159

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ, ДПС и чалгите са решили да саботират държавата и да всяват хаос. Знаят, къде са заложили най-големите мини - пътища, енергетика, здравеопазване. Сега всичките простотии и кражби, които сътвориха, ще припишат на служебното правителство и ще врякат в Пеевските парцали. Нашата задача е да не се поддадем на схемите на мафията.

158

Анонимен

преди 2 години

Проблема е, че и политиците, и обикновените хора мислят само за джоба си, а не за България ... дори тук болшинството коментари са от членове на партии надяващи се партията им да дойде на власт та да крадат ... така нация не се прави, така имигрантите идват и те превземат без бой.

157

БАЙ ГАНЬО

преди 2 години

СЛАВИ НЕУДАЧНИКА ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ПРИБЕРЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НАЧЕЛО С ТОШКО МЕРИНОСОВАТА ГЛАВА, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД... ЧУДЯ СЕ И НА АКЪЛА НА ТЕЗИ ОБРАЗОВАНИ В ПАРТИЯТА, ЧЕ ТОЛКОВА НИСКО СА ПАДНАЛИ... АКО ИМАХА МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ПРИ ТЕЗИ ЦИРКОВЕ НА ИТН ДОСЕГА ЩЯХА ДА НАПУСНАТ ПАРТИЯТА... ЯВНО ЗА ДРУГО СА ТАМ... А, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДПС, САМО ДОГАН НЕ УСМИВАТ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМ... ЗА ДА НЕ ИМ СЕКНАТ ПАРИТЕ... КАСИМ ДАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ КАЗА, ЧЕ ШИШИ Е ДАВАЛ ПАРИ НА АТАКА, НСФБ, А ЗАЩО НЕ И.

156

наблюдател

преди 2 години

Тошко започва да звучи като талибански представител.

155

Анонимен

преди 2 години

Гей двойка на годината Р.Радев и С.Трифонов

154

Анонимен

преди 2 години

Сарайско-Банкянската опорка, че БСП е пертия на статуквото е лъжа! Президента Радев е основния борец и страшилище за статуквото а той е открит за политиката и излъчен от БСП! лЪЖЕЦА сЛАВИ ВИКА ЧЕ Е БОРЕЦ СЪС СТАТУКВОТО! И как се бориш бе, чалготек, като профанизираш и президента и БСП. Като атакуваш министри от служебния кабинет, като не атакуваш ГЕРБ И ДПС.... ДВУЛИЧНИИИК! ИТНВ Е НАЙ-ЛЪЖЛИВАТА ПАРТИЯ ДНЕС!!!!!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Другаря Слави, кога ще обясни защо в телевизия седем турски непрекъснато ходят депесари? След като Никото Василев е опитан с подарените ЕРП та и на Гербестия Герджик Петърчо Илиев, то защо не сложат и други опитни министри - Цр Киро, Алексей Петров, Митьо Очите, то е пълно с опитни такива кадри...

152

българин

преди 2 години

<>Тошко, а вие с УЧИНДОЛЕЦА не предадохте ли избиратели те си? Защо тръгнахте на разговори с БСП? Нали нямаше да говорите с партиите на статуквото??? ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.....<

151

Анонимен

преди 2 години

Ето как ИТН обслужва ГЕРБ и дпс:1. Твърдят, че ГЕРБ, ДПС И БСП са еднакви. Това да се твърди за най- голямата опозиционна партия - това е лъжата. 2. Канят ДПС на преговори за правителство. Опит за легитимация.3. Гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС да не се преизчислят пенсиите.4. Предлагат комечен кабинет, пълен с провалените от алчност царисти и депесари.5. Изискват другите да им гласуват кабинета, а Боко предлага по-смеслен кабинет и си вдига акциите-.6. Излъгаха народа че са на протеста

150

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Тези са патерици на ГЕРБ И ДПС затова на думи подкрепят Радев а на дело обслужват ГЕРБ И ДПС. По делата досега в знакови гласувания те гласуват с ГЕРБ И ДПС ... или те излизат от залата да падне кворума та ГЕРБ да извива ръцете с кворума. ЕЙ ПАТЕРИЧА ПАРТИЯ СТЕ, НО ПРОБЛЕМА ВИ Е ЧЕ НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ПАДАТЕ ЯКО НАДОЛУ.

149

Тошо

преди 2 години

Тошко....предадоха ви, сега е ваш ред и така до ...кривата круша!И всичко това пред портретите на хората , създали тази държава, ....в която има такъв народ!Разбирам....иска се време..това е процес, но ....кой ще плати цената....защото ние нямаме криза, а кризи, а цената е непосилна за един такъв народ, ако разбира се искате да го има!Така че моля....по бързо съзрявайте за проблематиката у нас!

148

Анонимен

преди 2 години

***, колкото и да врякате, правителство ще има и вашето банкянско слънце завинаги ще залезе. Ще излязат още много чудовищни разкрития за простотиите, които са вършили заедно с Дебелян и милиционерската ви партийка надали ще прескочи бариерата. Ако и Кирил Петков създаде партия, тогава вече вашата е тотално свършена

147

ПРЕДАТЕЛ

преди 2 години

ПРЕДАДОХМЕ ГИ БЕ ЕЙ! СЛУШАМЕ МЕТЪЛ, НЕ ЧАЛГА!

146

Анонимен

преди 2 години

ще работят... че като излезем със сопите....

145

Време за промяна

преди 2 години

Имаме работещо правителство и работещо НС. Нека да работят. Няма причина да се бърза с парламентарната рулетка. Да бистрят процедурата колкото искат, но държавата трябва да работи. .......... Финансовият министър отчита по-високи приходи за полугодието от планираните. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и за актуализация на пенсиите. Въпроса е: ще я подкрепи ли ИТН? "По делата им ще ги познаете".

144

аз

преди 2 години

Няма такива смешници като ИТН, пък гласувалите за тях са пълни т ъпаци!

143

пешо от долно камарц

преди 2 години

Трябва референдум и да приключим този фарс с чужбина. Вижте Германия. Гласува се само там и няма избори в посолства и в чужбина. По *** ли сме от германците? Където плащаш данъци, там гласуваш.

142

пешо от долно камарц

преди 2 години

Тошко африкански, излъгахте тъпия народ! Иначе шоуто ви е добро, смее ни се цял свят.

141

Някой се изпуска...

преди 2 години

... в гащите си, подушва се, поглежда какво има и се провиква "Предадоха ме!".Класика! Във фолклорния език сценката е изобразена с малко по нецензурен вариант на възмутен вик: " Кой ми с*ра в гащите, бееееееее?!??".И те така с тоя Тошко;)

140

Асан

преди 2 години

Атака на Тиквата пубеда :)))