22

Трол на ГЕРБ

преди 2 години

Пет години тролим срещу президента Радев и резултат постоянно повишаваме неговия рейтинг.

21

въпросче

преди 2 години

на Шипка имаше ли представители на дпс ?

20

Анонимен

преди 2 години

До ЩирлицДа, бе прибра 2 млрд за 2 месеца. Бие по рекорд БСП по кражби.

19

Анонимен

преди 2 години

От години Шипка е просто едни сборище на комунисти и анархисти.

18

Щирлиц

преди 2 години

На много хора не им харесва,че Президентът на България може да е достоен човек,при това излъчен от БСП.Уважаеми,на нормалните хора им омръзна от всякакви безформени създания,готови за своя изгода да правят чупки в кръста,и да се държат като мистър Бийн.Време беше да се появи на политическия небосклон човек,за когото България е на първо място.Да,в случая той е червен,този след него ще бъде от друга партия,важното е да не е безлична политическа ппроститутка.

17

Анонимен

преди 2 години

И така нататък/ИТН/. Щракане със пръсти и вски за себе си .Или.Всички на хорото.Заедно.......Но това не важи за еволюиращата детска душевност .....Или може би и от двете по-малко.

16

убеден

преди 2 години

изказалите се в тая статия са на 100% от бсп , закарани там с рейсове на партията , за да има кой да ръкопляска на фигуранта .

15

SS

преди 2 години

Софра патриотите за сватби и погребения и други дейности клуб Традиция бяха ли на Шипка ?

14

Анонамен

преди 2 години

А в настоящето е скучно .Водещи в национални телевизий и парламенти . А на сватбите -кючек.

13

Анонимен

преди 2 години

Има принципна разлика между демокрацията и комунизма. Разликата е във власт на народа и власт над народа. Демокрацията е сладка, защото не си нечий роб. Демокрация не може да се нарече безинициативно, пасивно, роболепно общество като нашето.

12

Анонимен

преди 2 години

До 16.и 18 . Пожелавам ви да опитате прераждане в Комунизма. ........В миналото или в бъдещето..........Няма да ви се връща. 100%.

11

Анонимен

преди 2 години

Всеки има право на своя вяра. Тази жена вярва в България! Уважавайте тази вяра. Няма значение дали сте леви или десни, русофили или америколанофили, тази жена е българка, намерила своя начин да покаже обичта си към държавата. С нищо не ви пречи. Поклон пред всеки българин, обичащ тая земя. Не ми пука какви сте, каква е политическата ви окраска, цвета ви, вярата ви, защото ако любовта ви към България е истинска, вие сте мои братя и сестри.

10

Анонимен

преди 2 години

Щяла да лази???? Това изказване граничи с психопатия. Къде ще лази? Тези хора реално живеят в собствен свят. Абсолютни ф.анатици. Войната е в главата им. Героите ако могат да видят от гроба до къде докараха България комунистите- ще се преобърнат.

9

Анонамен

преди 2 години

Наздраве на компанията .Татко го помня от малък .Без стихотворение не влизаше в тоалетната. Иначе ми викаше :"Кой ще я крепи тая тоалетна -Бъл-ия."

8

Анонимен

преди 2 години

Има,Мустафа!Едни големи кебапи баш за теб има на Шипка!

7

Асан

преди 2 години

Кебапчета и бера има ли на Шипка

6

Византиец

преди 2 години

В България има 4 истински празника: покръстването, азбуката, Обединението и отваряне вратите на съветския зоопарк на 10 Ноември. Осаналото е партийна алабалистика.

5

Анонимен

преди 2 години

Другарете с руското флагче какво честват? Те трябва да носят украинско такова - на Шипка са били главно украинци.

4

Анонамен

преди 2 години

Агент Кунчев после са го хванали пиян на Къкринското ханче.Останалите без барут ,заради хванатата каруца с барута ,бягали чак до Стрелката или Шипката на славянски. После грозните турци ги чакали да умрат от глад.гОЛЯМ праз....................Същото като сега.Най-грозните хора на планетата рептилите-турци и кюрдите се тръбят по платените медий като супер български биологични тела. ...........Абе и грозното иска да живее .....А това какво общо има с красотата и богатството на турчина.

3

Помнете

преди 2 години

Как свърши Стефан Стамболов!Така трябва да свършат всички "управници" на Майка България!Докато всички са крадци и маскари нищо няма да се оправи на тази територия ...