61

Анонимен

преди 2 години

Кастек, къде ти е каскета бе?Нали беше неплатен отпуск?

60

не противоконституци

преди 2 години

Целия му каскет също е противоконституционен

59

Анонимен

преди 2 години

Шрек е по-симпатичен и то доста, а и по-умен.

58

ОСНОВНОТО

преди 2 години

Каквото реши НС това трябва да стане , нали сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА !

57

до 57

преди 2 години

Скоро ще виснеш на някое дърво пред съдебната палата и птиците ще кълват крадливите ти герберунгелски ръце.

56

Даа!

преди 2 години

Даниела и Сийка , а най-важната ,---СЕВДА ?

55

без майтап

преди 2 години

Какво представлява т.н. "вътрешно убеждение" на съдията? Едно ирационално предположение, или халюцинация! Значи нас ни съдят не на основата на закони, а на халюцинациите на отделните съдии?

54

Питане

преди 2 години

Абе тия палаткаджиите от дубай колко ви цакат за да клошарувате пред съдебната Палата?

53

Фактите !

преди 2 години

И Кво ? За каква Конституция говори , след като в България , НИКОЙ НЕ СПАЗВА Конституцията ? А кой назначи Цацаров --- Борисов !Кой назначи Гешев ---Пеевски ! И накрая , кой назначи Спецката ---Гешев ! Все НЯМАЛО ДРУГИ КАНДИДАТИ !? Е , за какво правосъдие да си говорим ?

52

Факт

преди 2 години

Прос..я бг народец не ви заслужава г-н Гешев, нека Слави Трифонов му доразкаже играта и президентката, кифлата Радев...остави раяята сама да се унищожи :)

51

до 53

преди 2 години

С решение на ВСС.

50

Доктор Сън

преди 2 години

г-н Гешев имам едно питане....Кога ще ометете палаткаджиите пред съдебната палата? Грозят хубавия център...защо жандармерията не ги омете час по-скоро?

49

Анонимен

преди 2 години

Еми човека приказва каквото може, сигурно си вярва на глупостите, които плямпа. За съжаление, каскета има интелектуален капацитет да най-много бъде портиер в Главна Прокуратура.

48

Анонимен

преди 2 години

До 49Не може да се свалят прокурори, защото са надприказвани ---///--- А в какви случаи могат да се свалят прокурори?

47

ПроСоТо

преди 2 години

До Сата НАТО...човека долу ти каза:-Тиквата го е натиснал.."Отивай там и ги забаламосай,че много са сенатопорчили и току виж ни объркали спокойствието..Земи и Сийка,тя да са обажда вместо теб!"

46

Anonymus

преди 2 години

Вместо да учи тепърва конституцията и да се хваща за разни членове, да излезе като мъж и да коментира въпросите по които го викат. Ама той нали точно това иска да избегне та само гледа как да отклони вниманието.

45

ПроСоТо

преди 2 години

До Божидар..Конституция на Р. България :-"Чл.86.(1)Народнотосъбраниеприемазакони,решения,декларациииобръщения.(2) ЗаконитеирешениятанаНароднотосъбраниесазадължителнизавсичкидържавниоргани,организациитеигражданите."...Обърна ли внимание на "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ ОРГАНИ,организации и граждани..?..Кое е незаконното?..Ами плачът на Гешев!..Ясно е разписано,че задължението се отнася и за него,като представител на институция..САМО ЗА ГОСПОДА НЕ важи задължението,а както казах,тоя се взема за такъв

44

до 42

преди 2 години

Такива неща не може да се определят с надприказване. Не може да се свалят прокурори, защото са надприказвани. Не може да се сваля и правителство, защото 2000-3000 човека се събрали на площада.

43

Сата НАТО

преди 2 години

Значи, първо каза, че нямат право да го викат. Второ каза, че по никакъв начин не може да бъде полезен. Сега за какво отива? Да губи времето на НС ли?

42

Сата НАТО

преди 2 години

Гешев, в очите на гербилите, може да надговори и Господ. Те смисъл не търсят, достатъчно е да бърбори нещо там и ще го обяват за Демостен и Цицерон, две в едно.