101

Премирен но Умен

преди 2 години

Запомнете това! Запишете си го за да не кажете че сте забравили. Аз съм първия който ви поздравява с новия президент на САЩ. Камала Харис. Дори съм първия в света! Както сина на Сорос предрече за нея : Историята се прави с Камала! Кгато я постави Сорос-баща за вице!

100

Ние знаем как

преди 2 години

На границата бой. Взимате им барите. И ги връщате обратно. Какви са тези лагери? И тях ли храним?

99

Анонимен

преди 2 години

Руското посолство плаща на *** ТУК в България, целта е създаване на несигурност и хаос ... и съдейки по ситуацията - успяват !

98

Анонимен

преди 2 години

До Шушака и в концлагерите е така - стреля се на месо по тия дето искат да избягат от комунистическия рай НРБ. едно време преди 1989та се стреляше на месо по тоя дето приближаваха границата от вътрешния край. Не се даваше на българите до Гърция и Югославия да идат.

97

Не разбрах

преди 2 години

До 133 т.е. какво смяташ да правиш? Ще отидеш на границата и ще спираш афганистанците ли? А на бас, че няма да го направиш. Само си бърбориш тука форумно под климатика.

96

Ха!!!!!

преди 2 години

Свалянето на Тръмп и инсталирането на Байдън бе точно с тази цел. Да има ново нахлуване на нов модерен ген в ЕС чрез имиранти. Тръмп не би допуснал това. Затова бе лош. Нищо не бе случайно сега в Афганистан. Пък ако се заформи и нов Халифат както навремето Обама и Байдъм го създадоха, а Тръмп го разтури за месеви, всичко пак ще си дойде на мястото.

95

Анонимен

преди 2 години

В една книга прочетох преди много години че на афганистанците ООН решило да им помогне като им дотират нов вид земеделска култура/отглеждане на рози/,за да спрат с отглеждането на *** и производството на /аналгин-морфин-хероин/,но те само взели субсидиите,насяли розите,и ги зарязали без да ги поливат,окопават и торят,и се върнали към старите си култури.та като дойдат,да знаете че си идват със занаята хората.

94

Шушака

преди 2 години

До 1989 година такъв проблем нямахме. Стреляше се без предупреждение и границата бе неприкосновена ! Който се клел в знамето на НРБ знае за какво говоря !

93

граничарче

преди 2 години

а дали ше носят по една торба хашиш ?

92

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да имаме безплатен "фураж" за свинеевъдството и подобрители за храната за животни.

91

решение на ЦК

преди 2 години

импексова да ги покани на бузлуджа и да им потанцува . може и жилища да им обещае . афганистанците бързо ше напуснат България .

90

Анонимен

преди 2 години

Бомбетре сичкуту наред ... ако не осатнат живи хора... кви мигранити уее... хехеххех! Еййй измислих *** па съм само у 9-ти клас! ЧИ аз га завърша ... цар ши ви стана уе, простииииииииИИИиИиИ! Аре, взаирам!

89

Мда

преди 2 години

Хайде сега протестърите, дето прогониха Бойко, да заминават на границата да я пазят от нелегалните мигранти ! И без това вече имат опит в сблъсъците, хвърлянето на павета, и т.н. !

88

Няма Страшно

преди 2 години

Братя, Българските Ур ви ще Изгонят Афганистанците - никой от тях не може да понесе такива Чалгарки, най-малкото с Изкуствени Мигли, да не говорим Татуси, Силикони и минали през 100-ци Членове!

87

Анонимен

преди 2 години

Някой загорял талибан от пещерите може да опъне и Урсула, та и на нея да и излезе късмета като на Меркел.

86

до 115

преди 2 години

Никакво съчувствие за ислямисти. Да ходят в Пакистан, Таджикистан и всичките им производни, или пък в ОАЕ що не идат? Какво ни търсят в бедна Европа, докога европейците ще работим и плащаме за тия безделници?

85

Последни Новини

преди 2 години

в Канада, вече е незаконно да пиете вода или каквото пиете, на обществено място, без Маска - задължените сте да използвате Сламка и да я пъхате под Маската! Добре, дошли в новото нормално - за Вас, но е и за тях и за Афганистанците! Те са Свободни да си правят каквото им душа иска!!

84

Замечтана Либералка

преди 2 години

вечерно време като се прибера от климатизираният си офис, където като завършила психология и работеща като човешки ресурси, не върша нищо освен да разиграван квалифицирани бели мъже да ръба на просията (системата не е с тях, а силато още по-малко!), обичам с чаша вино в ръка да слушам селин дион и да мечтая за моят Афганистански принц, който ще ме изнасили зверски и ще сбъдне всичките ми много извратени и перверзни сексуални фантазии!

83

Анонимен

преди 2 години

в Афганистан налитат на мъже повече отколкото на жени така, че селянче, ти за собствения си г*ъз, се грижи, не за журналистката

82

До 106

преди 2 години

Ако не беше ЕС,другарю,тук щеше да е като в Афганистан.Всички бизнеси щяха да се разпределят между олигархията,а ти щеше да работиш за Ковачки за жълти стотинки.Щяхме да сме Армения,Грузия,Киргистан.Най-прекрасното нещо случило се на клета България е влизането й в ЕС ! Запомнете го веднъж завинаги ! Стига с това " едно време" ! Комунизмът си отиде от света ! Останаха Куба,Виетнам,Лаос и С Корея ! Като тях ли искаш да сме?!