92

Анонимен

преди 2 години

Въпросните гейски Якубовци могат ли да обяснят на ЕВРОПЕЙСКИТЕ граждани, носителят на Нобелова награда ЛЮК МОНТАНИЕ чий гражданин е ?! Този морален и почтен човек не влезе в отбора на истеричната фармамафия,която с откровено фашистки методи се опитва да психяса хората, отнемайки им основни човешки права! С особена перверзна жестокост се опитват да превърнат населението на ЗЕМЯТА в послушни опитни мишки за сатанинските им извръщения!Това е тъжната истина за съжаление за света,в който живеем!

91

До хаха

преди 2 години

В тая държава има закони,които дори шефовете трябва да спазват.Вземи да ги прочетеш, за по-лесно почни от конституцията.Никой не може да бъде подлагат на медицински манипулации без негово съгласие. Хаха!

90

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 108Аз ще ти обясня. В никоя компания не са работниците тези, които определят правилата. Ако имаха акъл, щяха да работят за себе си, не за някой друг. А този друг, демек шефа му, има акъл за да си създаде бизнес, и няма как да остави някакъв слугинаж да му определя правилата. Имаш възможност да започнеш да работиш за себе си и сам да си определяш правилата. Ако имаш капацитет де.

89

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да не разбирам как неваксинираните застрашават ваксинираните, Та ме ограничавате?Не може да делегирате права на работодателите да ми налага каквито и да било медицински процедури. Ако е необходимо, ще е само след писмен анекс към труд. договор, но тогава автоматично го давам на съд.Некакви въпроси?

88

Просто бизнес

преди 2 години

ЕС не се бори с дезинформацията,*** я произвежда и разпространява. Това кое е информация и дезинформация е абсолютно субективно. Нека всеки да вярва на това, в което е убеден. В крайна сметка никой не поема за нищо никаква материална отговорност.. Където има пари няма COVID. На европейското на Уембли се ближеха пияните фенове, по морето е ужас, не е ясно от какво ни предпазват одобрените от ЕС ваксини... Е извода е, че който ни лекува, той ни заразява. Който ни освобождава, той ни поробва.

87

Голям страх

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Тупти ли сърцето ,страхливецо ,тупти ли ?

86

До Кал-Ел

преди 2 години

Не, ***, тези които имаш предвид - събиращите желязо по сметищата са абсолютно на един акъл с теб - суеверни ***, до един неваксинирани. Няма разлика между теб и тях. Капиш?

85

Анонимен

преди 2 години

Защо,след като смятат ваксините срещу ковид за панацея, и искате да е задължителна, Та защо парламентът не я включи в задължителния имунизационен календар.,следвайки всички законови процедури?До тогава всяко отнемане на права на неваксинирани е престъпление. В момента наблюдаваме как се извършва такова престъпление?а медиите помагат на престъпниците. Няма ли поне един адвокат в тоя парламент?

84

Анонимен

преди 2 години

Алтерниращ веганист = минус, без да се чете джендъризма който е постнал.

83

Анонимен

преди 2 години

"Кремъл ще ни се присмива" - не, няма да ви се присмива. В Русия отдавна ви се смеят.

82

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са, толкова пpости съществa, че няма накъде повече... Никой не ги задължава да се ваксинират, но от ш'изофрения постоянно се опитват да дезинформират по форумите и социалните мрежи. Кой е луд да ви убива с ваксините, като печели именно от това да има консуматори...?

81

Християнин

преди 2 години

Религиозните ми Убеждения не ми Позволяват да се Ваксинирам! Така, че каквото и да пишете това е, а и Православието не е от вчера!!

80

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и хич не ми е жал защо Бай *** кара 15-годишна немска барака и бачка за 2000лв. в склада. Неслучайно последен в ЕС По всеки положителен показател, включително ваксинация.

79

Кал-Ел

преди 2 години

До 93. Ти пък каква фирма имаш? Събираш ДжИлязУ със събратята си на сметището?

78

Неваксиниран

преди 2 години

(Продължение от предишния ми коментар) - А човешките клетъчни структури (екзозоми), които се съдържат в супернатанта пък поразително много приличат (като характеристики + "външен вид", т.е. погледнато под електронен микроскоп) на предполагаемия SARS-CoV-2... Екзозомите също са РНК частици, имат същия диаметър и тегло, също имат ACE2 рецептор, както и шипов протеин... Тоест, според Стефано Сколио съвсем не е ясно дали в супернатанта има SARS-CoV-2 вирус, или са чисто и просто екзозоми...

77

До Кал-Ел

преди 2 години

Ти ли ще определяш правилата в моята фирма бе, гащник? Като не ти изнася, свободен си да си търсиш работа където намериш за добре. Също така си свободен да се оплачеш на арменския поп. Адв. Стефанов

76

Анонимен

преди 2 години

Майка му- 120кг тюлен, без един зъб в устата си. Пие недестилирана домашна ракия, яде цял живот пресолени туршии. Пукне на 60. Той- реди се за баници с канцерогенни мазнини, пуши по 2 кутии цигари на ден, диша мръсен въздух от 20-годишния си немски дизел. Няма да се ваксинира, ваксините са вредни. Абе, тъжна картинка е бедният *** българин. Разбира се, има половин милион души у нас с европейски заплати и европейско мислене.

75

Анонимен

преди 2 години

Българите се оказаха най-прости в цяла Европа . Излъгаха ги като камилчета , че ваксините били опасни. Сега ще *** като мухи.

74

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажем по случая?! Простият бачкатор и слугинаж масово не е ваксиниран. Утре, като ни затворят, той самият ще плаче, защото ще излети от работа, а и е в сивия сектор и помощи там няма. Пука ни на нас, ваксинираните и отлично платените, как Бай *** от Люлин не се ваксинирал. Негова си работа. Той ще плаче, не ние. То и животът достатъчно го е наказал де.

73

Неваксиниран

преди 2 години

До (До Кал-Ел) (#45) - В това изследване за "изолирания вирус" има една ключова дума - supernatant. Именно въпросният супернатант се разглежда като "изолирания вирус". Само че супернатантът НЕ съдържа само предполагаемия вирус, а и нормални човешки клетъчни структури. Тоест, супернатантът може евентуално да съдържа вирус, но НЕ Е самия вирус. Не го казвам аз - казва го д-р Stefano Scoglio, номиниран за Нобелова награда за медицина през 2018г. Ерго, изолирането на вируса си остава спекулация.