36

до Абе

преди 2 години

Ами тогава да не се оглеждаме като пресичаме улицата. То каквото е писано, това ще стане. Аман от религиозни неграмотници. Написал му някой... ***, *** та дрънка.

35

Абе

преди 2 години

Прос.ти ора, не разбрахте ли че квото ви е писано това ще стане.И по 5 маски да си наденете и по 10 инжекции да си набучите ако трябва да умрете днеска, ще умрете днеска

34

Sunny

преди 2 години

Неваксинираните са безопасни за ваксинираните, но е добре да не ги пускат на обществени места за да намалее простотията и да не мирише на вкиснати мишници докато си пиеш кафето. Трябва да има класово разделение. Примерно заведения за ваксинирани и такива за слабоумни. Работата също трябва да се дели така. Интелигентния човек, който постоянно учи и се развива не е добре да попадав просташка среда. Губим кадърност за сметка на чалга.

33

До7

преди 2 години

Хаха, аз знам какво съм,но ти си една блееща овца! Погледни небето ,особено когато сме на гребена на вълната- едни перделини,изкувствени...нормалните облаци си личат! Събуди се от зимния сън!

32

Анонимен

преди 2 години

Всички неваксинирани да ги съкратят от работа, с няколко мизерника по-малко, няма да се усети.................................................................................................................................Ми, аре, бе, кво чакат? Да съкратят 80% от лекарите, че само 20% са се ваксинирали. После ще го мислим. Ще ни лекуват ваксинираните санитарки!

31

Активист на БСП

преди 2 години

100% бойкот на всички избори в България !!!! Всички се правят на добри,а са едни и същи алчници за власт !!!Да живее бащицата Махно!

30

Анонимен

преди 2 години

Лято дал Бог, пандемия слава Богу не. Кому са потребнипрода жните юди?

29

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой ще успее да намери свободно място в който и да е ресторант след 17:30 . Не става дума за курортите .За Черноморието да не говорим , искаш точно определено заведение - чакаш си на опашка . Никой досега не е работил с намален капацитет и сега ще работят на 300 %. Никой не прави проверки, а и няма да се правят

28

ВЕРОЗА Е СМЪРТОНОСЕН

преди 2 години

Закривай кръчмитеее и хотелите!Няма да бачкаме щот е опасно!Кацата ще ни храни с манжа от ЕС!

27

Тато из Правец

преди 2 години

Бедни ми народе! Не вярвай на евреите !!!

26

Анонимен

преди 2 години

Ще се я и пие на крак в нова мода кракмаг.. В градския транспорт са исигурени консервите садели, дори с доста правистиящи. Никакъв климатик не бапка във влаковете на метрото, голям е кеф под маските, нр се забекязва на кого кога му прилошава. Защото според екоеттните здравоохранители и бдители, ТЕ нямало да се поколебаят да затягат и затягат, и затягат. Грижовно, хуманно, високо платено.

25

Мерки

преди 2 години

Кино ми не требе - гледам си филми на pc-тоИнтернета и да ми го спрат - ще кърда wifiРесторант ми не требе - ям си в насАвтобус, влак, самолет ми не требат - имам си колеломагазини ми не требат - пазарувам от селоШе ме фанат за макарона

24

Галин Костов

преди 2 години

Аз и семейството ми ще бойкотираме ресторанти със 100% ваксинирани служители. Предлагам и други българи да се включат в инициативата.

23

Койчо

преди 2 години

Всичко е пълно като за последно.Хотели и ресторанти доят с цени като в Монте карло и всичко е точно.

22

798099

преди 2 години

Групости на търкалета! От четвъртък съм в Несебър. Хотелите са пълни на 100%, ресторантите на 200%. Чака се на опашка за свободна маса. Няма маски, няма мерки. Само теглилки, дето мерят 1 за 2 като цена. Ама ще си разчекнат устите да искат помощи. Пълно е с румънци, на които не се иска PCR тест, съгласно " споразумение" между двете държави. Кой го подписа, питам? И защо?

21

Анонимен

преди 2 години

Зарази и нонстоп антихигиена озвират отвсякъде, където предлагат топла храна, приготвена в ръчно измивани съдове. Освен че не са оборудвани с миялни машини, заведения и вериги магазини пестят водата и препаратите, а хигиенните възли, съблекалните, рабитните площадки са поприще на безхаберие, занемареност, плачевна липса на стандарти дори относно елементарна хигиена, камо ли пък европейска или модерна. Какви мерки, каква фейк гружа за здравето в РБ!

20

Защо слагате минуси

преди 2 години

на "Майко мила"??? Човекът ви споделя информация, а вие му слагате минуси? Нормални ли сте?

19

ДО Гиб Мелсън

преди 2 години

Твърдиш "да съм спокоен, че симпатичната сервитъорка няма да ме зарази с ковид докато ми поднася питието." А наясно ли си, че ваксинираните също се заразяват и разнасят вируса? Ползвайте ги тези мозъци моля :)

18

Майко мила!

преди 2 години

А университетите в страната явно са решили да пригласят на нескопосаната заповед. Или така са им наредили. От Медицинския университет в Пловдив, вече са издали заповед студентите задължително да са ваксинирани, ако ще учат присъствено. Представете си как се учи медицина онлайн. Или отрицателен тест, важащ 72 часа! И после какво? Нов тест.... До безкрай! Само че, да вземе ръководството да ги плаща тестовете, щом изисква това. Задължително ваксиниране е противоконституционно!!!! Студенти, спите!

17

Анонимен

преди 2 години

Всички неваксинирани да ги съкратят от работа, с няколко мизерника по-малко, няма да се усети.