15

Ник

преди 2 години

когато моркова /голата игла със сертификатче/ не работи, каруцаря започва да размахва тоягата... да ви е честит новия медиьински фашизъм на 21 век.

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Уволнените да завеждат дела! Това е зверщина!

13

Анонимен

преди 2 години

А нещо за протестите ще напишат ли, или трябва да си мислим, че гърците са приели идеята възторжено и с радост?

12

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли се струва, че живеем в 1943? Черните ризи обаче са заменени с бели, пак слагат номер, но този път уж ти дава право. И опити в стил Менгеле, отново върху цели нации. Абсолютно фашистко поведение, приоми и за съжаление и резултати. Историята е доказала, че фашистите ще се сгромолясът. Важно е да оцелее до тогава, борейки се срещу тях. No passaran!

11

Анонимен

преди 2 години

aaaaa

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не е направена за свободни хора, а за роби. Няма съществена разлика между ваксината и чалмата.

9

Анонимен алкохолик

преди 2 години

До АнонименВече е късно... нещата излизат извън контрол, страшни пропаганди и сочене с пръст на неваксинираните. Положението е много страшно, целта всички знаем каква е. Не си мислете, че на правителството му пука за вашето здраве, само това мога да кажа.

8

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм в най-чистия му вид! Яд ме е че БСП вилнеят в държавата ни, но понеже имаме антиваксъри управленци, знам че няма да посмеят да направят същото. Дори и да вярват, че трябва, то ще ги унищожи. Хе хе, кажете не сме ли късметлии?

7

Анонимен

преди 2 години

Гърцките управници в едно с гъцката църква от векове са коварни и корумпирани. Така ли не виждат Божия гняв.

6

ДДРОнег

преди 2 години

Скоро и у нас ... Ама тогава ще излезем по улиците !!! ...Ваксините не предпазват от боледуване , а и ваксинираните също заразяват !!!...Е, че тогава с какво право ще задължават да се боцкаме с недоказани напълно препарати !!! Повечето хора или го прекарват леко, или въобще не разбират, че са се разболели !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли защо не трябваше и не трябва да се ваксинирате ? Защото малко по малко набутват света в руното на тиранията. Това е и единствената идея на ваксинирането. Когато мнозинството е неваксинирано, какво ще направят ? Ще изгонят от работа соц работници, медици и учители ? Че тя държавата ще стане в руини за 3 месеца... И всичките тези руини, запомнете това много добре, ще се изсипят върху главите на онези, които са ги провокирали

4

Бонго Бонго

преди 2 години

Ще има още и ще е и в България.Не щат ваксина,айде чао какао.Следене чак до тоалетната.

3

ГРОБАР

преди 2 години

Браво нашият ***.. да взима пример от гърците

2

Анонимен

преди 2 години

Е, има млади ентусиасти лекарчета дето се ваксинираха, да ги вземат за персонал тях. Ама няма как да стане, нали? И кво правим като няма да се намери персонал? Или се очаква и старите хора да намелят?

1

грекороман

преди 2 години

Че кой е луд да работи в старчески дом ? Б.аси простотията.