178

хаахахахааааа....

преди 2 години

Като в Америка......

177

Анонимен

преди 2 години

До алоооооооТи да не си Колчо слепеца? На кадрите са голи до кръста батки. Футболни запалянковци. Спри да пиеш и си сложи очилата! За кадрите с поведението на онази с потничето няма да говоря. Всичко е на записите. И е давано в репортажите по телевизиите. Гледал си кадри от Париж, Лондон и Берлин как се отнасят полицайте с анархистите и вандалите? Познат живеещ в Англия, след битов скадал там са го качили и РАЗМАЗАЛИ в полицейската камионетка!!! Та хайде без "меки китки".

176

алооооооо

преди 2 години

До анонимен 204-защото мило гейберастче,ПРОВОКАТОРИТЕ на протеста са от другите,цивилните ченгярчета.Защо тия дето замерваха джандарите,яки бичмета,брадясали и татуирани,нито един от тях не беше завлечен зад колоните,а основно деца?

175

защо

преди 2 години

САМО четирима??????????

174

анонимен

преди 2 години

Полицаи под следствие ако са нарушили закона, добре, но има ли протестъри под следствие за умишлено разрушаване на обществено имущество и нападение срещу полицаи?

173

Анонимен

преди 2 години

Ще съжалявате, че сте се родили, престъпници!

172

Анонимен

преди 2 години

Полицаите са убийци! Аз лично винаги съм се отнасял с тях като с такива!

171

Анонимен

преди 2 години

Престъпната Тиква да не е умряла и да се е вмирисала? Ник'ва я няма!

170

Анонимен

преди 2 години

Винету и Маринов , Терзиев и цялата герберска върхушка на разследване и съд.

169

k.k

преди 2 години

Тиквата с чекмеджетата кога , 4 *** ще отнесат хурката и всичко е наред.

168

АЦйеАБйе

преди 2 години

Полицаите винаги са били най-нискоинтелигентните служители в държавата.И всички много добре знаем защо Защото милиционерите са по ..ми...ярките на всяка власт.Бият,убиват,взимат подкупи,гледат трева,Абе,изобщо момчета и момичета за пример.Едно само не разбрах,защо млатят тия деца с такава злоба?Ако аз утре пречукаме тяхното де ..бил ..че така,ще ме вкарат ли в затвора?Никога не съм посягал на жени,но на тази русата с кеф ще и забия едно маваши.Дори няма да се замисля,честно казано.

167

Обърнете внимание

преди 2 години

Дори на полицаите със жълтите жилетки им стана гнусно от блудството с момичето и се отдръпнаха настрани!

166

Синдикат МВР

преди 2 години

Ще бъдат оправдани на 100 %!

165

Хайде, хайде

преди 2 години

Полицаите вече са пуснати по пързалката и някой ще отнесат присъди, другите дисциплинарно уволнени, бе изобщо се приключи с ранната пенсия и парите на куп. Маринов си има имунитет. Сега за тая опорка,че протестиращите са си били виновни - нещо не видях протестиращ да закопчее с белезници полицайка, да я милва докато е обездвижена и да и снима гърдите! И колко скот трябва да си за да оправдаеш това!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Ами да отиват и четеримата при бай Ставри на мъжки ласки

163

анонимен

преди 2 години

А защо не покажат и филмите за "мирните" протестиращи как предизвикваха по всички възможни начини полицията? Или те са по начало само добри?

162

Да бе

преди 2 години

Чекмеджян нещо е в нелегалност. Какво ли да каже ....Севдооо, помагаййй !

161

Анонимен

преди 2 години

Слагайте служебното правителство да управлява или дайте мандата на БСП или на Мая и да започва работа парламента! Шефа поне на полицията не трябва да е гербер, защото навсякъде са техни калинки, поне в МВР да е на някоя неутрална фигура, мутрата Бойко 20 години стиска МВР и го използва за свои лични цели!

160

антиваксър

преди 2 години

Жалки гербави , не виждате ли, че целият екип на баце 24 часа не може да измисли изявление, включително Дончев и Наглячева, които ви се водят най-умните :) Та вие ли, дето сте си с ограничени възможности :)

159

Анонимен

преди 2 години

До СтудентЩом аз като охрана съм прилагал насилие, предполагам че са изпитали тежката ръка некои лапета......хахахаха :))) Иначе нема да ги бият, ама да ги предизвикват и да хвърлят бомбички в краката им......пффффффф....хахахаха :))