41

Анонимен

преди 2 години

Слави надали някога ще каже кой е неговия суверен. Със сигурност това не е българският народ.

40

Анонимен

преди 2 години

Слави ни предаде. Целта беше да вкарат убииците Бирисов и Гешев в затвора. Нищо не направиха. Повече няма да гласуваме за никой.

39

мумията е жива

преди 2 години

Дали ги е провалил слави или някой представящ се за него никой не знае. управлява ви по смс някакъв био робот живеещ в барокамера дето никой не го е виждал скоро.

38

Хамстер

преди 2 години

Наистина прилича на такъв.

37

Анонимен

преди 2 години

Демократична Бъгария е прекрасно мото, но партия "Демократична България" е "демонично" :((( Не знаят къде се намират в политическото пространство.

36

Някой

преди 2 години

Не се тревожете другари! Каквото и да се случи - Пак ние от партията столетница БКП рамо до рамо с верните ни другари от ДС ще продължим да управляваме, както управляваме от 1944г. до сега. Най- много пак да сменим името на някоя партийка, и някой друг артист дето да ви говори хубави неща от синият екран, но няма да дадем власта без бой. Така че напразно се тревожите и се карате по форумите. Ние следваме най- правата линия, априлската линия, и никой неможе да ни попречи.

35

Ит.н.,ГЕРП, ДПС ???

преди 2 години

Глей ти ква опозиция... първата и втората партия спечелили изборите плюс ДПС (2/3 от НС) са опозиция... най после се сбраха ЯВНО... Славче, Доган и байХ0я!!! Славче се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... залезе преди да изгрее... предаде протеста и достойно изпълни заръката на задкулисието на ДПС и ГЕРП... за политик не ставаш Славе, ти си будалаааа... А иначе Славе е най важен в Бг...без него не може ни управа, ни опозиция... ТИ ДА ВИДИШ!!!А и гаргамелите да не се дуят кат пуяци, знаем как ни приватизираха с командира, а и как забатачиха ИЗБОРА на ново правителство...

34

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани на членове на партии да коментират тук. Никой не се интересува от скапаните ви крадливи партии, нито от мечтите ви да крадете като дойдете на власт.

33

Няма Такава Държава

преди 2 години

Всички видяха, че Христо Иванов се извъртя и подложи крак на ИТН и даже се опита да извива ръце за постове и накрая остана с празни ръце и той. Изобщо не ми дреме какви лъжи ще напишете след мене, всички го видяха.

32

ББ

преди 2 години

елате обяснете на децата ми как така Армията ни и Народа ни нама загубена битка...и няма спечелена война...защо нямаме армия...а чиновници...защо нямаме самолети...а лимузини,защо няваве образование ...а академици,защо нямаме адекватно медицинско...а събирачи на пари..."лекуващи"...здрави сърца,защо нямаме...пожарни...бре...защо селата ни нямат ...вода бре...объркали сте Народа...не ставате...бегайте...ако ви бачка чувството за самосъхранение!!!Бог да пази България!!!

31

ББ

преди 2 години

и вие с вашият прокопиев...ама слави се изложи...опита се да мине борисов с налагането си...България не е ...джамахирия...колкото и да не ви се вярва!!!избори...и гледайте!!!...гаврите се с животите на милиони братя българи...и няма да ви помогнат никакви мантри...избори...и се плажете от тях...итн...и да...да си ги мерим бре...империи сме погубвали...вие...его!!!Бог да пази България от...спасителЕ!!!...гледащи лошо...по-тв-та..елате живейте с пенсията на майките и бащите ни...ко.е.ета...

30

Анонимен

преди 2 години

Владислав Панев е син на известен партиен секретар.

29

Анонимен

преди 2 години

Талибанът СЛАВИ и неговият пророк Тошко Африкански искат да наложат Чалгариата и талибанските закони.

28

До 30

преди 2 години

Ти пък си много умен

27

Анонимен

преди 2 години

Тия ДБарките съвсем изнасяла и ни имат за късопаметни

26

Тахомир

преди 2 години

Пълни глупости! Въглеродните такси НЕ СА вносен проблем, това е политиката на ЕС т.е. НАШАТА политика! Като се пише политик и демократ да вземе да си научи уроците! Аман от *** зинали за кокала!

25

Анонимен

преди 2 години

Ейй смешници . Вярно ли и вие сте телевизия ? Ши еи дават ли пулицар ??? :)))))

24

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше великолепен диспечер на бизнес-интересите на българския бизнес. Българският бизнес не е перфектен, но той дава основен приход за НАП и НОИ.Държавата я убиват системно американците, защото тази територия им трябва БЕЗ БЪЛГАРИТЕ, А ВИЕ СТЕ ПРОС-ТИ И НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ .

23

Анонимен

преди 2 години

Дадоха му пари на Трифонов за Сървайвър, Мюзик айдъл, а те са пропагандиращи западния стил на живот формати. Не им пука на Запада дали тук ще има българи.За тях е важна територията и да няма руско влияние. И проста-кът си повярва, че е ценен.

22

Гореща новина

преди 2 години

Прецедента щял да подава молба за членство в ВМРО хо хо хо ама Къръдая добре му отговори с пра пра пра