175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 "Абе, оставете хората на мира!!! Имат си своя религия и традиции!" - да де, ама те самите хора не искат тези "религия и традиции", които не ти позволяват образование и работа, ако си жена. За другите издевателства да не говорим. Лесно ти е зад клавиатурата, седейки на прохладно в Европа. Що не отидеш там да видиш колко е хубаво "на мира"?

174

Анонимен

преди 2 години

Абе, оставете хората на мира!!! Имат си своя религия и традиции! Не им се бъркайте в живота.

173

Анонимен

преди 2 години

184 Реално няма да има никаква " бежанска вълна", талибаните не са Асад, те не си трепат населението, показаха го и сега със споразумението със САЩ от Доха 2017 г което има само две точки:1 спиране на огъня по време на цялата евакуация 100% изпълнено и от двете страни2 5 годишен гратисен период до финала на изтеглянето ...около 90% изпълнено.Така че мигранти от Афган няма да има, виж чернокожи афро- афганци дал Господ!

172

Не

преди 2 години

се заменя удареното и с й. Познавам журналистка, която спори и е твърдо убедена, че така трябва. Завършила е БСУ. Мислех, че в това е причината, но явно е повсеместно. Толкова ли е трудно да се набере ѝ. Ужасно е да се чете примерно " Книгата й" вместо " книгата ѝ". И това от уж грамотни хора.

171

Анонимен

преди 2 години

186 Ами хайде пратия в небитието де, Щатите си взеха антракт, действай талибаните тъкмо се оглеждат с кой да се сбият- Киргистан ли ще е, узбеките ли, все трябва да има кандидат

170

Анонимен

преди 2 години

Рамбо държа талибанчетата из дупките на Тора Бора цели 20 години, това е световен рекорд ×2 на совиетски, но парите и на Рамбо свършиха, а муджахидините пак цъфнаха в Кабул и вкараха булките в " правия път", ами кво да ви правя другарки афганки- гледайте напред и късмет със Шериата ви желая, и чакайте Рамбо пак да дойде тоя път освен образование, може да ви даде и шофьорски книжки късмет!

169

Селяндур с джип

преди 2 години

Цялата тая гимнастика на US милитъри е за да предизвика нов наплив от бежанци към "развитите" западни общества.

168

Щерю

преди 2 години

Рамбо беше на страната на талибаните с/у руснаците - пък каква стана тя...

167

Анонимен

преди 2 години

Руский патент.

166

Анонимен

преди 2 години

Афганистан винаги си е бил shithole, явно ще си остане такъв завинаги. Не разбирам защо трябва да ни занимавате с тези средновековни питекантропи.

165

Georgiev

преди 2 години

То на хората не е ясно бъдещето, какво остава за жените.

164

Рамбооо

преди 2 години

Войната е страшно събитие. Попитайте косовските албанци, те ще ви разкажат за какво става на въпрос.Русия и САЩ предизвикват хаоса.

163

Demonaz

преди 2 години

Пет пари не давам за тях. Да се спасяват,както искат. Брал съм им лайката и на тях и на другите подобни страни. Ние тука сме закъсали ще ги мисля точно тях. Хайде затваряй границите пускай ток,крокодили и картечници да ги чакат. Аман от брадати майки с деца -учени,зъболекари и други. Да ги пратят на изперкел.

162

Анонимен

преди 2 години

Запомнете тези, които ги канят няма да живеят сред тях.

161

Анонимен

преди 2 години

Нямат място в Европа, както се вижда те интегрираха западна Европа не обратното.

160

Анонимен

преди 2 години

С тая култура на 40-50 години индивиди ще ги интегрират из Европа на кукуво лято. Изобщо да не ги пускат, по скоро те нас ще ни интегрират към културата си с тая европейска толерантност

159

Анонимен

преди 2 години

До 164 А ти мислиш ли си, че те ще проявяват съчувствие, когато изнасилват дъщеря ти?

158

Анонимен

преди 2 години

Въобще, ама въобще не ме интересуват хората там, ако ще и атомни бомби са валят. Интересува ме само сигурността на България и гражданите й.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157Не са американците виж им южните граници. Това са *** за които няма род и родина били са във Вавилон, Египет, Римската империя, Византия, Венециянската република, Лондонското сити, САЩ, а сега искат да яхнат Китай, като следващата суперсила.

156

Хм

преди 2 години

....в Афганистан е ужасно. Горките хора......Не ги жалете, това, което се случва там е цивилизационен избор на 30 и кусур милиона, срещу 50-100хил или колкото там са прозападно ориентирани; след като десетилетия са имали възможност да живеят по западен модел, те сами избират талибаните. Обърнете внимание-за 3-4дни овладяха над 600хилкв.км. при КОЛОСАЛНО военно превъзходство на правителството в хора и десетки милиарди въоръжение. По-скоро горките ние, тепърва оттам ще има бежанци и тероризъм.