30

!

преди 2 години

Да ви казвам ли кои са шефовете на Маджо, Брендо.....хотелите по курортите са партийни.....как да ги затворят като си бъркат в собствения джоб?!

29

До !

преди 2 години

Държавата страда заради тъ панари като тебе

28

! до 26

преди 2 години

***, в Англия сигурно вече 80% са ваксинираните, даже ги минават трети път! А като си стоя у вас помниш ли, или се прибра удобно в България, да се спасиш от вируса и мерките? От такива като теб не искаме идеи, *** ***!

27

!

преди 2 години

Децата тръгнат ли на училище ще стане батак! Така ли не си научихте урока, палячовци! Трябваше още средата на август да вземете крути мерки, за да може и учениците да се върнат в края на септември.....ама нали туризма ви е икономиката в тая държава....жалки сте! Заради Ветко, Брендо и Маджо цяла държава страда.....накрая ще се чудите как да бягате, ще ви е тясно!

26

Аз

преди 2 години

България е обхваната от поредната вълна ИДИОТИЗЪМ Живея в Англия. Тук точно като започна измислената 3та вълна с измисления индийски щам, пррмахнаха всички мерки о ограничения. Тук вече не се говори за вълни и за вирус и живота си тече напълно нормално. Как не ви писна вечно да ви водят за носа. Заспал народ.

25

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 2 години

Възможно е да се наложи на всеки 6 месеца да се прави реимунизация, за да може човек да има постоянна защита и то не на 100%, защото няма ваксина, която да защитава на 100%. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАКСИ........

24

!

преди 2 години

Изпускате нещата като предишните ***! Заради икономическите интереси на туризма миналата година стана страшно есента, та чак до март!!! Абсолютно същото се повтаря и накрая се случва така, че не ходим на работа, а заразените и починалите са кошмарна бройка. Накрая ще ни изкарате на площадите с факлите и тоягите, ***!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Айде сега и тази. Ама то още на снимката си го пише "Бизнес старт". Чак сега ли се усети.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе какви мерки? Пълен идиотизъм

21

Анонимен

преди 2 години

да се помисли и да бъдат облагодетелствани неваксинираните с неваксинирани какички, че без секс не може, а ваксърите да си ги търсят у театрото

20

ааа не бе

преди 2 години

Защо да не бъдем изключение от другите страни в ЕС?Най-бедни ни държат, затова ще правим каквото ни харесва, а не каквото ни ЗАПОВЯДВАТ.

19

Анонимен

преди 2 години

дискриминация 100%, щом ваксъра може да ходи еди къде си, а неваксинирания при условия не продукт който е пожелание, би следвало щом е вкъщи, да му се дава стимул от 1000 на ден докато отмине всичко и си купи всичко а ваксинирания нека си ходи на театър

18

Анонимен

преди 2 години

"Според д-р Виткова все пак е хубаво да се дават стимули на тези, които НЕ СА се ваксинирали. Хората с поставена ваксина биха могли да се радват на малко повече свобода от тези, които не са." Последно стимули на тия които са СЕ ваксинирали или тия които НЕ са ? :)))))

17

Polski Trambe6

преди 2 години

Тука при нас има един клъстер в който вече три-четири месеца ония от другия вид денонощно вият по супермощни уредби,дънят кечеци и гьобеци но властта не ги спира!Клъстера на заразата се казва ресторант Askim заместник кмет от ДъПъСъ!Никой не го закача!Вървете на май ната си!Вирус няма щом не го затваряте тоя а целта е да тормозите българските данъкоплатци а оня подвид да се размножава!

16

Анонимен

преди 2 години

ще ти отнема някой правата кво може да посещаваш или не, а същевремено ваксиниран сее зараза, що е то, ако не е пропаганда, дискриминация и нарушаване на човешките права? излезе някой не със зелен сертификат а със жълта книжка ви оправи всичките

15

Анонимен

преди 2 години

нарушени са хиляди закони срещу неваксинираните и изказващите се, това са: всяване на страх, стрес, паника, смърт, лъжа, че ваксини ще ги спасяват, агитация, пропаганда, да не изброявам всичко, че редовете са ограничени, никъде никой обаче нищо не прави по темата, което е доказателство, че е световна масова пропаганда и агитация

14

...

преди 2 години

"Израелското министерство на здравеопазването тази седмица предупреди, че има данни ефективността на ваксината на Пфайзер срещу тежък COVID-19 да намалява от над 90 процента до 55 процента при хората над 65 години, получили втората доза през януари." Или иначе казано по нашенски "може да го караш тежко, може и да не го караш".Ако не си ваксиниран пак така може да го караш тежко, може и да не - ФИФТИ ФИФТИ.Тоест хвърляйте боб

13

Мнение

преди 2 години

Само Мимито не беше се изказвала по въпроса!Поне приказва балансирано...ни тъй..ни онъй)))Среден хонорар ще вземе)

12

Анонимен

преди 2 години

Тая е за здравеопазването, каквото е Милена Дамянова за образованието. Благодарение на тия двенките - ни здравеопазване имаме, ни образование. Откъде изпълзя тая, последно през 90-те се изявяваше?

11

Анонимен

преди 2 години

сега невяаксинираните като мине делта вълната и са живи и здрави, кво ще ги убеждавате тепърва, че не клъвнаха кат шарани?