181

134

преди 2 години

Наиграха се.Да оставим на професионалистите от ГЕРБ да управляват държавата .

180

Анонимен

преди 2 години

Правителство на малцинството си беше обречено... ИТН и господ да бяха издигнали щеше да бъде оплют и отхвърлен! Възможност за правителството и след нови избори ще е пак чиста нула, но съдейки по правителствата до сега то май по добре да няма...

179

Хроники от Дондуков

преди 2 години

Деса Атанасова попита президента: "А на нас проучвателен мандат кога"? Президента Радев, седна в стола си, отпи от чашата, забърса потта от челото си след натоварения работен ден и я сряза: "Сляпа ли си ,че не виждаш какво става в държавата. Има толкова по-важни въпроси. Проучвателен мандат чакайте след като се актуализира сегашния бюджет, приеме се бюджет 2022 и минат президентските избори. Закъде сте се разбързали?" След това учтиво я помоли да го освободи от миризливото си присъствие.

178

izh

преди 2 години

Kakво чакахте. Ами чакаха тези дето комунизма не им е бъркал в техния джоб, а само в джоба на родителите им, ама те не вярваха. Кретенска система хранеща подмазвачите и послушните и възпитаваща мързел . Е, сегашната ситуация е следствието.

177

stoedin

преди 2 години

Стъки - ПРЕЗИДЕНТ! Истински, не като тоя радев.

176

Анонимен

преди 2 години

Нали Радев щеше да вдигне БГ, както е "вдигал" самолета (с надписаните часове, гафовете и по диваните с Д.) Е, май успя да вдигне народа с/у себе си и дружината му! Хората сега ще вдигнат сопите и ще ги приземят на Дондуков2. Малко ти остава, ***!

175

Анонимен

преди 2 години

Радев пося вятър и тепърва ще жъне бури.

174

анонимен

преди 2 години

Ами стана на Радевото-първо юмруци ала Че Гевара,после служебното дето освен да рови като къртица да изнамери нещо за бившите,почти нищо друго полезно не върши,сега пък перспективата те да станат редовно правителство.Това ако не е завуалирано превземане на властта,т.е. преврат,здраве му кажи.

173

Анонимен

преди 2 години

Не му се получава нещо на фигуранта. То беше ясно ГЕРБ и да го изчегъртат. щесе самоизядат помежду си рано или късно.В случая даже много рано.

172

Анонимен

преди 2 години

Мая да направи правителство. Да жертва Хаджията, той и без това иска.

171

Сата НАТО

преди 2 години

Медици протестират срещу здравния министър Стойчо Кацаров, който им спря парите за работа с Ковид пациенти. ----////---- Естествено, че ще им ги спре. Ковидът е обикновен грип, нищо специално няма, а и те вече са ваксинирани. А освен това последните три месеца болни почти нямаше. А за това, че има вече 40% инфлация и заплатите на всички ни се стопиха, да отидат да благодарят на Ту лупа и менторите му от ЕС.

170

Радой Ралин

преди 2 години

Есента тоя трябва да го изметем от Президентството.

169

Ууууу

преди 2 години

Радев запомни едно от мен: ти и твоето фалшиво правителство до Коледа ще бъдете изгонени с камъни, сигурен бъди. Ти разбута цялата държава, ти ще платиш сметката.

168

Суверенчо

преди 2 години

Провален си единствено ти, мазна,воняща фуражко !

167

Попай

преди 2 години

Гербаджии, воните !

166

Анонимен

преди 2 години

193 Христо Иванов е по-голямтулуп. Коремът му излиза от колана...

165

Edin

преди 2 години

To wsichko se obezceni

164

Тъпак

преди 2 години

До 193 На сергия ли ги раздават мандатите а?

163

Анонимен

преди 2 години

Румба взимаш още един мандат и толупа не може да те сбори

162

оставка

преди 2 години

ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК И КОМПАНИЯ ЩЕДРО ОБЕЩАВАХА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ А ПОЛУЧИХМЕ САМО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ВСИЧКО- ОСТАВКА НА ХУНТАТА.