41

Анонимен

преди 2 години

47 работи си сам, проблем няма, феодализма отдавна свърши

40

Нане

преди 2 години

*** къФ работодател си ти бре, кат немаш мозък за 2 стотинки...Той се бил ваксинирал и другите трябвало да го направят... Ми ако рипнеш у язовиро с торба цимент вързана от теб на врата...И те ли трябва рипнат...))

39

Анонимен

преди 2 години

Ами преболедувалите?

38

Работник

преди 2 години

До РаботодателХАХАХАХАХХА. Самозабравило се парвеню! Като Ви останат само *** да Ви работят ще Ви питам тогава как ще си плащате лизинга на скъпите "джипове"!

37

Нане

преди 2 години

До работонаемател...Знаеш ли колко решения имам за теб...Ще се проклинаш, що си се родил....

36

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предпочитам да назнача не ваксинирани. Вероятността да ми боледуват през месец е по малка. Второ страничните ефекти са плашещи и нежелая да ми се гътват в офиса.

35

Анонимен

преди 2 години

До Работодател 42 Ти ми пусни заповед за ковид, а аз ще ти пратя данъчните. Всички имате кирливи ризи.Можеш само да останеш без персонал. То и ти не си работодател.

34

Нане

преди 2 години

Ако бяха герберастията на власт, досега много да са се пробвали да го направят...*** сега са, кат у небрано лозе...Горд съм с Българският Народ...Всички политици са у лево...

33

преди 2 години

Тоя подиграва ли се? Ваксината май само вреди?Нека работодателя ми пусне писмена заповед и ще го съдя само да кихна.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще осъдиш на баба си хвърчилото. Пускам ти едномесечно предизвестие и си чао. Дори ако реша само за ден, два да те следя на работното място и ще намеря причина да те уволнят веднага я за закъснение, за за пушене на раб. място, я за разговори по телефона, я за нещо друго.

31

до работодател

преди 2 години

В твоята фирма ама има закони драги и те са над фирмичките ви , ако някой ми се изпречи по такъв начин го съдя до дупка и не само обезщетение ще взема Ами и на предната длъжност ще се върна работодателче

30

Ямболски цървул

преди 2 години

Никой да не работи за такива работодатели! Пожелавам им да фалират от цялото си сърце.

29

О хо хо

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ СЪЩО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВИРУСА И СА ОПАСНИ ЗА ОКОЛНИТЕ.

28

Анонимен

преди 2 години

Има такава криза за работници в абсолютно всякакви сфери, че ако има задължителна ваксинация - шефовете и бизнесмените ще са на първа линия на протестите.

27

Обективно

преди 2 години

СЪЩО ТАЩА ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД С АЛГЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА БЕЗ ВАКСИНА.

26

Обективно

преди 2 години

НАЕТИТЕ РАБОТНИЦИ НЕ СА РОБИ НА РАБОТОДАТЕЛЯ!!! ИЛИ СЕ ВРЪЩАМЕ В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ???? ДЕВОЛЮЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

25

1

преди 2 години

Работодателят е осигурил работата. Ако иска ще работи с бели, ако иска с черни, ако иска с мъже, ако иска с жени, ако иска с ваксинирани, ако иска с неваксинирани. Избора си в негов. Работодатели много, работници още повече. Какъв е проблема не знам, че е това мрънкане. Стигне ли се до момент да се гледате на криво с работодателя било заради ваксина или нещо друго, винаги изхвърча работника по един или друг начин. Не съм чул досега работник да уволнява работодател.

24

Адвокат

преди 2 години

Чл. 29 от Конституцията - ваксината е все още в клинични проучвания, което я прави медицински експеримент и никой няма право да ви принуждава да участвате. Ако все пак ви тормози - чл. 143 от Наказателния кодекс, упражняване на принуда. Най-хитро е да искате да ви подпише, че поема всички разходи за лечение и огромно обезщетенив при смърт до 3 години от поставяне на препарата.

23

до някой

преди 2 години

Виновни са защото дезинформират хора, защото се сеят зараза, заради такива се подведоха и си отидоха милиони, ако Хитлр виждаше това щеше да завижда че са го минали в геноцида некви антиваксъри.

22

до Шаши

преди 2 години

Ти чела ли Конституцията въобще - в нея са записани като основни правата н живот и здраве - няма как да си жив и здрав с масовото разпространение на вируса, ама чукча писател, не читател. Ей заради НЕГРАМОТНОСТТА на населението сме първи по смъртност и са пълни болниците ни.