46

Надблюдател

преди 2 години

Вас просто никой не ви пита ! Вие сте пробутани във властта, защото СлафЧу може най-много народ да залъже , и да .. слушкате! Иначе ще издърпат ушичките на Дългия, заедно с обечките!

45

до 45

преди 2 години

До АнонимeнСлавчо каза, че подкрепя временното правителство за мерките срещу бежанците и те трябва да са бързи... за правителство излъчено от парламента нищо не е казвал, или по-точно казва, че няма да подкрепят друг мандат за съставяне на правителство

44

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е наредил на чалгаря да създаде хаос в държавата и този изпълнява. Пара се е взела.

43

Читател

преди 2 години

Обърнете се и вижте портретите зад вас.Тези млади българи,сложиха главите си на "дръвника",работиха и умряха за Родината си.Президента Р.Радев,българинът с най висок рейтинг в държавата,искаше да ви "налее" в кратуните мисли,които да ви измъкнат от патовата ситуация в която се натикахте,но вие "големите",заявихте:"Няма да подкрепим трети мандат"!С тези резки движения по "платното",вие току що изкъртихте "мантинелата"и паднахте на дъното пропастта.Българите няма да забравят простотиите ви!

42

Анонимeн

преди 2 години

Аз ли нещо се побърквам, или от ИТН имат някакво раздвоение на личноста. Снощи Славчо пусна пост, че ще подкрепи Правителство, днес Тошко/ пророка на Славчо/ казва, че няма да подкрепи. Пророка е загубил връзка с Бог, или нещо обърка сценария? Моля само за сериозни коментари, да знам дали да ходя на лекар.

41

Чао чао

преди 2 години

На следващите избори ще гледате като препикано мушкато. Доста хора излъгахте но ви разбраха схемите и видяха колко ви е потенциала. Чалгафон да си седи в смешното студио и да не се занимава с политика защото видно вече не му се получава.

40

Анонимен

преди 2 години

ИТН = Има Такива *** с Н

39

555 до USA

преди 2 години

А бе хора , ограмотявайте се и тогава пишете , че е много трагично.

38

USA

преди 2 години

ИТН НАЧИ ИМАШЕ ТИКВА НЕКОГА !

37

Анонимен

преди 2 години

ВЕЛИКИЯТ ХАРВАРДСКИ ВЪЗПИТАНИК КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯ ВСЕ ПАК ДА ДОКАРА НЯКАКЪВ ИНВЕСТИТОР В БЪЛГАРИЯ,КОЙТО СЕ ОКАЗА АЛБАНЕЦ ОТ КОСОВО ВНОСИТЕЛ НА ПЕРАЛНИ ВТОРА УПОТРЕБА ОТ ГЕРМАНИЯ...

36

USA

преди 2 години

ЧАЛГА У ПОЖАРНАТА ! САМО ДВЕ ДУМИ !

35

Патриот

преди 2 години

Национални предатели!

34

Анонимен

преди 2 години

зеленият чорап се опитва да прехвърли отговорността за харчлъците на правителството на парламента...няма как да актуализираш бюджет на правителство,което не е избрано от този парламент.в момента българия губи ценно време.

33

Не ги разбирам

преди 2 години

тези политически игри - хем удара по ИТН очевидно дойде по линия на президента - и Петков и Киселова са все негови хора, да не говорим, че после де що имаше евентуални хора от обкръжението на Радев, които влезнаха в правителството на ИТН бяха незабавно изчегъртани. Хем ИТН твърди с цяло гърло как подкрепят Радев и едва ли не те го издигат за президент. В момента политиката е като огледална стая - всеки си крие задкулисието и дори от време на време плюе по него.

32

Анонимен

преди 2 години

В кадър виждаме героите на Донев - "Тримата ***".

31

BлкК

преди 2 години

Твърдо нарцистичните сценарисчета застават за Гешеф и Доган. Ще пазят и Борисов с поведението и действията си.

30

Анонимен

преди 2 години

Г-н Президент разбра се, че голямата част от депутатите ще правят всичко друго но няма да правят правителство, няма да актуализират бюджет и т.н. Те работят срещу държавата. За тях вие сте мишената. Не бавете връчването на мандатите иначе тези ще ви "изчегъртат".

29

Анонимен

преди 2 години

По вредна партия от ИТН едва ли някога е имало в българския политически живот.

28

Анонимен

преди 2 години

ИТН = Има Такива Проблеми

27

Асан

преди 2 години

Марш на село тогава Кирчо канадски добре управлява :)))