50

Гражданин

преди 2 години

Адски мразя, когато нещата се представят едностранчиво, избирателно и манипулативно.

49

Анонимен

преди 2 години

И това чудо ще е за три дни.

48

Гербер

преди 2 години

До галошша. Съвсем накратко ще ти отговоря - гледай как реагира полицията в САЩ, Франция, Германия, Нидерландия и където се сетиш.

47

Анонимен

преди 2 години

Навремето комунистите докараха танковете, защо не коментирате това?

46

галошша

преди 2 години

До Гледна точка и останалите герберасти.Алоууу, умници, какво е това - ама вие видяхте ли какво правеха преди това?! Изобщо замисляте ли се какви ги дрънкате? Око за око зъб за зъб, така ли? Нали това УЖ са органите на реда. Трябва да пазят, а не да бият вързани. По вашата логика даже е трявбало да стрелят по всеки вхърлил нещо. Хвърлялите бомбички и др. нарушители се задържат, арестуват и съдят. Не се бият зад колоните. Истината е, че полицаите бяха насъскани да бранят хунтата борисова.

45

Анонимен

преди 2 години

АЗ ПЪК ЩЕ ВНЕСА В ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКИ ПОГРОМИ ПОЛИЦАИТЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ В БАЛЕТНИ ПОЛИЧКИ/ПАЧКИ/, ПЕРЦА НА ГЛАВИТЕ, КРИЛЦА И БАЛЕТНИ ОБУВКИ- ТАКА НЯМА ДА БИЯТ НИКОГО А ЩЕ ИГРАЯТ ОТКЪСИ ОТ РАЗЛИЧНИ БАЛЕТНИ ПОСТАНОВКИ- ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ КУЛТУРНО ПРОСВЕТЕНИ, А ПОЛИЦАИТЕ - ТЕ ЩЕ ПРИДОБИЯТ НОВИ УМЕНИЯ И МОЖЕ БИ НОВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕНИЯ

44

Анонимен

преди 2 години

Сезирай и за това, че имаме нелегитимно служебно правителство,с министър с двойно гражданство.

43

Герберски трол

преди 2 години

До възмутен. Говведо мръсно, не извъртай нещата! Не са домати, а ПАВЕТА, КАМЪНИ, БОМБИЧКИ, ЖЕЛЕЗНИ ПРЪТИ, НОЖОВЕ. Креттен долен.

42

Анонимен

преди 2 години

СЕГА СИ ВЗЕМАМ ПАЛАТКАТА, КУПУВАМ ЯЙЦА, ВЕЧЕ МИ ПРАВЯТ ПРАШКАТА И ОТИВАМ ДА БЛОКИРАМ ОРЛОВ МОСТ, ПО ПЪТЯ ЩЕ СПРА ТОКА В МЕТРОТО И ЧАКАМ ПОЛИЦАИТЕ ДА МЕ ПАЗЯТ- ЩЕ ИМ СЕ ОБАДЯ ПО ТЕЛЕФОНА ВЪЗМУТЕНО/ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО БЯХА ИЗТЕРЯСАЛИ ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ГИ НЯМА И СЕА КОЙ ЩЕ ГИ ПАЗИ/ ЩЕ ИМ КАЖА ЧЕ ТАКА ОКОЛО 20 ЩЕ МИ СВЪРШИ РАБОТА- ПРИСТИГАТ И ПОЧВАМ ДА ГИ ЦЕЛЯ С ЯЙЦА- А ДА ВИДИМ КВО ША СЪ СЛУЧИ.

41

Реалист

преди 2 години

До 50. Глу.пости, България беше най-добре точно при управлението на ГЕРБ. Но, разбира се, обсебен от завист и злоба креттен като теб никога няма да го признае.

40

Анонимен

преди 2 години

До 45. Хе-хе, има ли още такива смешни наивници. Не виждаш ли, че новите варвари са дошли?

39

balki6 5

преди 2 години

Бай *** от Учин дол, интриги,интриги, то народа затова го избра. Да съзаде хаос в Дъжавата, при ковит вълна, да срат плащания, пенсионерите да умрат от глад, при добре оставено наследство. Стават за присмех, щели да се оплачат на Другарката, че другарчето го е ущипало, а не да търсят решения за проблемите на хората.

38

Гербер

преди 2 години

До интересно. Ами да питам аз теб. Ти виждаш ли какво са правили задържаните преди това? Как би реагирал ако са те псували на майка, ако са те ръгали с железни пръти в слабините, ако са хвърляли камъни и бомбички? Отговори бе, галошш - интересно ми е.

37

Анонимен

преди 2 години

Взетата чрез изборни измами власт на ГЕРБ се пазеше чрез полицейско насилие, рекет, подкупи с еврофондове и държавни пари от банки и държавни поръчки. Трябва да се приеме една декларация от парламента, осъждаща този престъпен период на управление на държавата. Да има морална присъда над режима на Борисов.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако това се беше случило в Америка да се нападат полицаи като се хвърлят пиратки, бомбички, камъни, бутилки и др. протестиращите щяха да бъдат разстреляни

35

Ха-ха

преди 2 години

...........................Социалист сър ...

34

Анонимен

преди 2 години

До 42. Глу.пак наивен. Ами то тогава май всички трябва да ги забранят.

33

Интересно

преди 2 години

Ми е да чуя и мнението на гербаджиите. На Борисов, Биков и всички т нар остриета. Какво е тяхното виждане, дали като на троловете тук, че "наркоманчетата" си заслужавали боя. На шофьора и носа също. Гешев как вижда нещата, като в оня виц - в пристъп на нервен срив, задържаният си удари десет пъти главата в радиатора.

32

Анонимен

преди 2 години

Когато Б.Б. влезне в затвора заедно с Гешев всичко ще се оправи в държавата.

31

Гледна точка

преди 2 години

До 40. А ти знаеш ли какво са правили тези задържаните преди това? Няма го на кадрите, нали?