14

Къде си тръгнал?

преди 2 години

Цялото НАТО начело със САЩ не можаха за 20 години да победят стотина брадати талибани, а сега се готвят за война с Русия. В НАТО имат ли кадърни психиатри?

13

Анонимен

преди 2 години

6 Хъмвитата на са на US ARMY, а на т.нар. правителствени сили, които се оказаха също " талибан", от къде да ги знаеш тия подробности обаче? Ти четеш преписка на Днес от...ТАСС урс " Политико" Нищо не са сгафили Щатите, изтеглиха войските си, сега ще евакуират и посолството, който иска дето се вика е свободен да остава хахахах

12

Кабелат

преди 2 години

Нещо не схващам, та моля обяснете от ДНЕС-БЛИЦБайдън защо да е сгрешил, като американската армия няма никаква работа там?Защо трябва да го интересува Афганистан, и кой талибан, какво е направил, че да му е работа?

11

Анонимен

преди 2 години

Талибаните ще са вечно признателни на американския данъкоплатец за базите и оръжията.

10

Fog NEws

преди 2 години

Поредната скалъпена бъркотия с неизвестна цел... Не знаели били американците, че талибаните ще се върнат! Колкото не знаеха, че ще ударят близнаците...

9

Анонимен

преди 2 години

Афганистан е гробище за империи, Александър Велики, Наполеон, Британската империя, СССР и сега САЩ. Да видим дали Китай ще се излъже да влезе там.

8

Анонимен

преди 2 години

Трагичната грешка беше на Буш, че изобщо отиде там. Но толкоз му бе акъла. Сега тия емигранти да си ги прибират при тях.

7

Натовеца

преди 2 години

каквата и педофилска дементирала отрпка е Байдън трябва да призная ,че това което правят с него хората над него неговите господари е отвратиелно един едва кретащ старец на последните си сили изкуствено поддържан с фармация и арденохронома на последните си нозе със слушалка в ухово нон стоп получаващ заповеди буквално кога да си обърше лигите които текат без да знае от старост и деменция ,това е издивателство дори и за изверг като педо Байдън ,мисля че смъртта е много по леко наказание от това :(

6

Анонимен

преди 2 години

Талибаните се сдобиха и със скъпи военни бази с изградена инфраструктура.

5

Анонимен

преди 2 години

Поне като избягаха от там да си бяха взели оръжията не да ги оставят на талибаните. В момента талибаните напредват с хъмвита.

4

Анонимен

преди 2 години

Американците се изнизаха по нощите без да кажат на никой, това е ппо-голям срам и от авакуацията от Сайгон.

3

Анонимен

преди 2 години

Дъртия нямаше печелив ход каквото и да беше направил щеше да сбърка.

2

Анонимен

преди 2 години

хора с деменция и алцхаймер са под попечителство недееспособни да вземат решения.

1

Натовеца

преди 2 години

Необходимо е да се обнясни внимателно на Байдън че става дума за Афганистан ,не за Астралия ,австрия или Аризона ,че ги бърка нещата вече човека ,преди няколко дена горкия не знаеше от кой вход да влезна в Белият Дом ,трябваше агентите да на напътстват в слушалката ,която носи нон стоп без нея е буквално загубен !жалка гледка!