150

Вилхелм Лост

преди 2 години

А тогава защо ти се опитваш да убеждяваш другите че не ся прави спрямо твоите виждания.Ти не възприемаш моите доводи а аз твоите нито ти си прав в моите очи нито аз в твоитеТогава защо се опитваш да ме убеждавашМоже би защото си поредният вербуван нашенец в германия борещ се за немската кауза да привличат работна ръкя която да им бачка за без пари тоест Яушвиц в 21 век откъдето тръгнях и азВиждаш ли ти си *** пропагандатор на немски идеи.Тоест аз съм правият а ти не си

149

Анонимен

преди 2 години

За колите долу.Овчар с 200 овце по книга незнайно на колко се води ,полага му се земя за пасене може би 100 декара и сомо субсидията за тях си взема две ваши мечтани мерджана.Ето това ви е гьрбавото с дупесарите и шкембетатат.

148

Анонимен

преди 2 години

До Вилхелм Лост Приятел, не разбра ли, че с омаловажаване на постиженията на останалите няма да станеш нещо повече, нито пък някой умен ще ти припознае като нещо повече? РАзбирам те, колкото по-незначителни са сдругите, толкова по-велик изглеждаш, но трябва да разбереш, че това е само в твоята глава. В реалния живот си има обективни критерии, и това с приказки не се променя.

147

Анонимен

преди 2 години

Сьс години, питайки се питайки се защо издьнките на бившите затворници на британия си избраха точно на афганците да предават западен манталитет, няма отговор.Сега на последните сьбития заприличват нещата , като да вьржеш куче зо да озлобее от глад и жажда.И сега тая глутница се насочи срещу на каторжниците прародината.Тия с плитките се смятат за Богове и менажират народите с овча глава.

146

Анонимен

преди 2 години

До Швабия "Ката си от 11 г в Германия каква длъжност заемаш?" Заемам длъжност старши консултант в САП. Имам жена и дете и ако исках можех да карам кола за "50-60 бона", но нито имам такава нужда, нито това ми е критерия за нещо. Нямам желание да ти идвам на гости. С хора като теб само на места като това тук може да коментирам. Не мисля, че си от моята черга, нито мисленето ти ми допада.

145

Анонимен

преди 2 години

До Вилхелм Лост "Да си седят там тия "гении" нито лекарите от тях ще направят хората безсмъртни нито "инженерите" от тях ще направят двг по-ефективно от 40% КПД Между другото магистър не е професия а научна титла." *** си мисли, че като прави абсурдни изказвания за "безсмъртие" това ще отстрани постиженията на тия хора. А магистър е титла, която изисква определено ВИСОКО ниво на академични постижения, за да я получиш, което е свидетелство за работата и акъла на тия българи. Нищо не "бъркам".

144

Швабия

преди 2 години

Ката си от 11 г в Германия каква длъжност заемаш? Сигурно нямаш семейство затова бърбориш. С жена и две деца в голям град да те видя. Дай адрес, ще те поканя на гости.

143

Вилхелм Лост

преди 2 години

Да си седят там тия "гении" нито лекарите от тях ще направят хората безсмъртни нито "инженерите" от тях ще направят двг по-ефективно от 40% КПД Между другото магистър не е професия а научна титла.Щом и това бъркаш какво да говоря с теб.Ако си там и ти никога не се връщай щом си възприел немските маниери пии бира на октоберфеста пърди си на масата докато ядеш и да ти е сладко.

142

Анонимен

преди 2 години

До Швабия "Ела и работи тук. Да те видя. Докато си млад те използват и след това шута в ***." Аз ВЕЧЕ съм "дошъл" и работя "там". От 11 години живея в Германия, затова знам, че ми разказваш басни. Нали в степстоун имало 16 оферти за товята работа с над сегашната ти заплата, защо не отидеш другаде, където дават повече? Защото знаеш, че толкова си можеш и ти плащат за това, което можеш. Равносметката ти е същото мислене като *** в България, който все си мисли, че е недооценен.Не си мръднал.

141

Анонимен

преди 2 години

До Вилхелм Лост "И *** не се интересува от немция поне умните" Горкия. Тъй като живея в Германия: тук познавам българи от най-елитните ни учебни заведения, деца, които станаха доктори, магистъри и лекари. Брилянтни момчета и момичета, но с европейско, а не със ориенталско мислене като теб: лекари, инженери, икономисти, химици и пр. работещи в най-престижните световни фирми в Германия. Такива никога няма да се върнат в България,

140

Швабия

преди 2 години

Ела и работи тук. Да те видя. Докато си млад те използват и след това шута в ***. Не че в бегето е по-добре, но немците са си немци. Кръвта вода не става. И не се обиждам на заядливите ти пиказки. Просто правя равносметка.

139

Анонимен

преди 2 години

До 209.Рамбо 3.Какво да правят руснаците в Афганистан.Бъркаш Русия със СССР,който отдавна се"спомина".По скоро САЩ ще се върнат отколкото Русия да се върне.Британци вече проучват почвата да създадат ислямски халифат там.Англия винаги е предпочитала да се "разбира"с благородници и племенни вождове,отколкото с прдставители на държава,па била тя демократична.

138

Анонимен

преди 2 години

До Швабия "И пак не смогвам да си купя нова кола за 50-60 бона." Със 100 хиляди на година и за 20 години не можеш да си купиш кола за 50 бона? Байно, на кого ги разправяш тия? Масово германците живеят с половината на това, което изкарваш ти и някак си смогват и жилища да купуват и коли да карат. Младите ти колеги могат неща, които ти не можеш, а са и по-млади: затова са над теб. Защото има накъде да дават за фирмата. Ти нямаш. И докато ти си ял и пил, германеца не е спал по цели нощи.

137

Анонимен

преди 2 години

До 209.Рамбо 3.Какво да правят руснаците в Афганистан.Бъркаш Русия със СССР,който отдавна се"спомина".По скоро САЩ ще се върнат отколкото Русия да се върне.Британци вече проучват почвата да създадат ислямски халифат там.Ангкия винаги е предпочитала да се "разбира"с благородници и племенни вождове,отколкото с прдставители на държава,па била тя демократична.

136

Анонимен

преди 2 години

В Кабул не знам но Европа отдавна се развява. Скоро и друго ще ни спретнат човеколубците пърдом човекоубийците.

135

Швабия

преди 2 години

Машинен инженар съм брайно. 100к на година бруто. В степстон има 192 оферти за инж. и 16 са над 100к.И пак не смогвам да си купя нова кола за 50-60 бона.От групенлайтер не съм бил повече, мои по-млади колеги са вече 2 етажа над мен. Немци разбира се. Между другото няма друг чужденец в нашата фирма с 1800 души на по висока длъжност от ръководител на група. Другото са приказки за малките деца. А пропо деца. Изледахме двама сина с жената.

134

Вилхелм Лост

преди 2 години

И *** не се интересува от немция поне умните а прстите ходят да им носят урината по старческите домове такива като теб номер 212 и да се фалят из маалата че карат немска кола купена с пар от урината на немските пенции.Колко е жалко да си германофил с други думи

133

Анонимен

преди 2 години

До Вилхелм Лост "Нобеловите наградки не са нищо друго освне глупост раздавана на удобни хора сиреч на "наши момчета"" *** е експерт по всичко. Жалко, че няма една риза на гърба си, с която да покаже, че някой друг също мисли така! Не се притеснявай, ***, цивилизованите народи не се интересуват от мнението ти. Интересуват се от мнението на тези, които са достигнали тяхното ниво на развитие, които в България не са чак толкова много. :)))))

132

Хохохо

преди 2 години

Немските лакеи и те се изнесоха като *** из ***

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 Напълно е възможно русофилите, след деклариране на любовта ви към талибаните, да поемете тяхната мисия на българска територия и да работите за разрушаването на цивилизацията в страната ни! Дали това ще доведе до изтеглянето на американците зависи от това докъде ще стигне червения военен преврат на Радев и ДС, оранизиран от Решетников и Москва!