170

Анонимен

преди 2 години

При Жан Виденов съм се редил 8- 10 часа на опашка за храна, ако не бяха баба ми и дядо ми , щяхме да умрем от глад. При Костов беше трудно, но се виждаше възхода на държавата. В края на мандата му, бяхме с работещ валутен борд и предприсъединителни договори за ЕС и НАТО, после дойде царя и ни оправи за 800 дни.

169

Анонимен

преди 2 години

Държавата е като кула от карти, много лесно се съсипва и много трудно се изгражда, това простият човек не го осъзнава, за това и никой няма *** да направи реформи. Последният който прави реформи беше Костов. Има и друго, когато се направят реформи, резултатът се вижда след няколко години и за това Царя и Станишев Брага плодовете на реформите на Костов. При тях бяхме с най високия годишен ръст на БВП и доста пред Румъния. Това са факти, който могат да се проверят.

168

До Мистър 10%

преди 2 години

Сигурен съм че във вестник Шок, или някой друг *** на олигархията, добре са описани нещата за Сорос, Виденов и плана за съсипване на България, но за съжаление истината е много по- различна. С две думи най-виновната партия е БСП, който ограбиха българският народ и го доведоха до просешка тояга, за сметка на техни поставени лица, който по- късно станаха олигарси.

167

Мистър 10%

преди 2 години

Глупости, през 97-*** България не беше фалирала, напротив - имаше активи за стотици милиарди левове!Заради отказа на Виденов да играе по гайдата на Сорос, той му спретна една платена революцийка и всичко си дойде на мястото...естествено на мястото на Сорос!Вместо приходи от стотици милиарди, Костов подари всичко на избрани партийни другари или на световни корпорации за без пари, които нарязаха всичко за скраб и спечелиха милиарди!България оттогава стана васална държава и бананова република!

166

Баче Иван

преди 2 години

В провинцията много добре знаят кой е Костов, защото той затри селското стопанство и цялата индустрия на България!Милиони българи бяха принудени да избягат в чужбина!Разбира се за господа столичаните, които обитават соц панелки в Люлин и Младост, но иначе са първи демократи, лицето Костов е със статут на светия, понеже им е върнал нивите в центъра на София и са се замогнали, продавайки земя, върху която дедете им са водели овце на паша, на инвеститори за строеж на нови жилищни кооперации!

165

Анонимен

преди 2 години

В кризата ни вкара президента Радев. Не можее с юмрук да разделяш обществото и да стоиш зад протестъри, които мечтаят да бъдат новите активни борци, а нямат никаква визия как се управлява

164

Анонимен

преди 2 години

Костов е най успешния МП от 89-та до днес. За 4 години от една фалирала държава се опита да направи България европейска държава и до някъде успя. ББ строй магистрали и метро, благодарение на еврофондовете, а те са благодарение на Костов. Това е истината, всичко друго е пропаганда на олигархията на която сте роби.

163

Анонимен

преди 2 години

Олигархията притежава всички партии.

162

Анонимен

преди 2 години

Кой продаде Кремиковци за 1 долара?А Кремиковци колко милиарда дългове имаше от комунистите?И ще не го купи ти, като е толкова изгодно

161

Анонимен

преди 2 години

До КойчоКво знаеш ти за белите държави бе?Те са черни отдавна и точно те са виновни за съсипването на България.Върви живей в тия бели държави и не се връщай.Аз си сикам социализма и Живков да изчисти всички тия *** след 1990г до днес

160

Анонимен

преди 2 години

До До: 169Много си зле ей......Жан Виденов единствен не даде българските банки и после му спретнаха химията и го махнаха.Кризата беше умишлена.Не се изказвай бе ***.То до днес много хубаво ни оправи валутния борд,мвф и световната банка а сега и сзо и ес нарочно ги пиша с малки букви

159

Анонимен

преди 2 години

Този тъмен субект съсипа България!Мястото му е в затвора до живот

158

Анонимен

преди 2 години

Кой продаде Кремиковци за 1 долар?

157

Анонимен

преди 2 години

Тоя от затвора ли се изказва?

156

Анонимен

преди 2 години

"тогава не само нямаше Божковци и Пеевци". Ако тогава ги е нямало и сега нямаше да ги има. Черепа си е мафиот още от самото начало на прехода и никой не го пипаше. Пеевски беше тийнейджър, когато Костов беше на власт.

155

66

преди 2 години

Айде троловете тука пишешти срещу Кодтов и ДБ ги разбираме.Другите смятат ли се за по образовани,по- умни и ориентирани от хората живеещи в София и големите градове,ората с висше образование.И дали евентуално не мразят висшистите,лекарите учителите и по- кадърните от тях.И дали не харесват Слави Трифонов.Та такова е племето българско.И затова го мразят по цял свят.Сега Костов бил виновен за всичко.А следващите и докога все ще ви лъжат.

154

До: 169

преди 2 години

Вярно е че умряха 300 000 българи,но те умряха защото си загубиха спестяванията в банките след хиперинфлацията на Жан-Виденовото правителство.После като дойде Костов,всичко се бетонира,та така и до днес.Ако той не ни беше вкарал в Европа,днес без Валутният Борд щяхме да сме Афганистан със сирийско-иракско население.Стига с тая про-руска пропаганда.

153

пенсионер

преди 2 години

Колкото и да не го харесвам ,абсолютно прав е .

152

Анонимен

преди 2 години

Това е човекът който вкара Цветелин Кънчев в затвора.Целия Пирдопски край беше проплакал и никой нищо не можеше да му направи, щото беше човек на Бочука.Побоища, изнасилвания , отнемане на бизнеса,и имоти.. Костов го сложи на място и след това Гоце го извади..

151

Реалист

преди 2 години

Олигархията и мафията - на първо място това са ГЕРБ, това е ясно за всички, но кои са останалите? Костов знае за създадената от него ДСБ, т.е за Демократична България, а третата вероятно е ДПС.