19

Анонимен

преди 2 години

Заради тези *** 20 години убиваха хора в Афганистан. Направиха живота на децата в Афганистан, Сирия ад.

18

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 23 - Ехааа колко вълнуващо, а жените как ли се чувстват до толкова велики търговци? Те май са си останали все така 3000 назад в разбиранията си за равенство между мъже и жени?

17

Менто

преди 2 години

Афганистан е бил част от глобалната мрежа, но от повече от хиляда години всеки гледа да го заобиколи понеже е част от аналната мрежа набеден мемет.!.

16

Анонимен

преди 2 години

Афганистан е бил част от глобалната икономика и търговия още в бронзовата епоха . Това са били златните времена за международната търговия. Не е имало евро атлантизъм и ,,ценности,, както и еднобожни религии които да разделят света и да пречат на търговията. Тогавашния глобален икономически свят е бил от Афганистан до днешно Мароко а средиземно море е било основната пътна артерия. Афганистан е бил част от световната икономика 3000 години преди да бъдат създадени САЩ ;)

15

Хммм..

преди 2 години

Автора на тази статия, своеволно ли е написал този дълъг текст? Позволете ми да се усъмня!

14

Мнителен

преди 2 години

Имам съмнения, че автора на статията е написал същата самоинициативно.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да спрете да лъжите хората ? Американците са запорирали сметки за над един милиард на Бин Ладен затова се стигна до 11 септември . Заради една кражба на американското правителство а не щото Бин Ладен както си седял под палмата и решил да става терорист. Това е само гледната точка на Вашингтон ;) А истината е че американците са много алчни и крадливи .

12

Анонимен

преди 2 години

Руският премиер Мишустин представи проект концепция за развитие на водородна енергетика. Планира се създаване на профилни клъстери и реализация на пилотни проекти за производство на водород, а на следващ етап да премине в серийно прилагане на водоридни технологии. Това ще намали рисковете и ще поддържа икономическия растеж на Русия. Водородната енергия е вторична, скъпа и неефективна, а газта, нефта и въглищата първични, и винаги са по евтини. Но на Русия не и влиза в работата че ЕС са решили да прахосват пари за водород - щом искат скъпа водородна енергиа Русия ще им я доставя.

11

Анонимен

преди 2 години

Милите 10 деца израстнали без бащи, доста тъжно. Кога ще интервюирате стотици-хилядите деца от Ирак, Афганистан, Сирия, Либия и други, които са израстнали без семейства, защото САЩ са решили да изнасят "демокрация".

10

Българин

преди 2 години

А децата без бащи в следствие на американската агресия по света?

9

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Ау... 20 години от единайсти септември. Ще ни надуят главите. Аз помня празненствата за 40 години девети септември. Имаше "връстници на свободата", телевизионни театри, филми тържества, поклонения пред паметника на съвецката армия. Пускаш си чешмата от там потича слава на капесесбекапе, вдигаш капака на тоалетната чиния и там 40 години светъл социализъм. ужас беше. сега ще е същото.

8

Натовеца

преди 2 години

ФАЩ избиха 1 милион иракчани защо да ги жалим за чий???500 хиляди в Сирия в Афганистан един Бог знае колко убиха ,България също ни занулиха !Няма жал за кравари сори!

7

Анонимен

преди 2 години

Западната демокрация и древната атинска деморкрация са идентични. В древна Гърция мъжете са се събирали на площада и заедно са гласували и решавали държавните дела докато техните роби им работели и слугували. При западната деморация също големите чичковци се събират във Вашингтон, Лондон, Париж, Брюксел да решават световните дела докато васалите като България им работят и им слугуват.

6

Анонимен

преди 2 години

В Шотландия децата на четиригодишна възраст ще могат да определят пола си в училище без нуждата от съгласието на родителите, съобщава вестник Daily Mail, позовавайки се на препоръките на шотландското правителство за началните училища. Съгласно тези препоръки учителите трябва да подкрепят и изслушват всеки ученик, който реши да смени пола си.

5

Анонимен

преди 2 години

Първият от няколкото нови големи града, които се появяват в Сибир в съответствие с плана на руския министър на отбраната Сергей Шойгу вероятно ще бъде построен на границата на два региона. Това съобщи на 14 август агенция Ura.ru, позовавайки се на високопоставен източник. Според него градът ще бъде построен в басейна на Минусинск близо до границата на Красноярската територия и Хакасия. Информиран източник каза също, че проектът трябва да започне през 2022 г.

4

Fenasi Kerim

преди 2 години

Наистина е много лошо, ужасно да страдат деца защото те са невинни създадения които мислят, че всички хора са добри. Ами ако си спомним и за Ирак? Дали ще има място в статията за хилядите убити и изнасилени деца от американските войници. Платени войници от кол и въже повечето с престъпна психика? Но никой не знае техните имена. А за бомбардираните училища и болници не само в Ирак но и в Сирия? По този начин ли се носи демокрация?

3

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат никаква вина - българите сами се подложиха и се наведоха със смъкнати rащи на САЩ и ЕС. САЩ оправят всеки който им се наведе със смъкнати rащи, впрочем не само САЩ, всички правят така при възможност.

2

Анонимен

преди 2 години

Практиката показва, че създаването на нова инфраструктура, при съхранение на старата, води до прекомерно увеличение на разходите за енергия.

1

Анонимен

преди 2 години

Аз бях на 8 години, когато баща ми почина пред очите ми, от инфаркт. Празнината остава за цял живот.