98

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам- ТАЛИБАНИТЕ ПРЕСЛЕДВАЛИ И УБИВАЛИ ЖЕНИТЕ, ОБАЧЕ НЯКОЙ ДА ВИДЯ ЖЕНА СРЕД БЕЖАНЦИТЕ- САМО МЛАДИ МЪЖЕ- ЗА МЕН ТОВА Е СЦЕНАРИЙ.

97

Анонимен

преди 2 години

Да си го приемат щатите! Те разбъркаха това блато и даваха зор да им строят модерно общество! Преди интервенцията им афганците си добруваха под талибаните и нямаше нито един бежанец оттам!

96

Даниел Вълчев

преди 2 години

..абе тези, афганистански мъже големи пъзльовци бе ,кьорава жена няма ,само момци,не може така ,не може ...

95

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик - Калин Терийски , ти ли си

94

Анонимен

преди 2 години

Пращайте ги на луната.

93

d

преди 2 години

защо не споменавате Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Оман тези страни спешно се нуждаят от работна ръка, само влезте в обявите за работа в Дубай и ще се убедите

92

пияница мистик

преди 2 години

Да се състави и една българска комисия, с бохеми начело, да речем с малък Тошко за председател, Вежди Рашидов, Любен Дилов - син, аз също мога да се жертвам в името на народа да съм в комисията срещу скромното заплащане от 10 000 лева на месец....колкото една новодепутатска заплата :))) Ще обявим квота за приемане на афганистански бежанки. Условието е да са млади (стари баби да ни товарят социалната система не ни трябват) и красиви. Ако трябва ще ги оценяваме. Мъже АБСОЛЮТНО не ни трябват :)))

91

Анонимен

преди 2 години

Всички навлеци, вън!!! Да си ходят по техния ислямски рай, чий го дирят тук?

90

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги иска в Европа никъде, Европа не е майка Тереза, нито забавачница. Да ходят в богатите ислямски страни, и без това са от едно племе. Нима ако у нас пламне война, те ще ни погледнат? Ха, ха, ще ни застрелят още на границата!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Който иска в Европа, минава през църквата и с ново име от утре, както са правили турците едно време. Който не иска, обратно в пещерата.

88

Анонимен

преди 2 години

Да приемем 25 мъже . Да ги дарим на Боко тиквата да му станат любовници.

87

Анонимен

преди 2 години

Да заминават за ада! Дреме ми къде ще ходят ,само не и в моята държава.

86

Генерал Петков

преди 2 години

Дето искат да ходят, все ми е тая! В България работа нямат!Как сред тия бежанци не видяхме жени и деца, а само млади, здрави, прави мъже!Да си стоят в държава и да се бият с талибаните!

85

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е с много лесен отговор. Ще отидат при тези които 20 години им крадяха държавата и им вкараха краварска думукрация. Защо никой от журналистите не пише за това как хамерикнаците правеха пачки от дрогата която отглеждаха талибаните. Страх вие да кажете истината. Ние и без вас я знаем. Има достоверни източници които не ги е страх да пишат истината.

84

Анонимен

преди 2 години

Ще отидат в Банкя при Толупа.

83

Аятоллах ХОМЕЙИНИ

преди 2 години

Билгариа едно време праавепе КОМУНИСТИЧЕСКОТРО ''ЗНМАЕ НА МИРА'' .....ЛЮДМИЛА ЖИКОВА - БЕШЕ ЛИДЕРА И ПАТРОНА...БИЛГАРИА СЪБИРАШЕ ДЕЦА- БЕЖАНЦИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ...А ДНЕС БИЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ??...КАКА ТАКА НЕ ИСКАТ !!!..ЩЕ ВИ ПРАТИМ МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ, НА ВАС БЪЛГАРИТЕ..ПОНЕ 3 МИЛИОНА = СПЕЦИАЛНО И ЕКСТРА САМО ЗА ВАС = БЪЛГАРИТЕ .

82

Идея!

преди 2 години

Да се ваксинират и да идат във Франция, САЩ и в Израел - тук не ги щем.

81

Анонимен

преди 2 години

Що не отиват в другите мюсюлмански страни. Има толкова много богати мюсюлмански страни. Да ходят в Турция, Саудитска Арабия, Египет, Дубай, Пакистан, Индонезия. Защо искат да се натресат в християнска Европа при неверниците? Защо искат да строят джамии и да режат глави на неверници? Да си ходят при техните събратя от Саудитска Арабия и другите мюсюлмански страни. Не сме ги канили в Европа, чужди са ни като култура, религия и манталитет и не ги искаме тука. Аз не приемам неканени гости у нас.

80

Анонимен

преди 2 години

в банкя, бб има възможност да си ги отгледа

79

Анонимен

преди 2 години

Това не са мигранти. Това са същества, на които им е обещано да отидат в Европа и че там ще им дадат къща, кола и бяла жена с руса коса и сини очи и ще живеят на гърба на европееца. Когато отиват в Европа, тези типове разбират, че това е лъжа и почват да изнасилват наред европейки. Това са същества без трудов морал, с глава пълна с ислям, шериат и нищо умно не може да роди такава глава, освен изнасилвания, убийства и насилие.