366

Анонимен

преди 2 години

На 1 януари 2017 г. по газпопровода "Северен поток" в Европа от Русия са били доставени рекордните 160,75 млн. куб. метра природен газ за денонощие, съобщи ТАСС. Този факт е доказателство, че разширение на северното направление на доставките е необходимо за европейските потребители, коментира ръководителят на "Газпром" Алексей Милер.Сега ***, кажи защо ти пречи втората тръба. Не ме питай откъде знам че ти пречи.

365

Анонимен

преди 2 години

438 Богати руснаци са закупили недвижими имоти във Великобритания за повече от 2,2 млрд. лири (4,2 млрд. долара) след 2000 г.Съобщението е на вестник Таймс, който се позовава на агенция Knight Frank. При това агенцията отчита само сделките на сума над 1 млн. лири, т. е. фактическите суми са още по-високи. На тяхно име са и 20% от всички покупки на лондонски апартаменти на обща стойност над 6 млн. лири.

364

Анонимен

преди 2 години

Що че правим?

363

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 435 "Те имат" Нищо нямат, скъсаняците на света. :))))

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 436 "Русия ако ви спре кранчето и с вас е свършено," Живееш в миналото, другарю. Така беше едно време. :)))))

361

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 434 - Русия ако ви спре кранчето и с вас е свършено, не Русия е в България, а България е зависима от Русия, България и ЕС съществувате само благодарение на милостта на Русия.

360

Анонимен

преди 2 години

Не си ти тоя който да казва кой къде да яде круши. Нямаш пари да си позволиш тия круши. Те имат. Пазарна икономика, или май вече не ти харесва? По-лесно е да висиш на грант и да симулираш шеф диригент, нали?

359

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 433 Ми тогава да си обират крушите от България. Няма да ни липсват.

358

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен - Някой да не би да ви кани с Русия. Русия е световен военен хегемон и няма нужда от сателити за да защитава богатсвата си. Още по-малко има нужда да храни изгладнели голтаци като източно европейците. СССР отдавна го няма и Русия няма намерение да го връща и да храни източно европейци и средноазиатци както ги хранеше по онова време.

357

Анонимен

преди 2 години

До 414 до 415/421 Ти си един майцепродавец, който лиже ботуша на руснака, който ни мачка от 140 години. И вместо да наведеш глава, че не изпълняваш заветите на Ботев и Левски да не се сбираш с душманите на родината си, ти лигавиш портрета на Путин. Такива "родолюбци" като теб предават България постоянно.

356

Анонимен

преди 2 години

"До ЕСхайде малко спри с глупостите. Това че някой не иска да е в ЕС или НАТо не значи, че иска непременно да е с Русия." - разбира се, има много други алтернативи ако не искаме ЕС и НАТО - Уганда, Централна Африка, Перу, Индонезия, Мароко. Защо точно Русия като имаме толкова много алтернативи. С Бангладеш например имаме общ етнокултирен код, можем да бъдем с Бангладеш.

355

Анонимен

преди 2 години

Когато УКрайна не поискаха да се присъденивят направиха преврата там. Нека някой ми обясни как газовата принцеса Тимошенко, която лежеше в затвора се оказа на свобода. Мислите, че е имало министерско постановление? Ами просто дойде революцията и отвориха решетките. Сега тя е пак в политически битки.

354

Д Б

преди 2 години

По-добре ще им бъде на унгарците, ако напуснат този измислен европейски съюз. Когато всички нормални излязат от него, накрая ще се превърне в гейски съюз. Ако българите искаме да нормалност на държавността, трябва и ние да излезем от EU!

353

Анонимен

преди 2 години

366 - ами отпуши си ушите. В момента в западна европа се проповядва трансжендърството и нео-либерализва, наред с толерантността към малцинствата. Подменят нормалните християнски ценности.

352

Анонимен

преди 2 години

До ЕСхайде малко спри с глупостите. Това че някой не иска да е в ЕС или НАТо не значи, че иска непременно да е с Русия. Полша например мразят еднакво и САЩ и Русия, искат да са незавасими.Освен това ОРбан е женен, почти всички членове на ФИДЕС са женени, просто не се пише за това.

351

Анонимен

преди 2 години

Поредна демонстрация са плановете на правителството му да изгради филиал в Будапеща на престижния китайски университет Фудан. В рамките на унгарската столица недоволство(на кои обаче?) предизвикаха както мащабите на проекта и нужното финансиране, така и фактът, че ново чуждестранно висше училище ще бъде изградено, след като Орбан изгони основания от Джордж Сорос Централноевропейски университет.

350

Анонимен

преди 2 години

До Анри дьо ТюренВсе повече става ясно, че ЕС, ще се разпадне, ще има нов ЕС.Полша и УНгария ще излязат, ИТалия, Австрия и останалите страни от Вишеградската четворак - Чехия, Словакия също се клатят. Могат да си направят нов съюз с Великобритания като за началоМеждувременно има един куп държави с които могат да направят икномически споразумения- страните от БРИКС, Аржентина и пр. Голям праз като няма да са в ЕС.

349

Анонимен

преди 2 години

419 А що не пита какво ще прави Великобритания? На никой не му трябват такива зависмости вече. Орбан си има договорите с Китай. Излиза прави двустранни с който си иска. И ти увисваш чакащ на унгарците да си внесеат вноската и да покрият фондовете на корумпетата на които се кланяш така че носиш вода от кладенци от първата световна.

348

Щирлиц

преди 2 години

Сега Унгария,утре и България.Амин.

347

414 до 415

преди 2 години

Много патетично го даваш, патриотарино! Има един принцип - НЕ СЕ ЗАКАЧАЙ С НЕПОЗНАТИ! Аз съм роден в Царство България, живял в Народна Република България, клел съм се на нея, честно съм й служил. ще пукна в Подмандатна територия, още носеща святото име, но докога! До МОЯ трикольор виси син ***.Моите предци са били хайдути, секли са заптийски глави!Били са се със сърби, с французи в страховитите битки за Пелистер!Родата ми по всички линии са поборници, има велики българи сред тях!А ти кой си?