27

Анонимен

преди 3 години

Излишъци има но само при олигарсите.Там ще търсите пари.

26

Анонимен

преди 3 години

До ПиянатаТоягаПри ГЕРБ имаше пари и ни превеждаха от еврофондовете щото много крадяха и пълнеха шкафчета. Сега, като дойдоха честните и умните спряха кражбите и в бюджета не остана нищо. Ако се спазва традицията ще ни резнат и парите от еврофондовете.

25

Сата НАТО

преди 3 години

Служебното правителство не печата пари и не гласува актуализации. То изпълнява бюджета на Ту лупа. А, както каза Аврамова, парите за пътища ВИНАГИ са повече от заложените в бюджета. Така че Комитова е права, а ГЕРБ саботират държавата

24

Анонимен

преди 3 години

Тази жена е един канцеларски индивид. Не става за работа. Само мрънка някакви констатации и в резултат - нищо полезно!

23

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не откъдя накъдя няма пари ***. Тая дърта брантия защо не вземе да се гръмне бря. Нали било плащано авансова ***.

22

ПиянатаТояга

преди 3 години

Ами при ГЕРБ винаги имаше излишък и пари имаше за всичко. Интересно как сега няма да има пари за много неща..

21

Анонимен

преди 3 години

Пътищата правят ,едни брачеди от боятta, хванати от кол и въже.Никой не ги контролира и те правят всичко през пръсти.Те са на граждански.След тях остават, най- опасните малки дълбоки дупки.За обкантване на пътя, забрави.Та... в момента реват тези ,които са на хранилка и надписват по герберски,площ. Боята си е получила парите. Хапе, искат от преведените,да им се преведат.

20

anon

преди 3 години

На каквито и шмекери да са разчитали поне се строеше. А сега изгубихме цяло лято. Зимата ли ще строим? И така още 30 години Хемус

19

Анонимен

преди 3 години

Простотиите в АПИ да отиват в прокуратурата, обаче смяната във ВиК холдинга не е дело на старите. Нови хидроинженери се пръкнаха май за коосмически заплатки.

18

Мунчо

преди 3 години

Плащай бе Комитова! Стига си дрънкала врели- некипели!

17

Анонимен

преди 3 години

А мата хари разчитала на кешбека от излишъците, за да тъпче на бай чекмеджан суджуккюлчанов шкафчинциту. Злите езици говорят, че кешбека достигал 45-50 процента. Да има. За унуките. За пуловерчета по три бона на внуче.

16

Сата НАТО

преди 3 години

Значи бившата гербава прости тутка Аврамова каза (цитирам по смисъл): Всяка година разходите за пътища са много по-големи от първоначално заложените в бюджета.... Тоест, всяка година запълват недостига с актуализации. Така. А сега отказват да гласуват актуализация и искат Служебното правителство да си изсмуче 1,5 млрд от пръстите. Това се нарича саботаж. Единственото хубаво е, че сегашната министърка успя да набута гербавите фирми да ни поработят без пари.

15

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах сега тези фирми са работили "на довери" плащало се по-късно от излишъците, а до онзи ден тази бабка твърдеше, че са раздавани пари напред. Кое е е вярното... Вижда се едно блокиране на строителните работи и на зима освен другите кризи може да имаме и транспортна криза заради тези.. И най-важното какво става с ХЕМУС, че както е тръгнало не са изключени стачки пред президентството...

14

Анонимен

преди 3 години

Всички разчитат на излишъци госпожа, когато ги има... ...дори кокошкари като вас ! Нали с тях купихте нагласените машини за гласуване !?

13

?!?

преди 3 години

Няма да има пари за пътища, защото прите от излишъка ще бъдат изхарчени за комуметата. На тая и липсват повече от цялата актуализация по сектори.

12

1234

преди 3 години

Имали са му доверие хората, работили са срещу аванси. А сега вие постройте колкото него, ама не можете!

11

Анонимен

преди 3 години

"АПИ разчитала на излишъци в бюджета, за да плаща на фирми".................ХА-ХА-ХАОправдания в стил "детска градина"........Всички в ЗАТВОРА !!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Еах вашта *** гербажииска вие не си ли евете жените ами сте влязли в този сайт да цакате минуси. Ама с какво да ги еете то си сака у...й а вие сте с меки пи.шки. Избивате си комплексите като плюете и хра.чите.

9

Стоедин

преди 3 години

Абе всичко възможно ще направите само за да спре развитието на държавата. Ясни сте ми отдавна. Г-жо, не ставате за министър, вие сте от тези които казват как няма да стане нещо, на нас ни трябват министри, които ЗНАЯТ КАК ЩЕ СТАНАТ НЕЩАТА. Борисов може и да е лош, но не съм чул някой да спира или руши. Т.е., Комитова, вие сте менте министър, махайте се и да идва някой да работи.

8

Асан

преди 3 години

Тиквата е крал 15 години от излишъци у бюджета... да връща парата с лихвите :)))