78

Анонимен

преди 2 години

до ДЖОН ЛЕНЪН ''Правете любов а не война.'' Правете война, не любов. PRO PAIN - втори албум.

77

Копирана статия

преди 2 години

Тази статия е копирана от https://theguardian/world/2021/aug/17/was-it-worth-it-veterans-of-afghan-conflict-reel-at-taliban-takeover... поне цитирайте източника ,а не че най иван е работил по нея...

76

Анонимен

преди 2 години

Афганците накомбиха канчето на СССР, сега и на американците. Преди това и на англичаните. При това, точно когато тези империи са в разцвета си. Афганистан никога не е бил завладяван! Тези пичаги определено могат да воюват на своя територия. Винаги разчитат на партизанската тактика (удрят и бягат) и все успешно.

75

HMLF

преди 2 години

В Афганистан явно искат демокрация и свобода, колкото наш *** иска нещо различно от чалга, мръсотия и социализъм! То за това и на двете територии на власт са Талибаните!

74

Анонимен

преди 2 години

Слаба Америка е добре за Света.Тия са пълни извратеняци

73

Анонимен

преди 2 години

Крипи,слипи Джо за 8 месеца унищожи имиджа на САЩ ,Камала Сутра ще ги довърши!Само да се върне от почивката.

72

Асан

преди 2 години

И талибани умряха ама ненапразно... Сега имат 77 девици у рая :))))

71

Тунчо

преди 2 години

На Джеймс ще му построят паметник и Биден ше носи цвеке. Само да уцели пътя

70

Анонимен

преди 2 години

Може би, ако бяхте подпалили складовете с оръжия и хеликоптери, щеше да има смисъл. А не да говорите за онези деца и после ги оставяте на въоръжени талибани.

69

Емо Швепса

преди 2 години

Трилион долара за военни цели и накрая идват някакви брадати първобитници с калашници на по 50 години и ти разказват играта...

68

Анонимен

преди 2 години

Байдън е същата мишка като Джералд Форд ,който предаде Южен Виетнам.Нвкакви убитаци като Халаф и оня мишок от религията днес лъжат най-долно,че нямало прилика с Виетнам.А реално травмата от Виетнам на ветераните ,е същата като на момчетата в Афганистан.

67

Антрополог

преди 2 години

Американците и афганистанците като цяло живеете напразно, така че не е чак такъв проблем...Допотопни нации, донесли само зло на човечеството, когато и да изчезнете, все ще е късно!

66

Гей Парад

преди 2 години

АБе, от гей парада защо не се бунтуват заради неравенството на полове в армията? Реват само за неравенството на полове в офисите.

65

SS

преди 2 години

До 50 .Не съм безработен имам собствен бизнес.Предполагам ,че си някоя от копировачите в сайта дето работи от вкъщи за 800лв на месец . Преполагам ,още ,че си завислива,разведена жена,където не е правила sex от доста време и е станала по тая причина доста нервна.Не се отчайвай ! Предполагам също ,че имаш завършено више ! Но и с него и без него никога не можеш да бъдеш на нивото на бай ти SS.! Но пак ти казвам НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ ! ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ГО СПОЛЕТИ ЩАСТИЕТО. ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ

64

Сюлейман паша

преди 2 години

Брей,че се е загрижил за афганистанците!!Сьрцето му чак е било разбито за сьдбата на хората там! А сик...р оттука бе,***! Абсолютно не ти пука за хората там,льжеш,проливаш крокодилски сьлзи!Мислиш,че някой ти вярва?! Яд ви е,че не успяхте да ги поробите,да превьрнете мьжете им в алкохолици,а жените им в ***,както е в дьржавата ви така и в целия християнски свят!Те си имат вяра,в която вярват и за която живеят и умират!Никога никой не може да ги победи!

63

Мир

преди 2 години

Поредното доказателство, че войната е най -безмисленото нещо измислено от човека.Олигархията си продава оръжията и трупа милярди, я обикновените хора (цивилни и военни) умират.

62

До 72 коментар

преди 2 години

Живко от Варна е хетеро сексуален, а не е гей , нито БИ !

61

S8 300km/h

преди 2 години

Живко, защо не станеш политическа прoститутка? Я ги виж патриотите колко са добре. Всеки има по 2 имения и милиони в сметките, само за половин мандат. Пробвай го и това, не знам какво да те посъветвам.

60

Анонимен

преди 2 години

САЩ и СССР се проевалиха срещу талибаните, и то с гръм и трясък. Явно нещата там не са толкова прости.

59

До Живко от Варна

преди 2 години

Ако искаш да изкараш някой лев, може да станеш наемен войник и да отидеш в Афганистан, за пари .... оооо ама чакай - има два проблема: 1. Война в Авганистан вече няма 2. В армията не взимат гейове.