245

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако не си ваксиниран, не можеш да влезеш в България без тест. Но ако си ваксиниран и разнасяш вируса, няма проблеми.

244

SHEFA

преди 2 години

КАТО ГЛЕДАМ ХОРАТА КАК СА СЕ ИЗНЕРВИЛИИИИ.

243

Анонимен

преди 2 години

PCR не могат да различат грип от корона вирус, не могат да кажат дали един човек е болен или не. Това ПЛАНДЕМИЯ и няма нищо общо с истистка пандемия.

242

Анонимен

преди 2 години

До Anonymus: Че те точно учените от лабораториите казаха, че това не са ваксини, а отрови. Създателя на МРНА технологията каза, че това, което става не е нормално!!!

241

678

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъж.ец!

240

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран 271 "А тогава защо слагат хората под карантина само на базата на ЕДИН-ЕДИНСТВЕН позитивен PCR тест?" Ако не можеш да направиш разлика между лечение и карантина - не мога да ти помогна.

239

Щерев

преди 2 години

Германия , Гърция и други затвориха границите за рисковите държави като Русия например.А нашите руски слуги разтворили задни бузи и приемат заразени руснаци за рубли... а после народа ще мре яко....Кой ще носи отговорност?????

238

Анонимен

преди 2 години

Ами сега като го няма Борисов и щаба кого ще плюете? Лоша работа!!

237

Anonymus

преди 2 години

До Неваксиниран-ияТочно като плоскоземец си. Просто такъв тип хора сте дезинформирани. Четете някакви статийки тук там из нета и си мислите, че сте станали по-умни от учените в лабораториите. Няма лошо, живота си е ваш, и без това ще е кратък така както върви.Отричате научните трудове на хиляди доктори щото сте видяли някъде, че ще ви чипират и ще ви удари 5Г-то по челото.

236

Анонимен

преди 2 години

Какво ще предприеме министерството на здравеопазването за ограничаване на събиранията на открито, като това във Велинград тази седмица!? Или там собствениците на хотели са ви платили да си траете?

235

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри, не ви ли е срам, колко сте прости

234

Чичо

преди 2 години

Кацаров се правеше на много смел, щото си мислеше че сега ще си лежи някъде на сянка и ще харчи паричките трупнати от бат Ричард и СИЕ за трите месеца. Ама на - кофти работа остана си министър и сега ще си носи отговорност за безхаберието!

233

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (271) - Айде бе, ама сериозно ли НИКОГА не се разчита на един-единствен тест, за да се установи патоген? А тогава защо слагат хората под карантина само на базата на ЕДИН-ЕДИНСТВЕН позитивен PCR тест? Както и да е, повече няма да си губя времето тук... Явно е безсмислено.

232

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (264) - Да не говорим, че няма гаранция, че въпросните PCR "тестове" търсят именно коронавирус... Предвид факта, че грипът буквално изчезна от статистиките (95% спад в световен мащаб след появата на ковида) и предвид сходната симптоматика, дали не е възможно PCR да регистрира именно грипни (или други) вируси в много от случаите? Тоест, имаме ли гаранция, че един PCR "тест" е строго специфичен за коронавируса? Широката публика няма достъп до параметрите на PCR изследванията...

231

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран Не познаваш методологията на диагностициране на заболяванията, затова ти се вижда толкова елементарна тази хипотеза. Първо, едно заболяване е мултифакториално,което значи, че се следят множество различни симптоми, показатели и евентуално причинители. Комплекса от всички тях дава вероятната диагноза. Второ, самия начин на протичане на заболяването казва нещо за причинителя, трето, НИКОГА не се разчита на един единствен тест, за да се установи патоген. и т.н.

230

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (264) - Ще ти дам само пример: нека разгледаме случай, в който PCR "тестът" наистина е настроен да "търси" коронавирус и резултатът е позитивен... Добре, но това НЕ значи непременно, че открития вирус е "жив", т.е. способен да се размножава и да причинява вреда. Напълно е възможно регистрирания фрагмент (защото PCR-а търси само фрагменти) да е част от нерепликиращ се вирус. В такъв случай няма как той да е причинител на една пневмония например, въпреки позитивния резултат от "теста".

229

?!?

преди 2 години

Нека си кажат, че чакат 15 Септември да свърши сезона и да обещаят пари. За да не протестират бизнесите. А колко хора ще се разболеят и колко ще умрат за тях е бял кахър. Нали ще се задържат на власт.

228

истината

преди 2 години

КОГА ЛЕКАРИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ХРОНИЧНО БОЛНИ ПАЦИЕНТИ ,ЗА ТЯХ НЯМА ЛИ ПРИСЪДИ !!!!Ятрогенеза-iatrogenesis wikiqube

227

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (245) - Абе то и ти лично не можеш да докажеш съществуването на "новия коронавирус", ама това не ти пречи да се изказваш по темата... За протокола - аз не се изказвам от позицията на експерт (понеже не съм такъв), а просто предлагам храна за размисъл (ако си способен на такова нещо въобще). И повярвай ми - има много експерти, които са против цялата тази истерия, но на тях просто не им се дава трибуна по мейнстрийм медиите и затова не си запознат с тяхната гледна точка. Е, аз пък съм

226

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран Ами, аз те попитах какво е твоето виждане, за да знам какви аргументи приемаш, че човек умира ОТ а не С Ковид. Сподели, къде е "вододела" за теб. Кога приемаш, че човек, който е с двустранна бронхопенвмония и е позитивен за Ковид я има ЗАРАДИ Ковид. Нека чуем.