13

Съвет

преди 2 години

По времето на бай Тошо тоя нямаше да живее дълго. Но сега е демокрация. Пича е имал тежко детство и се е разстроил. Дайте да го пуснем По добре.

12

дедо Ташунко

преди 2 години

Няма ли начин в затвора някой надзирател да помогне на българското "правосъдие"? Народът е казал - "На кучето, кучешка смърт". Този тип, излезе ли на свобода, отново ще нападне някое беззащитно дете.

11

Анонимен

преди 2 години

Пълнолетието в България е 18 -ет години а не 21.

10

Анонимен

преди 2 години

По времето на Римската Империя,такива като този,са ги разкъсвали зверовете на арената за гладиатори за назидание на останалите.(римско право)

9

Анонимен

преди 2 години

Този отменил присъдата и той с него в една килия зад решетките.Да види какво чудовище е оправдал.Кога в съдебната система ще има лична отговорност за безотговорните присъди?Кога законодателите ще носят лична отговорност за нескопосаните закони и лобизма.

8

....

преди 2 години

"Процесът на ДЕГРАДАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА не е продължил достатъчно дълго, поради което съществува вероятност да е ОБРАТИМ". Мисля, че постановката е НЕВЯРНА. Няма ДЕГРАДАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА, защото по начало не е имало накъде да деградира - ДЪНО! И при това положение - разбира се - не може да се говори за обратимост.

7

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави този на втория ден щеше да бъде убит в килията му и случаят приключен... ама

6

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави такива отиват на електрическият стол.

5

Анонимен

преди 2 години

Пак се ревенсира към ромския електорат.Този не заслужва даже да е жив а не само осъден до живот.Такива никога не се поправят дори и след излежана присъда.( в случая след 20 години ще подаде заявление за помилване и евентуално ще бъде помилван и на 42 години е готов за ново убийство за да се върне отново зад решетките понеже ще е още по непригоден за живота на свобода )

4

Анонимен

преди 2 години

Слави като ви казваше, че Няма такава държава Вие гледахте какво представление изнася шофьора на една джипка. Сега видяхте ли до къде му стигна представлението на Борисов. Дори изнасилвачите и убийци на малолетни дечица вече ги освобождават.

3

xaxsasб

преди 2 години

Никва прошка за тоя. Достатъчно е че ще храним безполезното му гърло. Ако го бях хватал на местопрестъплението до съд нямаше да се стигне. Щеше да си остане на местопрестъплението с паве забито между очите, без право на замяна.

2

Анонимен

преди 2 години

"Възможно е трайното отсъствие на криминогенни фактори в далечно бъдеще да предизвика положителна промяна. "Отсъствие на криминогенни фактори в затвора ... О Боже мой ...

1

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да си браните ГЕРБерунгелите и Гешевтурата гласувайки за ГЕРБ и Борисов. Това е резултата от 10 годишното им управление.