11

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

10

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 4: "ИТН разсипаха служебното. Изкараха им кирливите ризи"? И какво са изкарали? Правителството работи и се радва на добър рейтинг. Има наследени проблеми, но нямаше как да няма след "успехите" на гербаджийската дружинка. Колко милиона изхарчиха за "електронно правителство" и няма такова. Много приказки за енергийна борса а със спекулации се качват двойно цените. всичко ще си дойде на мястото. Но първо да приемат актуализация на бюджета. Иначе няма да има пари за нищо спешно.

9

Анонимен

преди 2 години

хората на Командира, пак почнаха с ченгесарските номера, имало било индикации, аре взимайте се махайте, при Дългия тия номера не минават

8

Анонимен

преди 2 години

Следващият в списъка "Магнитски" да не се окаже Прокопиев?

7

Анонимен

преди 2 години

Парламентарните избори да бъдат с машина (защото по трудно се преброяват), а президентските да бъдат с бюлетини ( броят се лесно от комисията). Така няма да има проблем : избори 2 в 1

6

Анонимен

преди 2 години

СМЪРТНА ПРИСЪДА за Слави Турчина, Борисов Еврейна, Радев Помака и Доган Грузно-Турчина! ВЕДНАГА! А Байдън, Меркел и Путин чuфутите заклани като прасета по Коледа !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Не!!!

4

Анонимен

преди 2 години

ИТН разсипаха служебното. Изкараха им кирливите ризи. Мая и БСП искат служебното за третия мандат. ИТН няма да се закопаят с министрите от служебното.Няма да има правителство.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе ИТН са червени комунисти по душа.... т.е. искат цялата власт да е само в техни ръце. Докато не изчегъртаме Слави от политическия хоризонт няма да има Кабинет

2

Анонимен

преди 2 години

Айде ИТН да пристане на БСП и ДПС, че да им лъснат чалга горотиите веднъж за винаги. Аз лично очаквам да кандардисат. То на мама и тати отказва ли се?

1

ГЕРБ

преди 2 години

Дано няма .