26

Ню

преди 2 години

Абе умници, това че са 60% означава че вируса постепенно ще затихне, не веднага, тъй като останалите 40% са малцинство. Теорията е че при 60% от хората имащи 60% защита 10 човека заразяват 6, вместо 16. Но на практика вируса мутира и намира кладенци където да изчака падане на имунитета, а ваксинираните имат 0-50% защита и е недостатъчно. Хората трябва да живеят в кувиози или да престане да им дреме за вирусите, винаги ги е имало.

25

Анонимен

преди 2 години

Израел почервеня. Защо ли? Мислете.

24

До 25 МАЛЕ МАЛЕ

преди 2 години

До 25 АВЕ МОЗЪК НА МОЗЪЦИТЕ, Я ПРЕВЪРТИ МАЛКО ЛЕНТАТА И ВИЖ КАКВО СЕ ГОВОРЕШЕ КРАЯ НА 2020 И НАЧАЛОТО НА 2021! ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯМА СПАСЕНИЕ, АКО ЩЕ 20 ВАКСИ ДА СИ УДАРИШ, ТИ СИ УМСТВЕНО МЪРТЪВ

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 Малта е туристическа страна. От там са им основните приходи. Ако кажат,че имат много заразени и смъртни случай ще им навреди на икономиката. Всичко се фалшифицира според интересите на бизнеса. И обратното. Като дойде момент да се точат пари от еврофондове в борба с ковид случайте ще скочат рязко.

22

Анонимен

преди 2 години

Ама наистина повечето тук сте абсолютни к'ретени... 1000 пъти беше обяснено, че ваксината не убива вируса и всеки може да е с него и да заразява. Ваксината осигурява антитела и предпазва от тежко боледуване. Нищо друго...

21

Анонимен

преди 2 години

Мда, те на ваксинираните затова им слагат сега трета игла. Защото хич не разнасят, хич не се разболяват и хич не влизат в болница.

20

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Аз на теб ли да вярвам,че вирус няма при положение,че пред очите ми умря човек болен от ковид на който не му достигаше въздух да диша. Айде като не си се сблъсквал с това да не бръщолевиш глупости и измислени терории на конспирацията.

19

Анонимен

преди 2 години

Израелските ромове нали бяха ваксинирани!май ваксините са ментета )

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18...."В Малта цялото население е 400 000 хиляди, не ми давайте за пример цифри от там......Защо? Имате проблем да ги преизчислите към броя на населението ли? И не давам просто цифри, а две цифри, формиращи числото 10 (десет). Десет смъртни случая за цялата последна вълна - от началото на юли досега.

17

Доктор ОхБоли 3

преди 2 години

..... Само се замислете над първия ФАКТ - Карат Ви да подписвате някаква хартийка , под формата на документ - че ВИЕ САМИ ! НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ СЕ "БОДВАТЕ" !!! И ако нещо Ви стане - САМО ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕДЯВИТЕ ОТГОВОРНОСТ КЪМ НИКОЙ !!!!!!! Това нещо да Ви говори , Дами и Господа ?!?! Мислите ли ?!?! Или страха е голяма работа , а?!?! До няколко години - не веднага - БУМ НА ТЕЖКИ АВТОИМУННИ И ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! Точно заради "Ваксините" !!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

В Малта цялото население е 400 000 хиляди, не ми давайте за пример цифри от там, моля.

15

Анонимен

преди 2 години

До Защо...Отдавна не е шампион, ама нали ви е трудно да осъзнавате нова информация ...

14

ДО ЖИРАФ ОТ ОхБоли

преди 2 години

Аз ги свързвам много добре. Както и вие. Но колко хора не връзват нещата ... Просто не е истина !!! При положение , че аз НЕ съм АНТИ ВАКСЪР. Като дете - всички задължителни ваксини са ми били сложени от родителите ми ! Но ВАКСИНИ , които наистина помагат и пазят от тежки болестни състояния ! Не като тия *** сега - Направени за пари и за намаляване на Населението ! Само си представете какво има в тези така наречени "Ваксини" сега ... БОГ ДА НИ ПАЗИ !!!!!!!

13

ИСТИНАТА

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ.ЦИТАТ НА КАНТАРДЖИЕВ От преди 7 месеца.ПОМНИТЕ ЛИ.

12

Нели

преди 2 години

Нали ваксините- били СУПЕР решението на проблема ,защо тогава в Израел, където всеки израелeц, е ваксиниран НАЙ-МАЛКО 2 или 3 пъти, е в червената зона и има бум на заболели??? Тогава ще разберете колко не само безмислено е ваксинирането , а и опасно ,защото не знаеш какви странични последствия ще имаш?

11

Анонимен

преди 2 години

Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

10

Защо

преди 2 години

А защо шампиона по масови ваксинации Изсраел пак се заразява?Защо?

9

Анонимен

преди 2 години

До Доктор ОхБоли 2.........В Малта имаш над 70% напълно ваксинирани. Сега излизат от червената зона, тоест вълната преминава. За цялата вълна имат 10 смъртни случая. Вероятно неваксинирани, защото обратното не е логично. А вашето е антилогика, а не логика и няма защо да се пробваш отново.

8

Доктор ОхБоли 2

преди 2 години

... Същото важи и за Малта. Нали и там са ваксинирани над 60 - 65 процента и НЕ пускат в страната - граждани на други Държави , които НЕ са се "боцнали" !!! Гледам и те са в някаква ОРАНЖЕВА ЗОНА ?!?! Защо ??? Нали яко ваксинират и НЕ пускат пиле да префръкне над Малта ?!?! В Израел - дори се чува , че ще ги "ваксинират" още по един - два пъти ! Значи какво става , де факто ?!?! Вместо при толкова много "боднати" да са ВЕЧНО В БЯЛА ЗОНА - ТЕ ЩЕ СЕ "ВАКСИНИРАТ" ВЕЧНО И ПАК ЩЕ ИМА ЗДРАВИ "ВЪЛНИ"!

7

Светозар

преди 2 години

Ха, какво стана с първенците по ваксинация ? Ваксъри, нещо да кажете ? Реалния живот се оказа по - силен от всякаква Ковид - пропаганда. А в Иран и Свазиленд изобщо не се правят някакви тестове и статистики, че да влизат в някаква зона. Те дали знаят, че са в Червена зона или просто да върви пропагандата ?