156

void

преди 2 години

Този е откровен лъжец - нали публикуваха неговата заповед?В заповедта се посочва, че всички работодатели и органи по назначаване следва да организират работния процес в дистанционна форма, допускайки присъствена работа на най-много 50% от служителите.Съгласно същата заповед, от 20 август, се въвежда ограничаване до 50% на капацитета на обекти/ мероприятия при условиe, че 100% от персонала е ваксиниран или преболедувал COVID-19 или има отрицателен (до 72 часа предварително) PCR тест.Ко? Не!

155

...

преди 2 години

Този на снимката, бихте ли го назначили във ваша фирма? Каквото и да е, портиер, пазач, каквото и да е. Не нали.

154

Анонимен

преди 2 години

To vaccinate, or not to vaccinate - this is the question!

153

Анонимен

преди 2 години

Кацаров не разбира: Даваме не ограничителни, а стимулиращи мерки!..................... Вярно. Стимулират ни да избираме: дали да се ваксинираме, или да се ваксинираме.

152

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм сигурен дали министър Кацаров разбира собствените си мерки които е измислил?

151

До Дo 153

преди 2 години

До Дo 153"Отгворът е един: за здравия ваксиниран рискът да се зарази е много по-малък (между 6% и 30%)" - Абе за здрав неваксиниран рискът да се зарази е 5%. Това не е повод да се ваксинираш с някакви експериментални препарати.

150

Анонимен

преди 2 години

Хаха, стимулиращи мерки. Тоя се шегува. Тоест стимулира хората да се ваксинират. Нещо друго вълнува ли днешните министри? Ваксини само са им в главите.

149

Антонио

преди 2 години

Много обичам да влизам в магазин без маска и да гледам как се пъчат на касите или пък някой охрана тръчка по мен да ме моли да сложа маска. Пълен цирк, за какво са ни театри и кина?

148

до този с откраднати

преди 2 години

90 млрд-извади си краката от легена,не си на море,пий успокоителни.Не 90 а 900млрд,не лева,а долари(зимбабвийски от преди няколко години),крупен бизнес-заводи за цветна паяжина.Абе всичко бе срутено,кризата на виденовата зима бе като цъфтяща пролет в сравнение с управлението на ГЕРБ(според тебе).Осъзнай се,не пиши смехории,защото заради тях и малка истина да казваш,няма да ти повярват.

147

Анонимен

преди 2 години

Май ще има колективен иск срещу държавата, че ни се ограничава правото на труд

146

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този, че ще ми дава заповеди и за какво?!? Относно вируса на настинката ли? И ще ми заповядва дали да работя, или живея свободно????

145

Анонимен

преди 2 години

То така се почва, уж не е ограничение ама ваксани, и едно по едно та до всички, отсега трябва да им се стъпи на вратовете иначе ша я докараме и авокати за ваксината да искат да си сложим

144

Тези са големи

преди 2 години

стимулатори:и скачащата инфлация страшно стимулира-яж,пий и се весели днес,че утре може и да не можеш.Вдигнатите цени на горивата пречистват въздуха,а политическата криза повишава желанието да участваш в демократичния процес,като виждаш,че те са негодни да управляват.Протестиращите станаха депутати,значи който иска да е депутат,с ненамалена заплата,участие в комисии и много екстри,пътят му е показан.

143

Баба и дядо

преди 2 години

НЕВАКСИНИРАНИ си стоят във къщи и се пазят-- а внучето се мъчи да хване нещо във училище и да им го занесе ( детето не е виновно ) Кацата е виновен -такива са му идеите --тези дето работят по четирима в стая по държавната администрация да не би да не пренасят зараза,Какви мерки взе срещу идващите отвън заразоносители ,че ни напълни с делта ? Автобусите не пренасят ли зараза 0какво като си с маска от тоалетна хартия ? Някой като се разболее със какво ходи до ПСР-а със такси и автобус .

142

Ако са здравни мерки

преди 2 години

Щеше за всички да е едно и също защо едни ще ходят на работа и училище и ще заразяват ,а другите ще са наказани да не работят-- ако найстина има такава голяма опасност ти щеше да затвориш и заводите и градския транспорт щеше да спреш КАТ и районните -- там има постоянни опашки -на гишето може и да са по един ,но отвън са ТЪЛПА ,,,Каца няма логика --значи сляпо изпълняваш някакъв план кой и от къде те командва ,цяла европа опитни мишки ли са ? Е ние няма да сме като тях --няма да стане !!!

141

Е, па...

преди 2 години

Много странна заповед. Правя уточнение, използвам "странна", за да бъда максимално учтив. Първо, от нея никак не се разбира това, което твърди Кацаров, даже напротив - точно обратното е. Второ, има толкова много въпроси и хипотези, които се пораждат от заповедта, а те не са изяснени. Трето-в тази заповед има дискриминационни текстове, които не са коректни изобщо. Имам чувството, че юристите, или който там му ги пише на министъра заповедите, греши за пореден път

140

Анонимен

преди 2 години

До не се разбира Хаха,представяш ли си ситуацията.Пълно заведение,няма места.Влизате копмания и обявявате,че не сте ваксинирани или преболедували.Половината заведение става и излиза.И за вас места колкото искаш...хахаха

139

Кацаре

преди 2 години

Кацаре, искам да ми покажеш едно заведението, където ти се спазват заповедите. Те сертвитьорите не се научиха ръцете да си мият, ти пускаш заповедени за ваксинации и сертификати. Татово време ли ти лиспва. Същата история като заповедта за понеделник до четвъртък - над 60 год. Никой не ги спазва, слез на земята. Контрол няма, държава няма, общество няма. На улицата е анархия, ти хабиш хартия да принтираш заповеди.

138

не се разбира

преди 2 години

Не я разбирам тази заповед, някой може ли да обясни? Може да са на 100%, ако всички имат сертификат, ама ако един човек без сертификат влезе, 50% от заведението ще стане и ще си тръгне ли? Кой ще следи и проверява сертификатите, ресторантите ще имат ли връзка със системата? Поредното непроследимо и безсмислено нещо, което вкарват, за да отчетат дейност. Тотален хаос е в главата на този човек, Ангелов му бяха една идея по смислени заповедите.

137

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран съм но нямам намерение да вадя сертификат всеки път щом седна в ресторант за да хапна или пия бира с приятели. Това е мое право което няма да доказвам на никого.