56

1233

преди 2 години

82 процента от населението са с поставена първа доза ваксина срещу COVID-19, а 71 процента са напълно ваксинирани .......обаче броят на заразените в Канада за последните две седмици се увеличи двойно.....! И си мислят че като ваксинират 100% ще спрат вируса ,който заразява и ваксинирани ?

55

Анонимен

преди 2 години

Браво на Канада, ние тук ще чакаме да ни залее вълната. Ще се ваксинираме накрая, но след преболедуване/смърт на доста хора.

54

Муахаха

преди 2 години

разбира се, така Проблема с Изплащането на Пенсии се Решава!

53

АнонимеН

преди 2 години

НЕЩАТА СА МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ!! ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ВСЯКА ГОДИНА СРЕЩУ НОВ ЩАМ, А С ВРЕМЕТО И ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ГОДИНА ВСЯКА ГОДИНА! ГЛОБАЛЕН КОНТРОЛ И МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ КОЛКО ИСКАТЕ НА ТОЗИ ПОСТ НО ТОЙ СТАВА РЕАЛНОСТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!

52

Извънземен

преди 2 години

Скоро всички ще бъдат унищожени. Това е крайната цел на богатите и свръхбогатите. За бедните е определено Царството Небесно. Когато ресурсите свършват, а технологиите напредват, шерпите стават излишен матрял и ги кремират.

51

Анонимен

преди 2 години

Да не би да си мислите че и там няма доктори издаващи фалшиви сертификати.

50

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБЪРЗВАТ С ГРАФИКА, ЗАЩОТО НЕ СА ЧАСТ ОТ ЕС!!! ЗА ЕС Е ПРЕДВИДЕНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ИЛИ МАСОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА СА ОТ НОЕМВРИ 2021 СЛЕД ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ!

49

Тялото

преди 2 години

Във всчики държави включае и нашата има задължителни ваксини. И не, не всички са тествани години. Полиомиелита е тестван 9 месеца и се слага на всички.И ако някой твърди че била нова технология РНК - патентована е преди 32 години. Ако пак ви е ново - китайската ваксина е по-най-старатата технология над 100 годишна.Ама не е това, просто ви кефи да се чувствате като опълченци, щото нямате смислени занимания.

48

До 62

преди 2 години

Колко и какви антитела имаш? Неутрализиращи или други? Няма засега информация точно колко трябва да са за да се чувстваш защитен. Освен това делтата ти унищожава имунитета от минало преболедуване. Ако искаш рискувай и не се ваксинирай.

47

Анонимен

преди 2 години

Някой ще обясни ли що хора с антитела трябва да се ваксинират?

46

Нацист

преди 2 години

Всички правителства са фашаги. Целта е ясна! До 4-5 години след ваксинацията всички ще пукнем - и ваксъри, и антиваксъри.

45

Анонимен

преди 2 години

Насилственото ваксиниране с биопродукт е Здравен ФАШИЗЪМ

44

Край

преди 2 години

Ваксините сигурно са полезни и дано е така. НО. Задължителното ваксиниране е Фашизъм.Само на някой тук да му мине през ум и всички трябва да сме на площада - ваксинираните също. Свободата и демокрацията няма да ни вземат.

43

Анонимен

преди 2 години

А тук кога ще ваксинират насила всички хрантутници на държавната хранилка?

42

до просто е така

преди 2 години

Фашисти? Ама ние не принуждаваме никой към нищо. Фашизмът е обратното - да принуждаваш със сила - към кастрация, ваксинация, изгаряне и ли там каквото се сетиш. Объркал си понятията, драги!

41

Анонимен

преди 2 години

В България броя на лапачите на държавна хранилка гони милион, като стотина хиляди са ушевите, точно никой не ги знае колко са, защото са като пилци, едни се затриват, други се появяват, роят се непрестанно. Достъчно много са за да има добри резултати от доброволната препаратизация под строй. Добър експеримент ще се получи. А който не иска може да напусне лапачката, но едва ли ще стане, друго не могат и ще умрат от глад, а от химикала не всички умират.

40

Търпелив

преди 2 години

Чкайте, чакайте. Дайте да минат поне 5 години от началото на ваксинациите, че да видим какво ще се случи. Дай Боже нищо трагично да не се случи!!! Ама май забравихме ужасията, че след едно хапче против главоболие при бременните, как са започнали да се раждат деца без крайници, без глави, абе някакъв хел е било. И предимно медици са го давали на жените си това "чудно" лекарство.

39

до БАУ

преди 2 години

Въобще не са измислени субтитрите, напротив, докторът зове хората да се ваксинират с трета доза, защото има пробив във ваксината. Т.е. като цяло във видеото има призив за ваксинация, но цифрите, които се обсъждат навеждат на размисъл.

38

Анонимен

преди 2 години

Прав е колегата за създателя на вируса. Следете парите. Тези, които печелят най-много от вируса са основните заподозрени. Производителите на ваксини са сред тях. А проблемите, които ваксината ще създаде? Тях пак същите ще ги лекуват. Фарма индустрията е най-вероятния създател.

37

Ко? Не?

преди 2 години

Значи, има няколко елемента дето ***, че неваксинирания не трябвало да има браво на болнично лечение! Абе гъби потомствени, аз това болнично лечение съм си го платил 30 години предварително бе! Парите които сте ми взели стигат няколко пъти за доживотна здравна ЗАСТРАХОВКА с премия над 2 000 000 евро във всяка европейска клиника по избор!