9

До 12

преди 2 години

А къде е алтернативата на ГЕРБ и къде е всеки от "всеки ще е по добър от Бойко"?

8

Анонимен

преди 2 години

до зозо къде е правитилството на герб дето го повтаряше всеки ден че ще го има?

7

Зозо

преди 2 години

Комунистите пак ще фалират. Сега ще видят много хора чалгар план прави ли и шапкар бюджет актуализира ли? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 2 години

герберските *** прават всичко за да саботират държавата

5

Ай Сиктир

преди 2 години

Аз не мога да разбера какво говорят всички. Парламента да не държат нечии топки? Да си правят там каквито комисии е нужно, да си вземат решение и да отпушват най-накрая тия помощи. Или ги е страх да поемат отговорност ли? Или не могат да се разберат после кой ще вземе парите ли? Занимавате ни с глупости вместо да вършите работа. Накрая ми се струва че дружно ще отнесете гьостериците по гърба и главата и ще отпътувате с белия автобус на маната си.

4

Смрадев

преди 2 години

Искаше да управлява, е на управлявай, трябвало това, трябвало онова, това е резултат от неговите действия ... Като се замисля, че заради подкрепата на чалгаря може да го преизберат лошо ми става ...

3

Анонимен

преди 2 години

Що ви трябва ? Да на крадете ли ? Аааа чакай да позная . За ,,БИЗНЕС,, В цял свят бизнесе издържа държавата в Българи няй бедния народ в Европа издържа ,,БИЗНЕСА ,, Е ади нема нужда . Я кой хубу така . Никой няма да на Краде аааа да го ,,спасяваме,, А тия дето ровят в кофите за *** кой ги ,,спасява ,, ???????

2

Зозо

преди 2 години

В типичния стил на Рундю - зимата е студено, лятото е топло, трябвят мерки..... Абсолютен резил. Импийчмънт сега!!!

1

Щерю

преди 2 години

Любимата дума на БСП и Радев - ТРЯБВА. Но на дело не върши никаква работа...