25

Анонимен

преди 2 години

До SS когато си опрян до стената имаш две опции. Да чакаш да те убият главорезите или да загинеш с чест в битка за свободата си!

24

Анонимен

преди 2 години

Ари ве краварския окупатор се махна и пак ревете :) ко майка си искате ся? :) и преди американците талибанихте управляваха ис ега всичко се връща обратно :) не сте ли доволни :)

23

Анонимен

преди 2 години

Американците само каши забъркаха, сега кой ще се оправя с тези дивaци питам.

22

Анонимен

преди 2 години

Пак САЩ виновни!!!Дадоха трилиони , дадоха техника и формация и пак са виновни!!!По лесно е да заминеш отколкото да се биеш за собствената си държава!!!През балканските войни някой да избяга или беше тотално трепане до дупка!!!

21

Талибан

преди 2 години

Афганистан ще бъде превърнат в Емирство и въведен в праведност, но Ал Андалус и Балканите същo ще бъдат върнати на Исляма по волята на Аллах всемогъщия и когато кръста в Рим падне ще ликвидираме кръстоносците-синовете христови на израилтянина.

20

Анонимен

преди 2 години

още от преди хилада и кусур години е тази мюсюлманска тактика:градовете, които се предават биват пощадениявно работи...

19

.

преди 2 години

До руското и беларуското посолства:Прибрах те ли си мъртвото надрусано ко..***..ле,дето се репчеше, че знае кои сме? :))))Ми ще спрат полетите американците, да не са луди да *** заради един див, нецивилизован народ. Това е война, не благотворително парти. Като се оправят с ковида пак ще се върнат вероятно. :))))

18

SS

преди 2 години

До 12 анонимен Ще се биеш срещу талибаните ли ? Много си смел зад клавиатурата ! Гащите яко ще напълниш

17

Анонимен

преди 2 години

Междувременно от CNN похвалиха талибаните, че са носели маски по време на атаките...

16

Анонимен

преди 2 години

Хаха, точно затова спират полетите! Започнаха крокодилските сълзи.

15

Анонимен

преди 2 години

И друго ми е много как ми се правите всичките на големите хуманисти и как ви пука за хората в Афганистан а пък като дойдат тук ги гоните с камъни :))))

14

до 11

преди 2 години

Абе вие много удобно забравяте, че преди американцие пак управляваха талибаните :)

13

Руский абизант

преди 2 години

Америка ли?!Ногу кофти,абе майния насам бе!!И дъщерята си би пръта,сега и сина,пък скоро и аз ще ги последвам?!Из интервю с външният министър на Рассия с американска СМИ!!

12

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос, защо цялата страна се отвори за талибаните, защо не се бориха срещу тях, това означава ли, че мнозинството от населението са талибани. Аз лично ако бях афганистанец се въоръжавам до зъби с автомати, гранати, картечници и отивам да убивам талибани, а те им отворили вратите и ги приемат. Афганистан е дива страна. Не мога да я разбера и май никой не може.

11

Мдааа

преди 2 години

А американците, чий го диреха в Афганистан последните години? Не е ли тяхна вината за сегашното дередже в този район и не им ли тежи на съвестта, смъртта на нашите войници, загинали нелепо, въвлечени в една предварително обречена война, която нито демократизира, нито облекчи афганистанското общество? Сега какво ще се случи с хората, в Афганистан подмамени от лъжливите обещания на САЩ? Или на кой му дреме?

10

Анонимен

преди 2 години

Грантаджиите от Афганските Хелзинкски Комитети сега се катерят по самолетите и бягат през глава.

9

Анонимен

преди 2 години

Да, като видиш, че много хора искат да избягат, вместо да увеличиш полетите, ги спираш... Така се прави по хамерикански..

8

do 2

преди 2 години

До Анониментова са самолети с Американски граждани, не с авгани..... мн пр..Т народ ей ...

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен 6 Викаш, американците ще нахлут в Афганистан и като ги подгонят ........Ха-ха-ха-ха

6

Анонимен

преди 2 години

На брадатите скоро пак ще им стане горещо под краката.