127

Анонимен

преди 2 години

Много се заблуждавате, че американците избягаха панически. Оставиха много оръжия, които ще се използват срещу - Русия и Китай, както и срещу централно азиатските републики. Сега Русия и Китай трябва да пращат войници в Афганистан :)))

126

До допълвам

преди 2 години

До Анонимен Където стъпи американски чепик ,вони на сяра .... Даже и в ООН.

125

Анонимен

преди 2 години

Няма да има цивилни полети близките години около тази територия ..

124

1

преди 2 години

Значи:1. Самите американци си признават, че оборудването им се чупи често. 2. Оставят ги там като зарибявка, после ще им продават оръжие.3. Ако руснаците пак нападнат, ще имат оръжие. Не че някога ще се случи де.4. Прецакаха си съюзниците.

123

Анонимен

преди 2 години

Има нещо гнило...

122

До 134

преди 2 години

В същност, нашият 1 млрд е в Афганистан и в другите войни на САЩ срещу човечеството. Цяла Европа финансираше тези убийства и си траеше, защото Франция и Германия, а също и по-малките като България, Сърбия и пр. си продаваха оръжията. ГРЕХОВЕ, които плащаме народите на тези страни - съучастнички.

121

Анонимен

преди 2 години

А на нас ни взеха 1 млрд долара за чертежи и скици. На Афганистан 28 млрд подаръци. Ми иначе всичко е точно.

120

ALOOU USA

преди 2 години

SCHTO ZARQZAXTE BG VOINICITE V BAZATA BE PREDATELIIIIIIIIIIIII?????

119

Анонимен

преди 2 години

Pojelavam na trolite prokravarski sega da sa na mqstoto na bylgarskite voinicheta v Afganistan

118

PRAVETE SMETKA

преди 2 години

KVI DRUGARE IMAME.KAK MOJE AMERIKANCITE DA DUXNAT OT BAZATA I DA OSTAVQT BYLGARSKITE, RUMYNSKITE I UKRAINSKITE VOINICI NA KUCHETATA MISLETE S GLAVITE SI MALIIIIIIIIIIIIIIIIIIII fakt cql svqt go znae

117

Anal Lizator

преди 2 години

тази бойна техника не е изоставена по слочаенос. Русия неслочаено не бе доволна от изтеглянето на САЩ Играта очевидно е ***, странно, че и Германия участва.

116

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, смях - то щото ей тъй става - влизаш в новия вертолет и го подкарваш, пък да не говорим за самальотите - слагаш късите *** и "Бумеранг"- а , почесваш се дет не те сърби и литваш в синьото небе. Ти за да подкараш един камион ти трябва време , пък видиш ли дрон ще управляваш .

115

Анонимен

преди 2 години

За контраст: когато руснаците се изтеглиха през 1989 също оставиха на добре подготвената от тях правителствена армия голямо количество оръжия: хиляди танкове, оръдия, хеликоптери, самолети и много ракети "Скъд". Американците чрез Пакистан подкрепяха ислямистите и планираха правителството да падне до 3м.Но армията направо размазваше муджахидините още цели 3г и само след като Елцин спря помощта от гориво и храни след разпадането на Съв. Съюз муджахидините дойдоха на власт.

114

глас от тъдява

преди 2 години

Който е ходил поне за малко в казармата , занае колко бързо отива един пълнител на Калашника , а сега си помислете какви количества са нужни за толкова боеве.

113

Анонимен

преди 2 години

Бойко ни купи от същото това "премиум" въоръжение и станахме първи приятели на "кварталния сервиз" , хахахха напомня ми на един комшия с нов-внос Е-клас.

112

Анонимен

преди 2 години

Чичо Сам където мине създава само хаус и граждански войни.Преди в Либия,Ирак,Сирия,сега и Афганистан.

111

Анонимен

преди 2 години

Статия за фейк маниаци.Краварите си умиват ръцете.Та с такова въоръжение афганците стават супер сила.И тези хвърчила,отиват за скрап ,мякар да са били трета ръка.Великите войни ползват само Калашников.

110

Анонимен

преди 2 години

Подобен план сатанато имат и за България.Бедна изостанала страна,с пустеещи райони и малобройно население,продажни правителства и т. н.

109

Гост

преди 2 години

Как при такова въоражение армията на Афганистан не оказа никакъв отпор на талибаните?! Нещо не се връзват нещата.Или тази армия е инструктирана да се оттегля без бой,или има някоя друга причина.А може би всички са от един отбор ...

108

Анонимен

преди 2 години

20г.янките държаха и разпределяха нарко-трафика в Афганистан. Над 90%от производството на хероин е в АфганистанЯнките на са загубили войната в Афганистан,искат така да изглежда пред света.Те никога не са вярвали във възможността за демократизация на дивия афганистан и да създадат там някаква икономика.САЩ никога не са искали да унищожат талибаните нито Идил,иначе със сигурност одавна да са го направили.Не са дали нито стотинка за икономика или инфраструктора в тази изостанала страна.