69

Гацо Бацо

преди 2 години

,ше се прави ли следсвен експеримент ?Ако се прави да дойда аз да те полея с ур?на и да видя как ще реагираш .Ти колко си долен ,наглецо!

68

лъжци

преди 2 години

Не залъгвайте народа, няма никакво насилие, насилието е в болните мозъци на Лъжикян, Галевица, крушовската ***, Христо Маджото и други като тях. Къде са парите, които ГЕРБ остави? Откраднахти ли ги? Радев събаря държавата , а тези юнаци му помагат.

67

Справедливост

преди 2 години

А и прави са тези които пишат, че новите партии на т.н. протест, а и ГЕРБ вкл. се видя колко струват и колко мислят за народа. Единствената борба е за милиардите от Европа, а народът ни бе да мре гладен.А новите от служебното правителство и те същите. Кой *** оставя печеливш бизнес и отива да работи за 5000 лв. и да го плюят отвсякъде.

66

петър славов

преди 2 години

Моят идол не е Путин и аз не мечтая за твърда ръка,нито съм си бил жената и децата,нито одобрявам станалото,само констатирам какво е положението в мъжкарската анти джендърска България където бияча е герой и децата мечтаят да станат мутри.

65

111

преди 2 години

Хаджикян и Бабикян са лъжци.

64

Анонимен

преди 2 години

Лъжигенов ОТНОВО излъга: тези записи са били налични и използвани от прокуратурата при разследването на събитията. Не е имало никакво "криене".

63

Анонимен

преди 2 години

Не ми отговорихте какво МВР искаме да имаме? Харесва ли ни настоящото МВР? Аз не искам да имам мутренско, мухлясало, милиционерско МВР тип социалистическо като в последните 12 г

62

Анонимен

преди 2 години

Чалгарийо, за тебе те удряха! Една мафия беше ти за тях! А сега от чалгари и мафиоти разногледи те станаха и кого да бият не разбраха, всички ще ядат пердах!

61

Справедливост

преди 2 години

На протестите имали насилие над деца и български граждани. Искам да попитам господата от ДБ, ИТН, ИМВ, полицаите не са ли деца на някои родители и не са ли български граждани, призвани да защитават държавата от въстанията и погромите на Хаджигенов и компания. Когато някой се опита да те набие, обгази или запали, нямаш ли право да реагираш. Колко от вас ще стоят без да реагират и защитят. А и всеки подложен на такива обиди и деяния не би издържал и в един момент нервите му да не издържат.

60

петър славов

преди 2 години

Чудно нещо е това българина.Идол му е Путин,мечтае за здрава ръка а пък не може да търпи на бой. Ами тя здравата ръка върви в комплект със здрав бой бе.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Народа се присмя на Славчо, затова изкараха записите, че иначе тотална скръб......хахахаха :))) Удариха кьоравото от ДС, както се казва :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Да бе, 13 месеца, а как сме ги виждали още миналото лято? Има по важни неща да решават, не се правете на ударени!За тези си действия вече има наказани полицаи, а за простотиите, които се вършеха начело с теб, няма нито един наказан. Вършете си работата, за която сте избрани и не търсете под вола теле!

57

Анонимен

преди 2 години

Пълното чекмедже със злато на Борисов. Ето това пази 12 г МВР

56

Къде са парите ?!?!

преди 2 години

Радев профука парите и сега ни пробутва изтърканата мантра за насилието на протестите на платените агитки на Божков !

55

Полицай

преди 2 години

Много често чувам " полицията не си върши работата".А знаете ли колко е ограничен от към права да си свърши работата един полицай ?! Знаете ли,че при арест полицая пише обяснения повече от арестувания? А знаете ли защо е така ? Заради такива като Хаджигенов,които само чакат удобен момент,за да компрометират нечие управление.Снощи бях на сигнал за дом.насилие.Законодателно нишо не може да се направи на пияндето.Но ако му хвърлиш един здрав пердах,дали ще посегне пак на жена си и детето си ?

54

Анонимен

преди 2 години

На протестите миналата година имаше насилие над полицаите, а не полицейско насилие.

53

ВИДЕНОВАТА ЗИМА...

преди 2 години

ЩЕ НИ СЕ ВИДИ, КАТО РАЙ, СРАВНЕНА СЪС "РАДЕВАТА ЗИМА"....... О С Т А В К А..!!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Кое МВР защитават троловете на ГЕРБ? МВР на Младен Маринов и Борисов? МВР което подслушва и бие българи, а пуска мигрантите и пие уиски с мафиотите?

51

АКТУАЛИЗАЦИЯ БЮДЖЕТА

преди 2 години

...... ТВЪРДО НЕ..!!!.............. НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ В РЪЦЕТЕ НА ВОЕННИ БАНДИТИ...!!!

50

До Митко

преди 2 години

Мите,защо си пишеш името с малка буква ?