години

Слдното разбрах от статията: 1. вируса го има още 2. Ваксината или ваксините не действат- нито против заразяване, нити против разбиляване, нито против пренасяне на вируса! Просто ваксините са фалшименто! Маските също не действат! Всичкото излиза някакъв световен заговор за взимане на пари от населението искам дакажа от събраните вече пари т.е. данъците! ГЕРП газ да пик.аят! Ей така се прави, а не от дилетанти като досегашните крадльовци! Липсваше им замаха! Е тва е системата!

94

Анонимен

преди 2 години

Само трима напълно ваксинирани ли са се запазили?

93

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се, ходете по фестивали, маратони, мачове а после ......о-ли-лиййй.Егати глупендерите. ...То бива *** парчета ама тия къртят............Вижте Израел !!!..........Най-вакснатата нация в света прави РЕКОРД по новозаразени ДНЕС от началото на памдемията !!

92

Анонимен

преди 2 години

айде бе...*** сериозно ли? напълно ваксинирани пък заразени. хич дума да не излиза, между нас да си остане...мамина радка на мама, кой ти ме мама излъга, кой ти го на мама нафююют...

91

МмАаНн

преди 2 години

Тази статия е директна препечатка от Дойче Веле сигурно. Поне така звучи. Адски ***писание за *** читатели

90

Гогич

преди 2 години

НЕ СА САМО ТРИМА, МНОГО МНОГОПОВЕЧЕ СА!!!

89

Гюро михайлов

преди 2 години

Светът се разделя на ваксинирани и не ваксинирани. Аз не съм. Нямам антитела . Дано мина метър че край мен доста хора го изкараха.

88

OMG_Lucker

преди 2 години

"Но аз все още се чувствам благодарна, че се ваксинирах"- ами.. добре! Все едно да се застраховаш срещу някаква авария/ кражба. Да ви оберат, застрахователя да откаже да изплати застраховката, но вие да сте доволни, че сте се били застраховали. УНИКАЛНА логика.

87

Мени

преди 2 години

Аз като съм ваксиниран от майката Природа какво да правя. Имам ли антитела , нямам ли , божа работа. Бялата мафия не спи , ама и аз не спя.

86

Щирлиц

преди 2 години

Случайно да не са бременни,че ще размножат "вируса" вътреаннално!?

85

Шаши

преди 2 години

Смехът продължава, клоуните ни разсмиват и не знаят, че това е началото на края-техният

84

Круппе

преди 2 години

А нас ни навежда на мисълта, че искаш смърт и разруха. И си сам, като Кукавица.

83

Анонимен

преди 2 години

До Шаши:Фризьорът ми така се забавляваше, докато леля му умря.