252

Импийчмът

преди 2 години

За Радев

251

Анонимен

преди 2 години

Тоя па зелен чорап надроби попарата, а иска друг да я сърба. Импийчмът. Доста му стана. Народното събрание да насрочва президенски избори, а тоясричащия да го махат, че не спазва Конституцията. Не само топа топката на место, но и я спихна.

250

Анонимен

преди 2 години

До Офф.. "Тоз изведнъж се сети, че има такова нещо като национална сигурност !" Когато Фигурантът говори за национална сигурност, той има предвид руската национална сигурност.

249

Офф..

преди 2 години

Тоз изведнъж се сети, че има такова нещо като национална сигурност !

248

Хип хоп

преди 2 години

Много се дразна някои неграмотен индивид като започне да пише за селяните в българия и да ги мачка и обижда.нима няма свестни хора там да има доста комплекси повече от нужното. всичко е възпитание как си възпитан има много достоини хора които се управят сами без една стотинка.всички сме едни и същи хора.нима в големите градове няма *** комплексари и нещастници.престанете да мачкате самочувствието на хората на село и да си избивате комплексите.

247

Смешник

преди 2 години

Бойко и герб продължават пари на вятъра да хвърлят. Тука за *** са се охарчили добре където е статия за фигурата на страха за тях.

246

Анонимен

преди 2 години

Целият зор е един диктатор като Радев да остане още два месеца на власт.

245

Анонимен

преди 2 години

То са ***, то е чудо ..... Видяхме читав управляващ за 30г и масовката изпадна в шок.

244

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите, Ромене?

243

Хм

преди 2 години

Интересното е, че пак ще си го изберат.

242

Анонимен

преди 2 години

"Ако не стане, служебния кабинет ще е с вързани ръце". Да се разбира, "ако не стане, аз съм с вързани ръце да продължавам да руша държавността в България". Когато Фигуранта ви казва, че нещо "трябва" да се направи, това значи, че то е в интерес на Кремъл, на който Фигуранта е говорител.

241

Хе,хе!

преди 2 години

Тук на някакъв *** му се привижда втори мандат на Фигуранта !!! *** ! Виж , импийчмънт вече се вижда много по-ясно ! СмЪрделе, ти си доста пострадал ментално от вируса . По-добре влез в интензивното.

240

Фотограф

преди 2 години

Зеленият чорап винаги гледа като пръднал, но днес вече гледа като нас.ран ! И мирише много ! Долна гад си, фуражко! И некадърна !

239

Анонимен

преди 2 години

Много вождове има сега ,преди беше само един Дилян

238

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Нещата логично си отиват към пълен мандат на служебното правителство и втори мандат на Радев за див ужас на Тиквата и всички тиквопоклоници

237

Анонимен

преди 2 години

Радев тоя път не си прав ..нов .бюджета не е нужен ,ще окрадят пачките покрай тоя измислен вирус)

236

Payak

преди 2 години

Чак не ми се пише за този. Метежник. Никой президент преди него не си позволи политически пристрастни изказвания. Омаловажи институцията президент. И понеже всички плащаха протести и постигаха своето и мислят че ще е все така. Струва ми се нормалните работещи хора ще ни писне и ще излезем без някой да ни организира или плаща да си върнем нормалността и държавата.

235

анонимен

преди 2 години

Освен за президент с церимониални функции Радев не става за нищо друго(и за това май много не става,но айде).Ето видяхме опита му да управлява,забатачиха се нещата хептен.За Конституцията да не говорим,за него тя е празна дума-назначава хора с двойно гражданство за министри,намесва се в парламентарните работи с тази актуализация на бюджета.Какво ли ни чака още с този "президент",иначе с 60% подкрепа от слепците и празноглавците.

234

Боклук

преди 2 години

Тоя трябва да бъде докаран до състояние, при което щом започне само да си мисли за власт да получава позиви за Драй-Фа-Не.

233

akudд

преди 2 години

така по комунистически се извиват ръцете на народа. като се заплашват с мигранти докарани по воля на самия загрижен президент