277

ограда с турция

преди 2 години

Къде е оградата с Турция? Боко си прибра милиардите в чекмеджето а оградата остана недовършена. Гърция построи СТЕНА за по-малко пари.

276

Анонимен

преди 2 години

Много нагъл този. Повръща ми се от него.

275

ПОТРЕС

преди 2 години

Прочетохте ли какво е казал тулупа в Разградско..В Родопите били 100 % мюсюлмани, нямало нито един християнин и мрели за неговата партия. Съд бе. ***.

274

Анонимен

преди 2 години

Позволете ми да кажа на булката да е щастлива и да има много деца И ДА ИМА МНОГО ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА ЗНАЕТЕ С КАКВО И ДА ИМА КЪЩИ НЕ САМО В БАРЦЕЛОНА А И ЧИКАГО, ЛОНДОН И.Т.Н. Мутри вън!

273

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ..................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

272

Явор

преди 2 години

До 224 Радо и 228 Крум Поздравления!Много точно сте го казали .Когато удариш еснафите,комплексарите, посредствениците на точното място те подскачат като ужилени озверяват и почват да дрънкат простоти и да слагат минуси.Вижте им само начина на мислене- за тях е унижение управник да е сред народ?!Борисов бил на сватба в някакво село при това поканен от общински съветник.Представяте ли си колко е нелепо за тия парвенюта.?!Абсолютно сбъркани хора,липса на реална представа за реалния живот.Гола вода

271

Анонимен

преди 2 години

До Не разбирам - не се напъвай мозъчето с несвойствени за него задачи!

270

Гиб Мелсън

преди 2 години

Според Винету от Банкя да поемеш отговорност означава да изпиеш една бира и да преспиш с Мата Хари. В нормалните страни, развитите да поемеш отговорност означава да влезеш в затвора. А Винету е на свобода, защото си е назначил за главен, който да го пази.Въобще поемането на отговорност така както я разбира Винету няма нищо общо с това как трябва да е.Кой трябва да поеме отговоност, че имаме повече жертви от ковид в сравнение с Швеция където нямаха маски? Ние 18 х. те-14 хил-май премиера

269

България над всичко

преди 2 години

герб е ДПС номер 2...обиколки по смесени райони (други не) за да обясняваме колко са лоши другите.. рядко евтин театър.. толкова му вярват хората на глупостите, че с всеки вот гласовете за партийката му намаляват с по 200 000 хахахахахахаха

268

Анонимен

преди 2 години

Малееееее ! Тоя Боци изперкуляса вече ! И по сватби взе да ходи и речи да държи !

267

стоян

преди 2 години

Бай Ставри такава сватба ще организира на Тиквата,че ще се помни по всичките затвори.

266

Анонимен

преди 2 години

Един гледа сватба, а другите брадва!

265

Чичо Пръчка

преди 2 години

Моделът "Борисов" е, София да изглежда като ***, България - като разграден двор, а пътищата, да са по-зле от тези в Беларус! След 12 години управление на ГЕРБКП, България е зловещо зле, бедна и за смях на всички!

264

Хмм

преди 2 години

Борисов вторият от ляво на дясно,първата редица

263

Тодор

преди 2 години

Троляци,вие с какво се храните,какво пиете,че сте стигнали дъното?!Та вие за нищо не ставате ,пълни От-Рош-Ля-Ци сте.Изобщо не се успокоявайте с минусите които блъскате ,това не променя факта,че сте дъно.

262

Истукан

преди 2 години

Ще търсите Борисов, ама го няма вече. ИТН и Слави са още по-некадърни и от тях не става съвсем нищо. Стават за сметището.

261

Анонимен

преди 2 години

Изгледахте ли видеото, където гражданката от рOмски произход му задава въпроса, къде са милиардите от ЕС? Бате Бойко мълчи кат пукал и лекичко се усмихва :) Не съм му фен, но просто в момента няма алтернатива за друг управляващ. С всяка друга партия отиваме надолу....

260

Financial Times

преди 2 години

Мисирките от Днес и другите герберски медии биха могли да обяснят на Борисов българския език. За какъв пети и шести говори той и пише в статията ? Ако е за партиите, класирани на последните и поредни избори, партия е от женски род. Ако е искал да каже петата и шестата, да го каже, но не може. Нито да говори, нито да управлява каквото и да било. Once upon a time, there was a Bulgarian politic party named Gerb !

259

Реалист

преди 2 години

Искат всъщност временото правителство да се задържи, а Тиквой му се иска слаб кабинет.

258

Анонимен

преди 2 години

Болят го много топките, Шиши го стиска и се гърчи