211

ХМ!

преди 2 години

ТИ ЗА Б.Б.ЛИ РЕВЕШ ПРОТЕСТИ ПАК ЛИ НАРОДА ОСТАНА БЕЗ ПАРИ РАЗДАВАХА СЕ ПРЕЗ ДЖИПКАТА НАШИТЕ ПАРИ И СЕГА КАКВО НЕВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА ПАНДЕМИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА ОТИДЕМ НА ЗАВЕДЕНИИЕ НО НИ Е СТРАХ ОТ ЗАРАЗА ПОВЕЧЕТО БОЛНИ СА ОТ СВАТБИ НА ЗАВЕДЕНИЕ И СРЕЩИ РАЗНИ

210

Анонимен

преди 2 години

До Иван Хората искат да бъдат оставени да си вършат работата. Разбирам, че за комунистическата ти кратуна е трудно това да се проумее и разбере.

209

Иван

преди 2 години

Ричард Ресторантьорското сърце какво още иска,намалиха им ДДС, дъжавата им плаща 60% от оборота.Лакомията им няма граници. А да - не са купили нови джипове.

208

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа, ако не подкрепите сега тези, следващите ще сте вие и тогава няма да има кой да ви подкрепи. Мислете!

207

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА

преди 2 години

С ВАС СМЕ, СТИГА С ТЕЗИ НЕОНАЦИСТКИ И ФАШИСТКИ МЕРКИ! ИМА ВАКСИНИ, КОЙТО Е ИСКАЛ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ! ВСЕКИ Е НАПРАВИЛ СОБСВТЕНИЯТ СИ ИЗБОР ОТ ТУК НАТАТЪК!

206

Хе Хе

преди 2 години

В цяла Европа е така. А Брюксел дава парите. Този немит и небръснат чичка ли ще дава милиарди за издръжка ако Брюксел врътне кранчето. Много ме кефи Ка *** Ю с гол Г тръгнал на война със световните господари. Па ще му требе вазелин.

205

Анонимен

преди 2 години

Асоциациите на Потребителите на Шкем.бе Чорба, Русенско Варено, Таратор и пълнени чушки НЕ подкряпат стачката ;) Имаме уверението и от асоциациите на потребителите на Боб Чорба, Македонска наденица (Made in Bulgaria), Саламурено сирене и кашкавал "Витоша" полско производство :) За КИФБАНМЕКГЕВРЕК още не сме сигурни!

204

kk

преди 2 години

Откакто дават 'Кошмари в кухнята', в заведение не стъпвам!

203

Gog

преди 2 години

Първо да почнат да си плащат ДДС-то, второ да намалят цените, трето да плщат осигуровки на пълната заплата, и чак тогава да протестират. А и да имат пос терминали.

202

Хан Крум

преди 2 години

Този министър има ли акъл да пуска такива антиконституционни заповеди? Оставка, ваксиниране в главата и затвор в Белене!

201

Анонимен

преди 2 години

Ще мина и без заведения, но ако ми ограничат възможността за спортуване, ще ми е доста неприятно. Но не мога да приема това изнудване насила да се ваксинираме.

200

А

преди 2 години

Диван войвода няма ли да каже нещо във фбука по въпроса

199

Русенец

преди 2 години

Този пак ли се появи. Той изнуди предното правителство да намали ДДС за долнопробните им кръчми и барове. Цяло лято работеха на пълни обороти при 150 % капацитет. Те даже не са разбрали, че винаги е трябвало да работят при 50 %. По нагли от ресторантьорите няма. А цените вече са космически. Неналапаха се. В Германия дори и в заведения на открито се движиш с маска и я сваляш едва на масата. В тоалетните дори писоарите са през един. Как мислите - дали ще стигнем някога германците? Или е риторичен

198

Селянин с колело

преди 2 години

Ако всички бяха като мен,ресторантьорската индустрия отдавна да е фалирала.През последните 40 г. от живота ми надали съм бил 30 пъти на ресторант.Купувам си,хвърлям на барбекюто,каня приятели и близки и готово.Чисто,хубаво,приятно-всичко на воля.Чудя се на хора,които не излизат от кръчмите-те кога работят.Пък и като знам какъв им е тертипът в кухните-мале мила.

197

Мда

преди 2 години

Това е вторият човек от определено време насам, който излъчва мазно усещане! Просто лъха на нечистоплътност, пък бил и най-големия "спец" в бранша...Другият такъв е Боил Банов....Като го видя, каквото и да каже, все ми е противно!

196

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се! А къде бяха при големите "мерки" по времето на ГЕРп???

195

Анонимен

преди 2 години

В името на печалбата тези са готови да разболеят народа. Повече от година само получаваха помощи и си работеха нелегално, сега при 100 % увеличение на туристите спрямо миналата година недоволстват, защото трябва да плащат заплати, данъци и осигуровки.

194

Анонимен

преди 2 години

Герберите ще протестират по простата причина, че Бацо не е власт. Нека да си протестират, това е тяхно право. Протестът ще го ръководи Ричард Герберското сърце!

193

Гост

преди 2 години

Ваксинирайте се и готово,какъв е проблема?!

192

Мен

преди 2 години

Нали искаха ваксинации, ето готово- ваксинират се и продължават.