57

До 52

преди 2 години

---и с народа, който последва Фюрера!

56

17

преди 2 години

Следете Робърт Малоун - изобретателя на иРНК технологията в Туитър. Той е твърдо против всеобщата ваксинация и дори наскоро си лекува пост-Ковид синдрома с ивермектин. Само за 3 дни си излекувал остатъчната кашлица, с която се събуждал всяка сутринт от февруари насам. Следете тоя човек, пише много интересни неща - неудобни на вакс-фанатиците.

55

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията в Австралия не е доброволна. Отнемат децата и не позволяват на родителите дори да присъстват. Ако това не е тирания, не знам какво друго е.

54

Анонимен

преди 2 години

В Австралия спретнали масова ваксинация на деца днес. Доброволна де. Имало три колабирали и две в кома... Не знам какви зомбита трябва да са тия родители!

53

Анонимен

преди 2 години

Под 12 като заразявали какъв бил ефекта..Като си ваксиниран и като заразяваш какъв е ефекта?

52

Анонимен

преди 2 години

Всъщност риска от ваксините за децата е много по-голям.отколкото риска да изкарат тежък Ковид,който почти е сведен до нула.Само риска от миокардит/перикардит е едно на хиляда.Роберт Малон-инвентора на РНК технологията предупреждава ,че има много рискове -от левкемия,неврологични и автоимунни заболявания

51

Миро пачата

преди 2 години

Тук като гледам всички съм ги опъвал а антиваксърите по няколко пъти.Като ги гледам им е харесало и пак се бутат ама курваляците вече ми омръзнаха.

50

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

До Сократис "да се измислят несъществуващи заплахи и да се преписват на РНК ваксините" - примерно изчислената като 200 пъти по-голяма вероятност от миокардит при децата след набучване с експерименталната терапия? Сърдечно заболяване, което оставя пожизнени увреждания на сърцето? За болест, която за децата е хрема? С ваксина, която нито ги спира да се разболяват, нито да разпространяват вируса?

49

Анонимен

преди 2 години

До Сократис - на теб най-добре направо да ти модифицират една химиотерапия и да ти я приложат срещу ковид?

48

Сократис

преди 2 години

Дали някой ще се ваксинира си е негов проблем, но да се измислят несъществуващи заплахи и да се преписват на РНК ваксините е безотговорно и престъпно! Редно е институциите да се заемат с антиваксърското свободно творчество, а не само да се чудят, защо хората не се ваксинират.Този вид ваксина е разработена преди почти 20г като противоракова и успешно се прилага като профилактика при определен онко-риск.Сега е модифицирана и срещу Ковид.Това е и причината за бързото й разработване.

47

Георги

преди 2 години

Първо започнаха с хора над 65год., после над 35.. после 20.. сега 15 :). Другата зима ваксината за ковид ще е в задължителния ваксинационен паспорт на бебетата. Мама и тати разписват, че те ще са виновни ако нещо им се случи с бебето и го боцкат.

46

Анонимен

преди 2 години

54 съвета е да се ваксинират децата с проблеми, не всички деца. Но разбира се и тези които искат или родителите им смятат, че е правилно, т.е. имат някакво заболяване но не са го оповестили. Така е в Германия, в САЩ и Англия. Мисля, че схващаш разликата.

45

До 54

преди 2 години

Не бе не разбираме. Не разбираме що се опитваш да ни моташ. И що не четеш повечко.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха вредни ваксините никое правителство нямаше да нареди да се ваксинират децата. Светна ли ви?? В иРНК ваксините вирус няма. Няма как да бъдеш заразен. Има сигнал- ангиген към имунната система да подготви армията. За разлика от класическите ваксини по старата технология , няма нито убит, нито жив, нито омаломощен вирус. Схващате ли?

43

Германец

преди 2 години

Гордея се с родината си :)

42

Анонимен

преди 2 години

За същата Германия, която правеше експерименти в концлагерите ли говорим? За оная Германия, която използваше робски труд в затворите за да продава евтини продукти? За Германия в която слагат хормони в пилетата и предизвикват преждевременно пубертет? Ако говорите за тази Германия, ще кажа, че ни най малко не ме изненадвате!

41

SHEFA

преди 2 години

ГЕРМАНИЯ-ПРЕ ПО РЪЧ ВА-ПРЕПОРЪЧВА А НЕЗАДЪЛЖАВА.

40

Анонимен

преди 2 години

Значи жалко за Германия!

39

Анонимен

преди 2 години

Щом е от доиче веле хич не вярвайте!

38

Анонимен

преди 2 години

Германия какво ни интересува? Там все едно,че талибани управляват. Решили,че ползите били повече от вредите. На базата на колко годишни научни изследвания на вакснати го решиха това?!?!