107

Анонимен

преди 2 години

и що неще да ходи в парламента ?

106

Сегс

преди 2 години

Спрете парите на съдебната система и да видите как ще за работят и ще омекнат. Сега съдебна система тъне в лукс и пари а народа негодува срещу тях.

105

Dinosaurus

преди 2 години

На хулигани, които омаскариха истинския граждански протест и се наместиха в НС и служебния кабинет, не им стигна една година и два броя избори да съставят правителство и да поемат отговорността на ББ, обаче още тресат държавата и налагат още избори, докато изчегъртат и Гешев и да демонстрират още некадърност и безотговорност, та за зимата съвсем да цъфнем. Браво, мощно прмениха "модела", ура!

104

Сата Н

преди 2 години

Вместо да оправят бюджета и да мислят откъде да вземат пари за държавата ---///--- Аз знам откъде - от бюджета на ОПГ Прокуратура. Само че те допускат другаря "Лева ръка-десен джеб" да има роля във финансовата комисия. За да покажели, че не искат постове. Аз затова ли съм гласувал за вас бе, да не искате постове ли? Аз съм гласувал да искате постове и да громите гербилите. Тьпа нари... гербила требе постоянно да бъде плющян с шамари, кви са тия лиготии...

103

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата на Република България винаги е изпълнявала и ще изпълнява задълженията, възложени ѝ от Конституцията и законите на страната---------------------------Не съм чул държавното обвинение да се произнесе или да вземе мерки, когато през изминалите най-малко 10 години бившият премиер-диктатор-волунтарист, грубо нарушавайки Конституцията на Бг, не се явяваше на парламентарен контрол.

102

Анонимен

преди 2 години

Вместо да оправят бюджета и да мислят откъде да вземат пари за държавата, респективно за себе си, въпросните улични елементи са се заели да разпитват Баце-та и Каскет-и. Възниква въпрос, защо все още не са извикали Пеевски, който е БЕЗ имунитет, или Ахмед Доган, за да ги разпитат относно сблъсъка със САЩските ФеБеРета и защо никой в България упорито не иска да разследва изтеклите като река пари от фалиралата банка в посока Саудитска Арабия.

101

Анонимен

преди 2 години

България по спомен е парламентарна република, а не прокурорска. Как така някакъв субект не може да бъде конторлиран от парламента и успява да го отсвири. В парламентарната република парламентът е нещо като цар, саодържец. Той разполага с живота на всеки един в държавата. И някакъв отказва да се яви , защото бил Главен прокурор. Това възможно ли е?

100

Асан

преди 2 години

Щом Асан не идва при планината ..... Хаджигян да му отиде на гости у резиденция Бояна :)))

99

Анонимен

преди 2 години

"Не мога да си представя, че Парламентът не може да извика който си поиска да даде отчет пред него." - Парламента не може да го задължи да отиде, но може да покани всеки жив човек, включително и чужденци. Просто не са длъжни да ходят, това е. Гешев се крие и го играе жертва, което е любимото на муртирте, като ги набарат в крачка.

98

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата на Република България винаги е изпълнявала и ще изпълнява задълженията, възложени ѝ от ГЕРБ, Бойко и Пеевски"Ето - коригирах ви го :)

97

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя, че Парламентът не може да извика който си поиска да даде отчет пред него. Сигурен съм , че Патриархът може да бъде извикан например. На мен ще ми е кеф да го доведат под стража. Нали парламентът е най-важният реален орган, Конституцията е все пак просто хартия.

96

Анонимен

преди 2 години

Гешев - целият нард те иска там, за да отоговриш на няколко върпоса.Спокойно, няма да е на закрито.

95

Скандинавец

преди 2 години

До Анонимен 97 България не е част от Вселената, а извън всякаква Вселена и Галактика. България е страна на чудесата, като току-що изскочила от "Приказките на Шехерезада". Лично считам политическите избраници за извънземни от най-лош тип.

94

Анонимен

преди 2 години

"?Как съвместяват натоварения си график на депутати с основната си професия" - Toва не ти е бакчаторската работа във фабричката, спокойно. Справят се.

93

Анонимен

преди 2 години

По конституция ли е каскетурата да чете в ефир СРСта по текущи дела?

92

Анонимен

преди 2 години

Гузен не гонен бяга - Какво му пречи да се яви и да разговаря с Народното събрание ? Бойко,Гешев,Доган,Пеевски,Слави за нищо на Света не стъпват там ! - АлоУУУ за какви се имате ? нещо божества някакви неръкотворни?

91

Анонимен

преди 2 години

Каскет, я сподели колко мафиота и престъпни групировки си осъдил и вкарал в затвора откакто стана гл. прокурор. Целият съм в слух.

90

анонимен

преди 2 години

Голяма работа. Щяла да се наруши конституцията. То временното правителство е нарушило конституцията с трима нередовни министри,и пак работи, уволнява, назначава и иска ремонт на бюджета, да да може да задели и за себеси.

89

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите на мутрите привикват на разпит главния прокурор на държавата, това го няма във вселената.

88

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата на Република България изразява разбирането си"--------------------------Аз не разбирам как е възможно прокуратурата на Пеевски да не е свършила никаква работа от назначаването на Гешев досега.