18

Анонимен

преди 2 години

Ква ваксинация - кой са ваксинирал, ваксинирал. Ей го - гробарите точат лопатите, че ще имат много работа, погребалните агенциите са взели повече коли и хладилни камери за очаквания бум от "клиенти". Бониците се подготвят с лекарства и кислород, отварят нови отделения и легла - може да няма за всеки адекватно лечение, ама поне легла ще има вече - не да умиргаш по стълбите. За съжаление това е реалността.

17

м,да

преди 2 години

Болниците са готови да посрещнат летния Делта грип без симптоми!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Другите държави отварят стадиони и училища, а в България зареждат кислород и лекарства. Така става, като вярваш на антиваксър.

15

до 10

преди 2 години

Може да погледнеш, световно смъртността е мад 2%. В България е двойно, заради умниците. На грипът е под 0.1%. Т.е. теърдението ти е невярно.

14

Анонимен

преди 2 години

Планът трябваше да е ВАКСИНАЦИЯ! Но окъсняхте. Който се ваксинирал, ще се спаси. Другите да се молят на своя господ.

13

до 11

преди 2 години

Азитромицинза вторична, витамини, нещо да ти разрежда кръвта и нещо против алергии. Ако много се влошиш, кортико, да не ти отича белия дроб.

12

До 10 Светозар

преди 2 години

Късно в вече за ваксинации за тази вълна. Мандалото лопна. Хората се готвят да настаняват болните в болница и за умрели. Природните закони не са като конспирациите ви, да избираш в какво да вярваш. Важат за всички

11

Анонимен

преди 2 години

планът е че план - НЯМА - има оправяйте се сами

10

gosho

преди 2 години

"Бяха обсъдени притесненията на лечебните заведения за достатъчно лекарствени средства, конкретно за това заболяване, посочи още адвокат Димитрова. " - Някой да знае кои са тези лекарства?

9

Светозар

преди 2 години

Колкото и да натискате, няма да се ваксинираме. Това можеше да стане миналата година февруари - март, докато населението беше наплашено. Няма как сега да страхувате хората. Отдавна стана ясно, че ковида е с 0.1% смъртност. Обикновения грип е по - смъртоносен. Между другото, защо 85% от лекарите не желаят да се ваксинират ? Коя известна личност в държавата се е ваксинирала - политик, бизнесмен, музикант, актьор ? Бойко не го бройте. Той просто се вакса с витамин С.

8

Анонимен

преди 2 години

"натрупахме опит и сме длъжни да бъдем готови", "логично да можем да", "може да бъде подобрено", "нещата, които трябва да направим и се правят, за да бъдем подготвени" и др., или накратко - "Готови ли са лечебните заведения да поемат новата вълна?" - НЕ! Ама са надяваме да не се оцвъкаме като предните, но вълната ще дойде преди да сме готови.

7

На дървен Чеп

преди 2 години

До 2 Анонимен: Един ден всички ще умрем- някои от сек.. с други в страшни мъки от,, ваксините", аз лично си чакам и вирусо да ме хване... Божа работа! На всеки пет секунди умира по един човек от глад... Бегай за поредната игла, явно си зависим Ковид-фен...!

6

Анонимен

преди 2 години

Системата трябва освен леглата да следи и лекарите кога влизат и излизат и какви лекарства се крадат. Задължително пациентите да се записват по ЕГН в системата и да нямат право да излизат от болницата за време на лечението дори за цигара.

5

Гошо

преди 2 години

Защо не вървите с тия "вълни"...Нали се сещате къде?

4

Анонимен

преди 2 години

Общи приказки! Какви са протоколите за лечение?

3

Въпрос

преди 2 години

На тебе вълната ти русичка ли е *** другарки?

2

Анонимен

преди 2 години

Как ще е близо, няма такова нещо, питайте форумните интелекти.

1

Джо

преди 2 години

Неваксинираните ще ***, това е планът!