10

Анонимен

преди 2 години

гледам талибанската армия - че тя по модерно въоръжение от нашата. ех кога ще ги стигнем талибанцитеееее. Засрамете се и се имате за Европейска страна, нямаме 5 джипки и всичкото оборудване е на дойзживяване/

9

Анонимен

преди 2 години

"Каде е - радетеля на демокрацията - баиден , защо - сащ избяга позорно от в афганистан и остави своите саюзници да се спасяват кои както може" ----> Отговорът е, защото Тръмп вече се беше договорил с талибаните това да се случи.

8

Анонимен

преди 2 години

помнете ми думата - талибаните сега за пред света се правят но само след месец или два всичко тръгва по старо му. Жените стават крави за разплод и затворени вкъщи, държавата ще се върне 20-30г назад до близката 2000г. Това е. От тези приматии нищо не става.

7

Анонимен

преди 2 години

Досега хамериканците ги пущафа свободно да ни наводняват, ядно с талибаните кранчето най-накрая ще спре и дано.

6

Вьзмутен

преди 2 години

Каде е - радетеля на демокрацията - баиден , защо - сащ избяга позорно от *** в афганистан и остави своите саюзници да се спасяват кои както може

5

Анонимен

преди 2 години

"Ми нормално е феновете на либерализма да се мачкат и тъпчат едни други. Тои у нас е съюото...." ------> Ето това е един типично талибански коментар.

4

Меркел Джонсън

преди 2 години

Ами добре дошли в Еурупастан драги ни талибани

3

Анонимен

преди 2 години

Еми... квот-такова.

2

Анонимен

преди 2 години

То и в в България има талибани които искат така да завземат страната и вече неведнъж са го правили в миналото и стояха да мъчат народа твърде много време. Поведението и манталитетът им са едни и същи, комунисти им казват. Първо бяха БКП, после се пробваха с БСП. Същите после се пребоядисаха и се нарекоха СДС, където пък смениха боята до ДПС, после се нарекоха ГЕРБ начело с охраната на Бай Тошо, после от БСП се нароиха АТАКА, Възраждане, НФСБ, Воля и т.н. Днес пък същите комунисти се наричат ДБ.

1

Асан

преди 2 години

Ковид нема ли при талибаните :)))