131

Анонимен

преди 2 години

Мен пък ме повтори грипчето, хрема, кашлица, нищо особено. Антителата ми са като след ваксина. Но... не съм в системата. Ето, колко им пука за гражданите. Един лев не съм им похарчила , а чинно си плащам осигуровки от цяла вечност.

130

До Анонимен 151

преди 2 години

Според НАУЧНИТЕ данни от UK, ефективността е намаляла значимо САМО след доза 1, но при две дози, каквито се полагат, и за иРНК ваксините, и за АЗ, ефективността е намаляла с едва 5-7%. За Пфайзер това е ефективност срещу делта вариант от цели 88%, което означава, че за 12% ваксинирани има риск от разболяване. Срещу 100% риск при неваксинирани.https://nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2108891 Не повтаряйте медийни сензации без почва и без да се иформирате по въпроса.

129

Анонимен

преди 2 години

Разликата в процентите е горе долу като разликата в заплатите. България е на опашката. Демек в България адекватните хора са 20%, а в Западна Европа 60-70%. Некой и да се обиди, това е истината. Примитивни сме и се гордеем с това. После що си беден, еми защото си ***

128

Анонимен

преди 2 години

Гръмни се ***, козза! Що народ измря от ваксини! При младите хора рискът от ваксината в пъти надвишава ползата! Аман от папагали!

127

Диана

преди 2 години

До Анонимен156 Толкова ли е трудно да разберете, че човек не трябва да стои и гледа безучастно от страни - можеш поне да се опиташ да се защитиш с щита на ваксината! Няма нищо сигурно на този свят, но тази ваксина спасява много животи - смъртността рязко намаля след ваксиниране на голяма част от хората! Срамно е да се окажеш жертва на едно малко вирусче!Много редки са случаите на вреда от ваксина! В Англия дори не пускат неваксинирани на работа - въпреки че там заразата бушува,няма локдаун

126

Лоли

преди 2 години

До Анонимен 143: И 1918-1920 ли е била ПЛАНдемия? Тъкмо по време на войната. Нали сте големи разбирачи на научната фантастика?

125

Виц на месеца:

преди 2 години

К'во е това? Пазарната цена на Уиндоус ОС през 2008,2009,2010Колко е цената?Средно 300 долара.Вие колко и на каква цена "купихте"?50 000 броя лиценз излезе по 2000 евро на бройка. Палка в главата.К'во е т'ва? На едно листче пише 15 милиона на другото 600 милиона. Тоест?Откраднахме към 580 милиона.Палка в главата.К'во е т'ва?Зареден пистолет в главата ми!А въпроса ми е?Къде са парите!

124

Анонимен

преди 2 години

Оставете Изтока на мира ! За да ви е мирен Запада...

123

Диана

преди 2 години

До мак "с.меш.ко" е човек, който е смешен, прави се на клоун или изглежда такъв - когат се прекалява с нещо, то става смешно...БСП имат много характерни общи черти - по.ср.ед.с.тве.ност, лъжи, манипулации, интриги, безотговорност, самочувствие на "висша класа" /никой не може да им противоречи, те са гениите и всички само трябва да им козируват!/..Затова и всеки с подобни прояви за мен е БСПар, дори и да няма нищо общо с БСП - той е възпитаник и проводник на БСПто, живее по техните канони...

122

Анонимен

преди 2 години

Еми как да се ваксинират българите, бсп ги управлявало толкова време. Много са затъ.. пели.

121

мак

преди 2 години

До Диана. "Сме-шко" или споменаването на бсп - това комплименти към човека ли са?

120

АКО НЕ ЗНАЕШ...

преди 2 години

Писачо на тази статия на о-м-разата, може би си забравил, че слънцето изгрява от Изток. И залязва на Запад. Така че, живейте си в тъмнината. Ние сме свободни хора, знаещи, и с опит.

119

Анонимен

преди 2 години

Най-голямия ни враг е ваксинирания бо-Кл-ук !Заради 25% от и-зм-етта на човечеството страдат всички. Точно на тези 25% разчитат престъпните правитлства за да мачкат и унищожават населението си.

118

Анонимен

преди 2 години

Дина до Българин: "Как можеш да ме наречеш "жено"? - не си спомням някога да съм ти била "жена"!"-------------- Вярно. Ти си мъж, нарекъл се Диана. Като ти чета коментарите, освен трролл, си и сбъркан/а.

117

БЛУМБЕРГ като...

преди 2 години

БИЛДЕРБЕРГ! Източна Европа ги разбира тези работи. Пропагандата я наудшваме от колометри. Това е силата на опита!

116

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми дали ще ме пускат да влизам в ск-апа-ните им държави. Няма да дам на никой да ме ваксинира на сила. Ще му пръсна мозъка ако се опита.

115

Диана

преди 2 години

До Българин Никой не те кара да четеш мненията ми, см.еш.ко! Стой си на своето и си кюти, значи...Да съм ти казала нещо?!..Ти се заяждаш с мен, а после аз съм ти виновна - типично БСП т.ъ.п.о и упорито...И..Как можеш да ме наречеш "жено"? - не си спомням някога да съм ти била "жена"! Научи се да спориш първо и после ми казвай това и онова - в търсенето на истината няма дори жени и мъже, има само истина и лъжа!...

114

Анонимен

преди 2 години

До 138А според множество доклади от различни държави, ефектът на ваксината е спаднал (друг е въпросът дали изобщо го е имало) на 39%. Това означава абсолютна не ефективност. За ваксинираните остава обаче един бонус:страничните ефекти. А, и боденето.

113

До 145

преди 2 години

Ха, ха. до 3г. Израел ще остане без население? Франция ще намалее с 60%?

112

Анонимен

преди 2 години

До 148: Справка за броя на "п.ростаците": 85,5% в БГ. Аре бягай на запад. Чакат те